Persian Mobiles
رادیو - تلویزیون " مشاهده کاربران آنلاین حاضر در سایت" ارسالهاي امروز نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده
تبلیغات
برای دیدن تعرفه های تبلیغات لطفا کلیک کنید

ارسال موضوع جدید  پاسخ

LinkBack ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 09-26-2008, 02:12 AM   #1 (permalink)

saed64 آواتار ها

اعتبار: 19,960
تشکر از دیگران : 2
از ایشان 12 بار در 10 پست تشکر شده
Oky فريمور N82 v30.0.019 با ساپورت زبان فارسي

با سلام
چیز جدیدی که اخیرا در سایت نوکیا توجه n82 دار ها را به خودش جلب کرده نسخه جدید Frimware این گوشی هست که به گفته برخی کاربران امکانات و تفاوت هایی زیادی با نسخه های قبلی داره
این تاپیک را برای به اشتراک گداشتن تجربیات و رفع مشکلات احتمالی باز کردم .
دوستان هم اگر فریمور جدید را نصب کردند از تفاوت های بارز بگن
به زودی خودم هم نسخه فریمور موبایلم را به روز می کنم و اطلاعات بیشتری در اختیارتون میذارم
تنها نگرانی اینجانب در اظهار نظر برخی کاربران بود که گفته بودند فریمور جدید قابل هک کردن نیست !!!
امیدوارم درست نباشه یا اگه درست هم هست یک راه برای هک پیدا بشه !
خبر دست اول دیگه هم اینکه شنیدم ( مطمئن نیستم ) ورژن جدید Nokia Software Updater این قابلت را داره که بعد از آپدیت گوشی اطلاعات درایو C حذف نمیشن ! اگه صحت داشته باشه خیلیی عالی میشه !!!
saed64 آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
2 کاربر از saed64 به خاطر این پست تشکر کرده اند
dr.vampire (10-25-2008), kamraninl (09-28-2008)

تبلیغات
قدیمی 09-26-2008, 02:44 AM   #2 (permalink)

Sayrex آواتار ها

اعتبار: 4,537,143
تشکر از دیگران : 4,471
از ایشان 5,475 بار در 2,809 پست تشکر شده
پرسپولیس Lamborghini Ferari

اشتباه به عرضتون رسوندن . محتویات فایل های آپدیت در درایو z میشینه . برای به روز رسانی درایو c باید حتماب اطلاعات c پاک شده تا از نو سیستم بر روی اون نصب بشه .

Sayrex's Sig:

آخر یه شب این گریه ها سوی چشمهامو میبره
عطرت داره از پیرهنی که جا گذاشتی میپره
پیدات کنم حتی اگه پروازمو پر پر کنی
محکم بگیرم دستهاتو احساسمو باور کنی

[ نرم افزار موبایل ] [ برنامه موبایل ] [ گوشی موبایل ] [ تم موبایل ] [ بازی موبایل ] [ زنگ موبایل ] [ موبایل ]

Sayrex آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
کاربر فوق از Sayrex به خاطر این پست تشکر کرده .
kamraninl (09-28-2008)
قدیمی 09-26-2008, 03:17 AM   #3 (permalink)

saed64 آواتار ها

نقل قول:
نوشته اصلی توسط saed64 نمایش پست ها
با سلام
چیز جدیدی که اخیرا در سایت نوکیا توجه n82 دار ها را به خودش جلب کرده نسخه جدید Frimware این گوشی هست که به گفته برخی کاربران امکانات و تفاوت هایی زیادی با نسخه های قبلی داره
این تاپیک را برای به اشتراک گداشتن تجربیات و رفع مشکلات احتمالی باز کردم .
دوستان هم اگر فریمور جدید را نصب کردند از تفاوت های بارز بگن
به زودی خودم هم نسخه فریمور موبایلم را به روز می کنم و اطلاعات بیشتری در اختیارتون میذارم
تنها نگرانی اینجانب در اظهار نظر برخی کاربران بود که گفته بودند فریمور جدید قابل هک کردن نیست !!!
امیدوارم درست نباشه یا اگه درست هم هست یک راه برای هک پیدا بشه !
خبر دست اول دیگه هم اینکه شنیدم ( مطمئن نیستم ) ورژن جدید Nokia Software Updater این قابلت را داره که بعد از آپدیت گوشی اطلاعات درایو C حذف نمیشن ! اگه صحت داشته باشه خیلیی عالی میشه !!!
نکته جدیدی که یادم اومید اینه که اگر دوست دارید بعد از آپدیت گوشی شما زبان فارسی را ساپورت کند Product code را با کمک برنامه NSS به 0551525 تغییر بدین

saed64's Sig:آشفتگی من از این نیست که به من دروغ گفته ای ! از این آشفته ام که دیگر نمی توانم تو را باور کنم ...

