Persian Mobiles
رادیو - تلویزیون " مشاهده کاربران آنلاین حاضر در سایت" ارسالهاي امروز نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده
تبلیغات
برای دیدن تعرفه های تبلیغات لطفا کلیک کنید

ارسال موضوع جدید  پاسخ

LinkBack ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 05-12-2008, 04:27 PM   #1 (permalink)

hamid2day آواتار ها

اعتبار: 50,906
تشکر از دیگران : 1
Oky من اطلاعاتی در مورد گوشی های iPhone در ایران میخوام

من اطلاعاتی در مورد گوشی های iPhone در ایران میخوام

قیمت چقدر هست؟
چند نوع و مدل هستند؟
آیا خوب هستند برای خرید؟
من شنیدم دو کشور یعنی چین و انگلیس تولید می کنند..درسته؟

hamid2day آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول

تبلیغات
قدیمی 05-12-2008, 08:22 PM   #2 (permalink)

Sayrex آواتار ها

اعتبار: 4,836,005
تشکر از دیگران : 4,652
از ایشان 5,720 بار در 2,891 پست تشکر شده
پرسپولیس Lamborghini Ferari

به علت قیمت نا مناسب - امکانات کم - عدم ساپورت منطقه و نیاز به هک شدن و به وجود آمدن مشکلات فراوان به هیچ وجه به شما پیشنهاد خرید نیمدم .

این گوشی جز Style چیز دیگری ندارد .

Sayrex's Sig:

آخر یه شب این گریه ها سوی چشمهامو میبره
عطرت داره از پیرهنی که جا گذاشتی میپره
پیدات کنم حتی اگه پروازمو پر پر کنی
محکم بگیرم دستهاتو احساسمو باور کنی

[ نرم افزار موبایل ] [ برنامه موبایل ] [ گوشی موبایل ] [ تم موبایل ] [ بازی موبایل ] [ زنگ موبایل ] [ موبایل ]

Sayrex آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
کاربر فوق از Sayrex به خاطر این پست تشکر کرده .
afkariaus (05-12-2008)
قدیمی 05-12-2008, 09:46 PM   #3 (permalink)

rafaello آواتار ها

B1 Medal Star Red 
اعتبار: 1,618,682
تشکر از دیگران : 1,662
از ایشان 3,836 بار در 1,926 پست تشکر شده
rafaello به MSN ارسال پیام rafaello به Yahoo ارسال پیام
پرسپولیس Lamborghini Ferari BMW Porsche Mercedes Benz Jaguar Alfa Romeo Audi

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sayrex نمایش پست ها
به علت قیمت نا مناسب - امکانات کم - عدم ساپورت منطقه و نیاز به هک شدن و به وجود آمدن مشکلات فراوان به هیچ وجه به شما پیشنهاد خرید نیمدم .

این گوشی جز Style چیز دیگری ندارد .
Apple اگه میدونست تو همچین براش تبلیغ میکنی که دیگه سایتت را با خودت 2 دقیقه ای میفرستاد هوا
البته درسته
چون بیشتر امکانات آی فون به اینترنت و جی پی اس بستگی داره که تو ایران کار نمیده
ولی از لحاظ هک کردن چند تا برنامه هست که باهاش این کارا را انجان میدن که هر کدومشون برا خودشون یه عیب ئ یه حسنی دارن
ولی با ورژن جدیدش و هک هایی که انجام میدن ایرادات قدیم را نداره
مثلا فیلم برداری میکنه
تمش عوض میشه
آهنگ دلخواهت را میتونی به عنوان رینگ تون استفاده کنی
بلوتوث کار میکنه
اس ام اس ها را می تونی فوروارد کنی
و . . .
قفل باز شدش تو ایران د ر حدود 600000 تومن هست ولی بستگی به رمش داره و ورژن گوشی
آخرین ورژنی که هست الان 1.1.4
از آخرین برنامه هایی هم که باهاش هک میکنن Ziphone هست که نسبت به برنامه های قبلی راحتر میشه باهاش کار کرد

rafaello's Sig:

