![]() |
|
||||||||||||||||
|
|
#1 (permalink) |
![]()
|
تماشاگران در ورزشگاه ملي چين شاهد صحنه هاي تكان دهنده اي از تلاش ورزشكاران معلول براي اثبات خويش هستند.
دوندگاني كه با پاهاي مصنوعي خود سوژه عكاسان مي شوند، در مسير مسابقه بارها به زمين مي افتند و بلند مي شوند. يك روزنامه چيني با نوشتن اين جمله كه گاهي گريه هواداران اجازه تشويق به آنها نمي دهد، خاطر نشان كرد: حضور هواداران و تماشاگران بيش از حد انتظار بوده است. اين نشان مي دهد تفاوتي ميان المپيك و پارالمپيك قائل نيستند. ويلچررانان در مسير مسابقه 500 متر بارها به هم برخورد كردند. نماينده كانادا در حالي كه شانس كسب رتبه سوم و صعود از گروه را داشت، به عقب برگشت و حريف نيجريه اي را بلند كرد. اين صحنه ها در پارالمپيك زياد ديده مي شود و انگار روحيه جوانمردي در ورزشكاران آن الگوي افراد سالم شده است. |
|
|
|
| 6 کاربر از سعيد.ج به خاطر این پست تشکر کرده اند | dashmani (09-10-2008), fanatic_boy_61 (09-10-2008), fanatic_girl_66 (09-10-2008), Hvarira (09-10-2008), persian (09-10-2008), Sayrex (09-10-2008) |
| تبلیغات | |
|
|
|
|
#4 (permalink) |
![]()
|
مگه یه نفر میخوره زمین خنده داره؟! اونم یه معلول...
من منظورم عکس از همون صحنه ی کمک کردن ورزشکار کانادایی به نیجریه ای هستش یا چیزایی مثل اون. یه چیز دیگه... من فکر می کنم صحنه ی زمین خوردن این آدم ها (خنده که مشخصه نداره) گریه و ناراحتی نداره. این که یه آدمی با معلولیت جسمی این قد تلاش می کنه و به المپیک میرسه کار خیلی سختیه. روحیه و توانی می خواد که ماها درکش نمی کنیم. ما عادت کردیم واسه معلولین دل بسوزونیم اما به نظر من دور و بر ما پر از معلوله، معلول های ذهنی. آدمهایی با ذهن بیمار و ناتوان، تو خیلی زمینه ها. به نظرتون این آدم های مریض شایسته ی دل سوزوندن و ترحم هستن یا یه معلول جسمی که تو المپیکه؟ |
|
|
|
| کاربر فوق از dashmani به خاطر این پست تشکر کرده . | big die (09-11-2008) |
![]() |
| کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|