[ نرم افزار موبایل ] [ برنامه موبایل ] [ گوشی موبایل ] [ تم موبایل ] [ بازی موبایل ] [ زنگ موبایل ] [ موبایل ]

کاربر فوق از saed64 به خاطر این پست تشکر کرده .
kamraninl (09-28-2008)
قدیمی 09-28-2008, 02:32 PM   #4 (permalink)

kamraninl آواتار ها

اعتبار: 56,209
تشکر از دیگران : 21
از ایشان 4 بار در 3 پست تشکر شده

دوستان عزیزم من میخام گوشیو با این فریم ویر جدید آپدیت کنم اما قبلش گفتم مشورتی باشما اساتید داشته باشم ؛
اولاً که من با برنامه NSS پروداکت کد رو به 0551525 تغیر دادم اما آقای سایرکس برای گوشی N95 پروداکت کد دیگه ای رو برای زبان فارسی گفته بودن ، حالا با توجه به اینکه گوشی من که N82 و این دو گوشی (N95 و N82) از لحاظ نرم افزاری یکین ، کدوم پروداکت کد رو باید وارد کرد؟

مطلب دیگه اینکه من چند ماه قبل هم گوشیمو با فریم ویر قبلی (بیست و خورده ای!) آپدیت کردم اما با اینکه ورژن گوشی از ده و خورده ای به بیست و خورده ای تغیر کرد اما من تقریباً تغییری تو سیستم عامل ندیدم ، حتی هیچ چیز از روی گوشیم از جمله پیام ها و کانتکتهام پاک نشد با اینکه مطمئنم پروسه ی آپدیت کامل انجام شد ، تنها تغییرات اینها بودن:
1) اضافه شدن گزینه ی ثبت موقعیت جغرافیایی توی عکاسی
2) نمایش اعلام کپی ، پیست و کات کردن
3) اضافه شدن Share online توی پوشه ی اپلیکیشن
و البته تغییر ورژن فریم ویر گوشی . البته من انتظار اینو نداشتم گوشی با این آپیدیت تبدیل به N96 بشه ! اما اگه تغییرات (حداقل بصری) اینقد جزیی و ناچیزه آیا به آپدیتش که حدود 100 مگم هست می ارزه .
خیلی خیلی ممنون میشم که جوابمو بدید (مخصوصاً سوال اول رو) تا گوشیو آپدیت کنم و نتیجه شو براتون بنویسم
پیشاپیش عید سعید فطر رو هم به همه تبریک میگم
kamraninl آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
قدیمی 09-28-2008, 03:53 PM   #5 (permalink)

Sayrex آواتار ها

سلام :

خوب گوشی من n95 هست و طبیعی پرادکت کد ها با هم فرق داشته باشند .
در مورد آپدیت هم نباید انتظظار معجزه داشت . تنها باگ های نرم افزار های قبلی برطرف میشه و سرعت بهتر میشه وگرنه نباید انتظار داشته باشید مثلا دوربین کیفیت بهتر بشه یا رم افزایش پیدا کنه و از این قبیل .
در هر صورت آپدیت لازمه چون وقتی باگ ها برطرف میشه همخوانی نرم افزار ها با گوشی بهتر شده و سرعت بالا تر میره و کار کردن با گوشی رو لذت بخش تر میکنه .

Sayrex's Sig:

kamraninl (09-28-2008)
قدیمی 09-28-2008, 07:03 PM   #6 (permalink)

kamraninl آواتار ها

سلام مجدد
اول از همه ممنون از پاسخ گوییتون آقای سایرکس . بلاخره آپدیت گوشی تموم شد ، 113.2 مگابایت بود . بازهم مثل دفه ی قبل از اطلاعاتم از قبیل پیام ها . کانتکتها و نرم افزار ها چیزی پاک نشد ؛ تغییرات ظاهری اینا هستن:
_ توی دسکتاپ یه گزینه ی share online (پایین WLAN scanning) اضافه شده
_ برنامه ی maps ارتقاع پیدا کرده اما دلتونو خوش نکنید هنوزم نقشه ی ایرانو نداره
_ یه آیکون با نام MyNokia تو پوشه ی اپلیکیشن اضافه شده که نمیدونم به چه درد میخوره چون داخلش نوشته این سرویس در کشور شما فعال نیست
_ از همه مهمتر زبان زیبای فارسی به گوشی اضافه شده که به خوبی 4 حرف مخصوص فارسی رو ساپورت میکنه ؛ جا داره از اساتید به خاطر معرفی پروداکت کد زبان فارسی تشکر کنم

تغییرات دیگه ای فعلا نمیبینم ، اما اگه متوجه چیز دیگه ای هم شدم اطلاع میدم
قدیمی 09-28-2008, 07:40 PM   #7 (permalink)

Sayrex آواتار ها

سرعت را هم چک کنید .