آخرین و جدیدترین کرک آنتی ویروس کسپرسکی Kaspersky

ای خدا دلگیرم ولی ، احساس غم نمی کنم
چون با تو ام پیش کسی سرم را خم نمی کنم
غم غریبی و غربت چو بر نمی تابم
روم به شهر خود و شهریار خود باشم

[ نرم افزار موبایل ] [ برنامه موبایل ] [ گوشی موبایل ] [ تم موبایل ] [ بازی موبایل ] [ زنگ موبایل ] [ موبایل ]

rafaello هم اکنون آنلاین است.   پاسخ با نقل قول
کاربر فوق از rafaello به خاطر این پست تشکر کرده .
afkariaus (05-12-2008)
قدیمی 05-12-2008, 11:04 PM   #4 (permalink)

Sayrex آواتار ها

نقل قول:
نوشته اصلی توسط rafaello نمایش پست ها
Apple اگه میدونست تو همچین براش تبلیغ میکنی که دیگه سایتت را با خودت 2 دقیقه ای میفرستاد هوا
البته درسته
چون بیشتر امکانات آی فون به اینترنت و جی پی اس بستگی داره که تو ایران کار نمیده
ولی از لحاظ هک کردن چند تا برنامه هست که باهاش این کارا را انجان میدن که هر کدومشون برا خودشون یه عیب ئ یه حسنی دارن
ولی با ورژن جدیدش و هک هایی که انجام میدن ایرادات قدیم را نداره
مثلا فیلم برداری میکنه
تمش عوض میشه
آهنگ دلخواهت را میتونی به عنوان رینگ تون استفاده کنی
بلوتوث کار میکنه
اس ام اس ها را می تونی فوروارد کنی
و . . .
قفل باز شدش تو ایران د ر حدود 600000 تومن هست ولی بستگی به رمش داره و ورژن گوشی
آخرین ورژنی که هست الان 1.1.4
از آخرین برنامه هایی هم که باهاش هک میکنن Ziphone هست که نسبت به برنامه های قبلی راحتر میشه باهاش کار کرد

دوربین 2 مگا پیکسل به نظر شما درست فیلم میگیره ؟
ما گفتیم فیلم برداری اما دیگه نه هر فیلم برداری .
شما با 600 تومان میتونی بهترین گوشی نوکیا - سونی اریکسون و ... با امکانات خفن بخری .
مثال : N95 یا N82 قیمت حدودا 500

دوربین 5 مگاپیکسل فیلم برداری با کیفیت DVD و 30 فریم در ثانیه
GPS داخلی و امکان اتصال به ماهواره
اسپیکر های قوی جهت پخش موزیک
دارای برنامه های فراوان و free !
دارای حجم های متفرقه و امکان افزودن رم تا حجم دلخواه
و ....
خوب مگه ادم دیوانست یه گوشی بخره با امکانات ضعیف با قیمت بالاتر از اینها !
منم اون بالا گفتم . تنها مزیت این گوشی Style اش هست وگرنه نسبت به قیمت و امکانات هیچ ارزشی نداره .

Sayrex's Sig:

قدیمی 05-13-2008, 12:38 AM   #5 (permalink)

IN$PIRE آواتار ها

Star Red 
اعتبار: 86,891
تشکر از دیگران : 338
از ایشان 729 بار در 430 پست تشکر شده

منم بین n95 و iphone مطمینآ iphone رو میخرم . پژمان نمیدونم با این گوشی کار کردی یا نه اما من فقط نیم ساعت باهاش ور رفتم . خیلی کار کردن باهاش راحته آخر گوشی هست خیلی فراتر از یه استایل هست این گوشی نسبت به گوشی من (HTC 3400) با وجود اینکه من ویندوز موبایل 6 هم ریختم روش خیلی خداتره اما خوب برنامه براش نسبت به wm کمتره که اونم خود شرکت جبرانش رو کرده و تا تونسته براش برنامه گذاشته دوستمم یه DVD کامل از برنامه هاشو خریده بود پس برنامه هاش کم هم نیست. به نظر من که فقط بخاطر استایل نبود که این همه فروش کرد. جدیدآ هم که 2 مدل زده یکی nano هست یکی هم shuffle که این نانو خیلی خوشکله البته نزنم توی سر گوشیم که فقط قلمش یه کل گوشی های نوکیا میرزه . دیگه نوکیا خز شده کسی دستش نمیگیره بهترین دوربینش مال n82 هست که اونم اصلآ نمیشه با مثلآ یه 5 مگاپیکسلی canon مقایسش کرد

