![]() |
|
||||||||||||||||
|
|
|
![]()
اعتبار: 4,537,220
تشکر از دیگران : 4,471
از ایشان 5,475 بار در 2,809 پست تشکر شده
|
سلام :
![]() میخوام براتون آموزش ساخت تم با نرم افزار Carbide.ui Theme Edition 3.2 برای گوشی های S60 3rd edition را براتون قرار بدم . با تشکر از دوست عزیزم Felora60 که بیشتر اطلاعاتی که از ساخت تم برای گوشی دارم از این عزیز میباشد . شما میتونید آخرین ورژن برنامه رو از این آدرس دانلود کنید : Carbide_ui_Theme_32 ![]() حجم این فایل 146 مگابایت می باشد و برای اجرای آن به داشتن سیستم زیر نیاز است : کد:
Minimum: - Microsoft Windows XP Professional SP2 or Microsoft Windows XP Home SP2 - 512 MB RAM minimum - 430 MB disk space - 1.5 GHz or faster processor - Display supporting 16-bit color at 1280x1024 Recommended: - Microsoft Windows XP Professional SP2 or Microsoft Windows XP Home SP2 - 1 GB RAM - 430 MB disk space - 2.8 GHz or faster processor - Display supporting 24-bit color at 1280x1024 - Sound card کد:
|
|
|
|
| تبلیغات | |
|
|
|
|
#12 (permalink) |
![]()
|
سلام :
خوب امروز آموزش تعویض آیکون ها و گذاشتن موزیک برای تم و همچنین ساختشون رو توضیح میدم. بعد از اینکه شما مراحل قبلی رو طی کردید و قاب های قسمت های مختلف را به دلخواه عوض کردید و یا حتی رنگ های اونها رو تغییر دادید میرسیم به قرار دادن آیکون ها . ![]() همونطور که میبینید ما در قسمت Resources ها قسمتی به نام icons داریم . اگر بر روی آن کلیک کنیم منوی شما 1 باز شده و شما میتوانید به لیست آیکون ها بروید ( منوی شما ره 2 ) . بر روی هر یک از آیکون ها اگر کلیک کنید اندازه آن در قسمت Layers ( منوی شماره 3 ) نمایان می شود . شما میتوانید با جستجو در اینترنت و پیدا کردن فایل های آیکون با پسوند Png و یا ساخت آن ها توسط خودتان آنها را جایگزین این آیکون ها نمایید . توجه نمایید بعد از ذخیره آن آیکون ها در کامپیوتر و تغییر سایز آن به سایز آیکون های تم خودتان کافی است آن را drag & Drup کرده و بر روی هر کدام از آیکون ها که خواستید بکشید و رها کنید . خود به خود آِیکون جدید جایگزین آیکون قبلی می شود . در مورد ساعت ، آنتن و بقیه اجزا گرافیکی تم هم می توان به همین صورت عمل کرد . حال که شما فرا گرفتید چگونه آیکون های تم را عوض کنید به سراغ گذاشتن موسیقی مخصوص برای تم و یا زنگ SMS مخصوص برای تم شما میریم . ![]() برای آن قبلا یک فایل موسیقی آماده کنید که پسوند های آن میتواند mp3 , wav , mid , wma , ... باشد . که شما باید موسیقی را انتخاب کنید که علاوه بر کیفیت خوب دارای حجم کمی باشد چون در آن صورت تم شما حجم بالایی پیدا خواهد کرد که خوب نیست تمی حجم آن بالا باشد . تم هر چه کم حجم تر و پر محتوی تر بهتر . خوب بعد از انتخاب موسیقی مورد نظر کافی است بر روی گزینه شماره 2 کلیک کرده تا منوی شماره 3 به شکل مورد نظر بیاید . در سومین خط شما یک فایل با پسوند wav خواهید دید که با کلیک بر روی شکلک سمت راست آن میتوانید در کامپیوتر خود جستجو و فایل موزیک مورد نظر را انتخاب کنید . بعد از این کار آن فایل به عنوان موسیقی انتخابی تم شما در امده و در موقع نصب تم آن هم به صورت دیفالت ( البته بعد از اجازه شخص نصب کننده ) بر روی گوشی نصب می شود . خوب این هم از آموزش قرار دادن موسیقی که شما میتوانید در مورد زنگ Sms هم به همین صورت عمل کنید . حال برای ذخیره یک تم به صورت فایل SIS که بتواند در گوشی اجرا شود چه کار باید کرد ؟ بر روی گزینه شماره 4 کلیک کنید . منوی زیر نمایان می گردد . ![]() همونطور که می بینید شما در اینجا باید مشخصات و توضیحاتی برای تم خود وارد نمایید . در قسمت 1 نام تم را انتخاب کنید . در قسمت 2 نام سازنده را . در منوی شماره 3 شما قسمت هایی که تغییرات انجام داده اید به صورت تیک خورده نمایش داده می شود . به شما توصیه میکنم که تیک ها را حذف و یا اضافه ننمایید چون استایل تم شما از آن چیزی که ساخته اید خارج میشود . حال اگر نمی دانید گوشی شما جزو کدام دسته از سیمبیان ( سیمبین ) هست بر روی لینک شماره 4 کلیک کنید تا سایت Nokia به شما بگوید . سپس بر روی دکمه Next کلیک کنید . در منوی زیر ![]() 2 گزینه وجود دارد که منوی شماره 1 محل ذخیره تم را نشات میدهد و گزینه شماره 2 برای Sign کردن تم است . از آنجایی که فعلا ساین کردن به صورت فایلهای cer امکان پذیر نیست پیشنهاد میکنم بر روی گزینه no signed کلیک کرده و Finish را بزنید . حال تم شما آماده شده است برای نصب آن کافی است آن را با IMEI خود ثبت نمایید که این کار را هم میتوانید در سایت : https://www.symbiansigned.com/app/pa...ignedOnline.do انجام دهید . خوب در اینجا فعلا به کارمون پایان میدیم . اگر کسی مشکلی یا سوالی داشت بپرسه تا راهنماییش کنم . Sayrex بهار 1387 |
|
|
|
| کاربر فوق از Sayrex به خاطر این پست تشکر کرده . | Dadshah (09-06-2008) |
|
|
#14 (permalink) |
![]()
|
خوب یه قسمتی رو که باید براتون توضیح بدم که قسمت مهمی هم هست . این تم ها رو شما می توانید Sign کنید و این کار توسط خود برنامه انجام میشه و می تواند از 1 سال تا 20 سال باشه .
برای این کار بعد از اینکه تم را ساختیم و بر روی آیکون ساخت تم کلیک کردیم و مشخصات مربوطه را به مثال شکل زیر تکمیل نمودید : در قسمت بعدی و زدن دکمه Next با منوی زیر روبرو می شوید . در اینجا از شما سوال میشود که آیا میخواهید این تم را Sign کنید یا بدون Sign کردن ایجاد میکنید . من در روش قبلی روش ساده تر و بدون Sign را توضیح داده بودم که این کا رو شما توسط خود سایت Symbiansigned انجام میدادید . اما خود من متوجه شدم که این کار آسان تر ، بهتر و عقلانی تر است . برای این منظور به شکل زیر دقت کنید : ![]() شما به جای گزینه No Sign گزینه Sign by را انتخاب کرده و دکمه Modify را می فشارید . بعد از این کار منی زیر نمایان میگردد . ![]() در منوی فوق هیچ چیز وجود ندارد شما باید ابتدا بر روی گزینه New کلیک کنید . بعد از کلیک بر روی آن گزینه Make Keys فعال خواهد شد . سپس بر روی آن هم کلیک کرده تا منوی بعدی ظاهر گردد : ![]() در این منو قسمت های مختلفی را باید تکمیل نمایید که من به ترتیب شماره آنها را توضیح خواهم داد : 1- در اینجا نام دارنده sign key را وارد کنید . این نام میتواند هر اسمی باشد و هیچ فرقی ندارد . 