Sayrex's Sig:

kamraninl (09-28-2008)
قدیمی 09-28-2008, 08:30 PM   #8 (permalink)

kamraninl آواتار ها

اتفاقا چند وقتی بود که نمیدونم چرا سرعت گوشیم خیلی پایین اومده بود و حتی هر چند ثانیه یک بار یه وقفه هایی داشت ، اما با این آپدیت جدید این مشکل برطرف شده . در کل سرعت باز و بسته شدن منوها و برنامه ها نسبت به قبل (حداقل به نظر من) به طور محسوسی زیاد شده ، الاخصوص تو برنامه هایی مثل سرچ یا maps که نسبت به بقیه کندتر اجرا میشدن .
خوشبختانه راه حلی که برای از بین بردن محدودیت ساین کردن برنامه ها وجود داشت که من از اینجا دیده بودم هنوز هم با این فریم ویر جدید کار میکنه و مشکل ساین کردن دوباره برنگشته . البته اینم بگم که همون طور که عرض کردم به درایو C یا هردرایو دیگه ای چیزی کم یا زیاد نشده (منظورم از لحاظ فرمت شدن درایوهاست) و فایهایی که برای ازبین بردن مشکل ساین کردن ریخته بودم تو مسیر C:\Sys\Bin همچنان سر جاشونن و من دوباره این پروسه رو طی نکردم . برای خودمم خیلی عجیبه که چرا درایو C فرمت نشده ، دفه ی قبلم که آپدیت کردم هم همینطور
کاربر فوق از kamraninl به خاطر این پست تشکر کرده .
Sayrex (10-04-2008)
قدیمی 10-04-2008, 10:54 AM   #9 (permalink)

saed64 آواتار ها

آقای کامران شما پرداکت کد را به اونی که من گفته بودم تغییر دادید ؟
در ضمن از جمله تغییراتی که مشخصا اعلام شده مصرف باطری هست که به دلیل آپدیت به شدت کاهش پیدا می کنه ! آیا برای شما هم همینطور بوده ؟
سوال بعدی اینکه شما گوشی را آنلاین آپدیت کردید ؟ یا فایل های آپدیت را دانلود و بعد اقدام کردید ؟
در مورد اینکه فایل های شما حذف نشدن حقیقتش من یک شایعاتی شنیده بودم که آقای سایرکس گفتند درست نیست ؟؟ شاید همون چیزی که گفتم درست بوده ؟ چون شنیده بودم حتی بعد از آپدیت فایل های شما حذف نخواهد شد ! در واقع پروسه ی بازگردانی اطلاعات نیاز نیست !!!

saed64's Sig:آشفتگی من از این نیست که به من دروغ گفته ای ! از این آشفته ام که دیگر نمی توانم تو را باور کنم ...

کاربر فوق از saed64 به خاطر این پست تشکر کرده .
kamraninl (10-04-2008)
قدیمی 10-04-2008, 10:13 PM   #10 (permalink)

kamraninl آواتار ها

نقل قول:
نوشته اصلی توسط saed64 نمایش پست ها
آقای کامران شما پرداکت کد را به اونی که من گفته بودم تغییر دادید ؟

بله من پروداکت کد رو به همونی که شما فرموده بودید تغییر دادم .

در ضمن از جمله تغییراتی که مشخصا اعلام شده مصرف باطری هست که به دلیل آپدیت به شدت کاهش پیدا می کنه ! آیا برای شما هم همینطور بوده ؟

مصرف باطری من هیچ فرقی با گذشته نکرد و مثل قبل حدود 2 روز شارژ نگه میداره .

سوال بعدی اینکه شما گوشی را آنلاین آپدیت کردید ؟ یا فایل های آپدیت را دانلود و بعد اقدام کردید ؟

بله من آنلاین آپدیتش کردم

در مورد اینکه فایل های شما حذف نشدن حقیقتش من یک شایعاتی شنیده بودم که آقای سایرکس گفتند درست نیست ؟؟ شاید همون چیزی که گفتم درست بوده ؟ چون شنیده بودم حتی بعد از آپدیت فایل های شما حذف نخواهد شد ! در واقع پروسه ی بازگردانی اطلاعات نیاز نیست !!!
بله همون طور که خدمتتون عرض کردم هیچ کدوم از فایلها و اطلاعات گوشی پاک نشد .

موفق باشید
پاسخ

کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)

ابزارهای موضوع
نحوه نمایش