خلاصه کلام: برو بخر iphone خیالت راحت باشه بهترین گوشی رو خریدی اما اگر بازم پول داری HTC tytn II رو فراموش نکن چون هنوز htc حرف اول رو توی دنیا ی PPC میزنه من که تابستون میخرم یکیشو هرچند این گوشیمو 3 هفتست خریدم اما وقتی اونو دیدم نظرم عوض شد . دست دومش 500 گیرم اومد نخریدم جاش 480 دادم 3400 الان باید بشینم غصه بخورم البته از این گوشیمم خیلی راضیم فقط سرعتش پایینه

IN$PIRE's Sig:
Fear changes everything you will not get the meaning until you watch The Mist movie.
fuck MotherFucker Dick ass Naked Nude Masturbate hump
ejaculate cum sex sexy jerk penis cock
كير كس كون تخم جلق جق گاييدن كردن خامنه اي خميني احمدي ن‍ژاد دوست پسر كوني كون جنده خانم
They said you were a great asset. . .I told them they were off by two letters

ویرایش توسط IN$PIRE : 05-13-2008 در ساعت 12:58 AM.
IN$PIRE آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
قدیمی 05-13-2008, 01:22 AM   #6 (permalink)

Sayrex آواتار ها

میلیاردر هم باشم پول پای چیزی نمیدم که فقط بزک شده هست و صرفا امکاناتش اینه که بگیری دستت تو خیابون راه بری تا نگات کنند . این که شما باهاش راحت بودی یه نظر شخصی ه . خیلی ها باهاش راحت نبودند و علائدین تشریف بیاورید و بروید طبقه پایین خواهید دید که انبوهی از Iphone های دست دوم پشت ویترین هستند بلکه صاحبانشان از دستش خلاص گردند . من گوشی رو با گوشی مقایسه کردم نه گوشی رو با دوربین عکاسی که شما با دوربین مقایسه اش میکنی ! فعلا که فروش نوکیا از تمامی شرکت ها هم بیشتره پس اینکه خز شده و ... هم جزو عقاید شخصی بوده و هیچ گونه سندیت نداره .

Sayrex's Sig:

قدیمی 05-13-2008, 01:44 AM   #7 (permalink)

IN$PIRE آواتار ها

Star Red 

بلاخره هر کسی نظری داره اما همونطور که میدونی من همیشه طرفدار گوشی های نوکیا بودم اصلآ عشق من نوکیا بود اما وقتی رفتم PPC خریدم و وقتی با قابلیت های windows mobile آشنا شدم تازه فهمیدم سیمبین خیلی خیلی عقبه . گوشی فقط به دوربین نیست اینروز ها هرکسی دیگه یه دوربین دیجیتال که شده 150 تومن توی خونش داره که از بهترین گوشی ها هم بهتره . با گوشی هم مگه چقدر میخایم باهاش عکس بگیریم؟شما رو نمیدونم اما من فقط 1 ماه اول که گوشی رو خریده بودم تند تند باهاش عکس میگرفتم اما بعد از 6 ماه شده بود حتی 2 ماه یه عکسم نگیرم چون به کارم نمیومد برای مسافرت هم که خود مسلمآ از دوربین دیجیتال استفاده میکردم نه موبایل .
دوربین موبایل وسیله ای هست بسیار ضروری چون بلاخره یه جا میرسی که دوربین موبایلت لازم بشه برای منم خیلی پیش اومده اما بیشتر از 2 مگاپیکسل هیچ وقت لازمم نشده کیفیت 2 مگاپیکسل هم خیلی خوبه و قابل قبوله . این وقتاست که راحتی کار با گوشی مطرح میشه و 100% ویندوز موبایل یا لینوکس خیلی قوی تر از سیمبین عمل کرده اند مثل اینکه ویندوز XP sp3 رو بخایم با داس مقایسه کنیم(دقیقآ هم همینه گوشی که تاچ اسکرین نباشه به مراطب کار باهاش سخت تره)
نمیخام بگم نوکیا بده اما توی همین ایران خودمونم نگاه کنی 90% مردم گوشی تاچ اسکرین نمیخرن چون کارکردن باهاشو بلد نیستن حیتی من دیدم طرف n82 دستش بوده خداییش هنوز قفل کردن صفحه کلیدشو هم بلد نبوده حالا این چطوری میتونه با ویندوزموبایل کار کنه؟ دلیل فروش زیاد نوکیا هم همینه البته خوب نوکیا برند خیلی معتبر و شناخته شده ای هست و مطمینآ اگر نوکیا با مایکروسافت همکاری میکرد و wm رو روی گوشی های تاچ اسکرینش میریخت بهترین گوشی خودش بود اما حیف که....
اینم یه عکس که با iphone گرفته شده به نظر من خیلی قابل قبوله

