![]() |
|
||||||||||||||||
|
|
#1 (permalink) |
![]() تاریخ عضویت: Sep 2008
اعتبار: 26,209
تشکر از دیگران : 2
از ایشان 27 بار در 17 پست تشکر شده
|
مهمترین عناوین مطبوعات ورزشی امروز یکشنبه ۱۴ مهر ماه به شرح زیر است.
*ابرار ورزشی: قربانی: نحوه برخورد قلعه نویی با بازیکنان باید اصلاح شود قلعه نویی: کوشکی را تنبیه می کنم چون تنها وظیفه اش مهار کریمی بود واعظی: کارت زرد حق برهانی بود محمود یاوری سرمربی راه آهن شدعلی کریمی بازیکن اخلاق هفته نهم *گل جریمه ۵ میلیونی در انتظار شماره ۱۰ ، لب خوانی حرف های نیکبخت علیه قطبی در کمیته انضباتی پرسپولیس، نفری یک میلیون استقلال، دسته جمعی ۱۰۰ میلیون! خداداد: به داور فحش ندادم یک چیزی گفتم شبیه crazy کریمی: همیشه که نمی توانم دریبل بزنم مانع مجلس برای علی آبادی , طرح ممنوعیت حضور رییس سازمان در کمیته المپیک *۹۰ قلعه نوعی: بزرگ تیم که تو باشی وای به حال بقیه! نیکبخت: دلیلی ندارد قطبی نیمکت نشینم کند! آشتیانی: یک میلیون پاداش می دهم دیدید درست گفتم ! پروین: هم آرش گل زد هم استقلال خطرناک بود! کاظمی اولین محروم دربی *هدف قربانی: قلعه نوعی باید رفتارش را اصلاح کند عنایت: کمیل پنالتی های باقری و برهانی را نگرفت قطبی: نظر قلعه نوعی محترم، اما با دفاع ۱۱ نفره استقلال چه می شد کرد؟ کاپیتان پیروز بالاخره کوشکی و استقلالی ها سیم خواه: تیم ملی ارث پدرم نیست *پیروزی قطبی: نیکبخت تعصبش را نشان داد حیدری: بحرین هم مثل آنها وقت کشی نمی کند پرسپولیس اجازه نداد استقلال خواب نما شود قلعه نوعی سر از کمیته انضباتی در آورد شماره ۸ بعد از ۸ سال تاریخ را تکرار کرد *روز ورزش علی کفاشیان: بیشترین بودجه را به فدراسیون کشتی داده ایم محمد عباس پور: بیشترین بودجه را داشتیم، بدترین نتیجه را گرفتیم علیرضا حیدری: اجازه نمی دهند به کشتی خدمت کنم دستور صریح رئیس جمهوری، پاسخ صحیح و شجاعانه هیات بررسی را طلب می کند تغییر مقررات کشتی: کلینچ از کشتی فرنگی حذف شد *جهان فوتبال پس لرزه های دربی، احضار این جهار خاطی به دادگاه فوتبال ضیافت ۵۰ هزار هوادار اوساسونا به افتخار نکونام و شجایی قربانی خطاب به قلعه نوعی، رفتارت را اصلاح کن کوشکی از استقلال اخراج شد منبع: سایت بردوباخت www.bordobakht.com |
|
|
|
| 2 کاربر از bordobakht به خاطر این پست تشکر کرده اند | ehsan_ehsan (10-05-2008), Hvarira (10-05-2008) |
| تبلیغات | |
|
|
![]() |
| کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|