2- به مانند گزینه 1 عمل گردد . 3- به مانند گزینه 1 عمل گردد . 4- به مانند گزینه 1 عمل گردد این قسمت تنها 2 کلمه یا عدد قبول میکند . 5- ایمیل آدرسی وارد نمایید . 6- در اینجا باید مسیر آدرس و همچنین اسم فایل Key را مشخص نمایید که برای Sign کردن لازم است . 7- در اینجا باید مسیر آدرس و همچنین اسم فایل Cer را مشخص نمایید که برای Sign کردن لازم است . 8- برای آن پسوردی تعیین نمایید و آن را دوباره تکرار کنید . 9- حجم فایل مربوطه به حداکثر تغییر دهید در حالت اولیه بر روی 1024 می باشد که آن را به 2048 یعنی 2KB تغییر دهید تا بتوانید در قسمت بعدی ( 10 ) سال های Sign را تا 20 سال افزایش دهید . 10- سالهای Sign را تا 20 افزایش دهید . 11- بر روی دکمه Generate ( ساختن ) کلیک کنید و منتظر بمانید تا بعد از چند ثانیه فایل های Sign که KEY و CER هستند در مسیر انتخابی شما ساخته شود . بعد از چند ثانیه ساخته می شوند و شما دکمه Next را بفشارید تا منوی زیر نمایان گردد . ![]() در منو بالا ابتدا برای فایل های sign شده خودتان یک اسم مستعار انتخاب نمایید تا برنامه آن فایلها را با این نام بتواند تشخیص دهد و سپس تیک به خاطر سپاری پسورد را علامت بزنید تا هر دفعه مجبور به 2 باره وارد کردن آن نباشد و سپس گزینه Save را بفشارید تا منوی بعدی را مشاهده کنید ![]() حال شما فایل Sign کردنی برای تم های خود به مدت کارکرد 20 سال ساخته اید که میتواند تم های شما را تا 20 سال Sign عمومی کند تا بتواند بر روی هر گوشی با هر IMEI ای نصب گردد . کافی است بعد از ساختن تم ایندفعه از منوی Key pair اسم مستعار فایل های Sign شده خود را انتخاب کنید و Finish را بزنید تا تم های شما بر روی هر گوشی نصب گردد و به عبارتی Sign عمومی گردد . امیدوارم این قسمت برایتان مفید بوده باشه چون به نظر من اساسی ترین قسمت ساخت تم همینجا می باشد که حتی خودمم بعد از مدتهی متوجه این قسمت شدم . |
|
|
|
|
|
#16 (permalink) |
![]()
|
سلام :
نه متاسفانه این برنامه قادر به Re سورس کردن فایل های SIS به قسمت های مجزا رو نداره . این برنامه فقط قادره از فایل های مختلف از جمله عکس - موزیک و ... تم بسازه . |
|
|
|
|
|
#17 (permalink) |
![]()
اعتبار: 1,163,685
تشکر از دیگران : 429
از ایشان 708 بار در 384 پست تشکر شده
|
Sayrex خان ما که اصلا فایل سر و کی نداشتیم و همش با هک نرم افزار نصب کردیم
اگه دارید یه فایل ser - key با پسورد به ما بدبد تا راحت سیو کنیم خدا خیرت بده |
|
|
|
|
|
#18 (permalink) |
![]()
|
من میتونم برات اقدام به گرفتم این 2 فایل بکنم اما پیشنهاد میکنم از روش دوست عزیزمون afkariaus که در این تاپک (( http://forum.persianmobiles.com/appl...rd/7190-a.html )) آموزشش هست استفاده کنی . زمانی که برای نصب نرم افزار با این مورد صرف میشه یک سوم زمانی هم نیست که به روش Sign کردن شما صرف خواهید کرد .
|
|
|
|
![]() |
| کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|