http://dannyruchtie.nl/uploaded/IMG_0152.JPG
http://the-gadgeteer.com/assets/apple-iphone-61.jpg

اگر به نظر شما این کیفیت بد حساب میشه که خوب قضیه دیگه کلآ فرق داره و مجالی برای بحث نیستاما اگر با نظر من که موبایل برای عکاسی حرفه ای نیست موافقید تا یه بحث تمام عیار راه بندازیم بقیه هم نظرشونو بدن
خلاصه گوشی یا باید HTC باشه یا Iphone دوربین خوبم میخاید tytn II دوربینش 3 هست کیفیتشم عالیه

راستی فکر نکنم گوشی که امکاناتی نظیر پلیر Ipod برای ویدیو و mp3 داشته باشه جک 3.5 میلیمتری و 4 . 8 یا 16 گیگ مموری و مانیتور 3.5 اینچی و خروجی به تلوزیون و GPS , ..... رو داشته باشه امکاناتش کم باشه و قیمتش هم صرفآ بخاطر یه دوربین 2 مگاپیکسلی باید پایین باشه. شما یه گوشی خریدی دقیقآ مثل اینکه یه ipod خریده باشی با همون کیفیت اصلآ داخل امکاناتش نوشته iPod audio/video player خود آیپاد ارزونتر از 200 نیست .

IN$PIRE's Sig:
Fear changes everything you will not get the meaning until you watch The Mist movie.
كير كس كون تخم جلق جق گاييدن كردن خامنه اي خميني احمدي ن‍ژاد دوست پسر كوني كون جنده خانم

ویرایش توسط IN$PIRE : 05-13-2008 در ساعت 02:10 AM.
کاربر فوق از IN$PIRE به خاطر این پست تشکر کرده .
persian (05-13-2008)
قدیمی 05-13-2008, 10:24 AM   #8 (permalink)

Sayrex آواتار ها

زمانی که همه چیز در 1 دستگاه خلاصه میشه عقلانی ترین راهش حمل 1 دستگاه ه ! اینکه آره دوربین 5 مگا پیکسلی هم هست . دستگاه جدای فیلم برداری هم هست . دستگاه جدای GPS هم هست . دستگاه جدای پخش mp3 هم هست و .... حرف کاملا غلطیه . شاید دوربین 5 مگاپیکسلی n95 به وسیله دوربین عکاسی canon نرسه . اما ما اینجا ملاکمون وجود تمام این ویژه گی ها در 1 دستگاه ه ! یعنی شما تمام این وسایل رو تو 1 وسیله خلاصه کردی !

