اول اینو بگم که این راه حلو تنها در یه سایت ایتالیایی دیدم و با هزار زحمت تونستم اونو به انگلیسی ترجمه کنمو هیچ جای دیگه ای از این وب پهناور ندیمو
و اما راه حل
نصب 60 تم رو گوشی تنها در 2 دقیقه و همچنین برداشتن محدودیت نصب تم
همونطور که میدونید شایدم ندونید در گوشیهای سری 60 ویرایش سوم شما با محدودیت نصب تم رو به رو هستید مثلا من روی گوشی خودمو و یه ان 73 تست کردم تنها تا 20 تم اونم با هزار بار ارور منقضی شدن تاریخ میتونید نصب کنید
این کار علاوه بر اون که زمان بر هستش محدودیت نصب تم نیز دارید یعنی با نصب تم 21 یکی از تم های قبلیتون کم میشه
راهی که من تونستم براش پیدا کنم استفاده از یه نرم افزار به نام Unsis هستش که همونطور که از اسمش پیداست فایلهای سیس رو از حالت سیس خارج میکنه وبه اصطلاح آنپک میکنه
روش کار به این صورت هست که از منوی نرم افزار گزینه open sis رو کلیک میکنید و تم مربوطه رو بهش نشون میدید و بعد از لود شدن تم گزینه extractرو کلیک میکنید
کار تقریبا تمومه .نرم افزار unsisبه طور خودکار فولدری در درایو c شما به همین نام نرم افزار میسازد
به مسیر زیر برید
C Drive>Unsis>Private > 10207114 > Import
این فولدر حاوی تم هایی هستش که Unsis کردید
هر فولدر متعلق به یک تم میباشد .با کپی گرفتن ازمحتوای فولدر importو استفاده از رم ریدر یا حالتMass Storageاونارو در گوشیتون در مسیر My Computer > MiniSD Drive > Private > 10207114 > Import
کپی کنید