حالا ببینم عقلانیش کدومه ؟ که اینکه شما همه اینهارو بندازی رو کولت این ور اون ور بری یا اینکه 1 وسیله چند سانتی متری رو بگذاری تو جیبت که همه این کارهارو بکنه ؟

اگر شمایی که میگی ترجیح میدم یه دوربین Canon به گردنم باشه ، یه گوشی iphon تو این جیبم باشه ، یه دستگاه Gprs به کمرم وصل باشه ، یه Mp3 Player به اینورم وصل باشه و .... ولی من نه ترجیح میدم 1 دستگاه داشته باشم که همه این کاهارو بکنه نه 100 تا دستگاه مه خودم بشم یه دکل و اینارو به خودم آویزون کنم

تکنولوژی هر چه قر پیشرفت کنه قبلی هاش دیگه قابل قبول نیستن برای من . من طالب تکنولوژی روزم . دوربین 2 به هیچ وجه برای من قابل قبول نیست وقتی که دوربین 5 هست . اینکه شما 2 رو قبول میکنی این نیست که دوربینش خوبه . این هست که شما قناعت کردی به تکنولوژی پایین تر . من این رو قبول نمیکنم . چون طالب چیزهای بالاترم .

راحتی کار هم گفتم سلیقه ای هست . این که شما سلیقت اینه که با ویندوز موبایل راحت تری دلیل بر راحتی و یا ناراحتی سیمبیان و نوکیا نیست . من هم با ppc و سونی اریکسون راحت نیستم اما نمیام بگم Nokia راحت ترین وسیله هست و ... جون مربوط به سلیقه میشه . پس از نظر بحث علمی و مستند خارجه و اینکه شما سیمبیان رو با DOS تشبیه کردید در حد یک نظریه شخصیه که فقط تنها برای خودتون باید مهم باشه .

جالبه شما تفکرات 90% مردم ایران رو بلدی که فکر میکنی بلد نیستن با تاچ اسکرین کار کنند . خیلی جالبه . میتونم بپرسم آمار این 90 % رو چه جوری به دست آوردی باز هم یه نظریه شخصی !! لطفا بحث میکنی سعی کن با واقعیت ها و مستندات و مدارک باشه نه با تخمین و احتمال و .... ! کار کردن با گوشی تاچ اسکرین نیاز به دانش هسته ای و دکترای فیزیک اتمی نداره که اومدی مگی 90% مردم نمیدوند باهاش چه جوری کار کنند . باز هم میگم این کار سلیقه ای ه ! هر کس بر حسب سلیقش میره گوشی میخره نه بر حسب مدرک تحصیلیش .

نوکیا بیاد یه جایزه به شما بده که دلیل فروش زیادش رو پیدا کردی . باریکلا . بیا خودم بهت کردیت میدم که با یک نتیجه علمی به این نتیجه رسیدی که طرف نمیتونه صفحه کلید نوکیا قفل کنه . پس چه جوری میتونه با ppc کار کنه . پس نتیجه میگیریم مردم 90% تاچ اسکرین نمیخرند چرا ! چون دوربیین 5 مگاپیکسلی cannon از نوکیا بهتره :)))))

عزیزم دلیل فروش نوکیا اینه که برای هر سلیقه ای گوشی داره ! از گوشی های ارزان قیمت با امکانات جور واجور بگیر تا گوشی های گران قیمت با طراحی های زیبا . نوکیا سالیانه نزدیک به 50 تا گوشی جدید معرفی میکنه . اینه دلیل فروش بالای نوکیا نه اینکه کسی بلد نیست با ppc کار کنه میره نوکیا میخره . اصلا بگو ببنیم شما که این همه معلوماتت بالاست از کی تا حالا ppc ها جزو smartphone ها شدند ؟

فلسفه به وجود اومدنppc ها این بود که در کنار داشتن یک گوشی شما بتونی کارهای رزمره اداری دیگر از جمله فرستادن میل و چک کردن پرونده های کاری و .... رو انجام بدی . این چه ربطی به Smartphone ها داره ؟ اینکه کسی نمیره تو ایران ppc بخره دلیلش اینه که هنوز فرهنگ استفاده از این جور کارها با کامپیوترش جا نیافتاده چه برسه به موبایل ! پس طرف ترجیح میده جای اینکه بره یه گوشی بخره اندازه یه پاره آجر که امکانات دوربین و صدا و ... ضعیفه . بره یه N82 بخره که امکاناتاش کم کم 2 برابر اینه .

استفاده از دوربین و صدا و .... در گوشی ها به یه چیز بلقوه رسیده و جزو فاکتور های اصلی یک گوشی به حساب میاد . شما گوشی موبایل نمیبینی جدیدا که دوربین نداشته باشه . یا نتونه صدا پخش کنه یا نتونه فیلم بگیره . اینها دیگه جزوی از تولید یه گوشیه . این رو هم من و شما نمیتونید در بارش تصمیم بگیریم که چیز زیادی هست یا نه ! این ها از روی استقبال عمومی به وجود اومدن . از روز اولیکه دوربین VGA کار گذاشته شد تا الان استقبال به گونه ای بوده که چند ماه دیگه دوربین 10 مگا پیکسلی رو گوشی بگذارند . پس شمااگر دوربین به کارت نمیاد این هم نیست که بخوای زیر سوالش ببری . استقبال عمومی شرکت ها رو به این نتیجه رسونده که دوربین عکاسی و فیلم برداری جزوی از یه گوشی موبایل ه و بودنش لازم . حالا این دوربین هر چه قوی تر بهتر . و شما نتیجه گیری کردی که دوربین به کار موبایل نمیاد ! که این هم باز یه نظر شخصی بیش نیست .

تمام مطالب ارائه شده از جانب شما صرفا نظریه های شخصی بود و هیچ گونه
دلیل و مدرک قابل استناد به آن وجود ندارند پس نتیجه گیری میکنیم که در صورت ادامه بحث با شما تا ابد طول خواهد کشید . پس همینجا اعلام میکنم که بحث از جانب من تمام شده تلقی میگردد و به پاسخ های شما هیچ گونه جوابی داده نخواهد شد

Sayrex's Sig:

قدیمی 05-13-2008, 11:08 AM   #9 (permalink)

rafaello آواتار ها

B1 Medal Star Red 
اعتبار: 1,618,682
تشکر از دیگران : 1,662
از ایشان 3,836 بار در 1,926 پست تشکر شده
rafaello به MSN ارسال پیام rafaello به Yahoo ارسال پیام
پرسپولیس Lamborghini Ferari BMW Porsche Mercedes Benz Jaguar Alfa Romeo Audi

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sayrex نمایش پست ها
پس همینجا اعلام میکنم که بحث از جانب من تمام شده تلقی میگردد و به پاسخ های شما هیچ گونه جوابی داده نخواهد شد
کم اورد
نتیجه میگیریم که نوکیا خوب نیست
هیبیب هورا

rafaello's Sig:

آخرین و جدیدترین کرک آنتی ویروس کسپرسکی Kaspersky

ای خدا دلگیرم ولی ، احساس غم نمی کنم
چون با تو ام پیش کسی سرم را خم نمی کنم
غم غریبی و غربت چو بر نمی تابم
روم به شهر خود و شهریار خود باشم

rafaello هم اکنون آنلاین است.   پاسخ با نقل قول
قدیمی 05-14-2008, 12:48 AM   #10 (permalink)

IN$PIRE آواتار ها

Star Red 

خوب معلومه دیگه حرف حساب جواب نداره
rafaello عزیز از همین الان بن شدنت رو تسلیت عرض مینمایم
بنده نظرم کاملآ هم بر اساس تحقیقاته . همونطور که درصد بسیار بالایی بلد نیستن با ویندوز کار کنن همون قدر هم بلد نیستن با ویندوز موبایل کار کنن این هم یکی از دلایلیه که فروش ppc کمتره البته قیمت گرونشم بی تاثیر نیست. ولی نمیشه گفت فقط بخاطر یه دوربین 2 مگاپیکسلی n95 از iphone بهتره مسلمآ بقیه امکانات iphone بالاتره
بعدم همونطور که هردومون گفتیم این ها یه چیز سلیقه ای هست یکی از n95 خوشش میاد یکیم از iphone یکی هم مثل من حالش از n95 بهم میخوره یکی هم مثل شما 500 600 تومن پول دادین n95 گرفتید مجبورید تعریفش کنید تا افت قیمت پیدا نکنه

پ.ن: میشه این 3400 رو به لیست اضاف کنید هم اکنون به یاری سبزتان پیازمندیم

IN$PIRE's Sig:

پاسخ

برچسب ها
iphone, phone, shahriariha

کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)

ابزارهای موضوع
نحوه نمایش