Persian Mobiles
تبلیغات
برای دیدن تعرفه های تبلیغات لطفا کلیک کنید

ارسال موضوع جدید  پاسخ

LinkBack ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 06-21-2008, 07:54 PM   #1 (permalink)

rafaello آواتار ها

B1 Medal Star Red 
اعتبار: 1,181,896
تشکر از دیگران : 978
از ایشان 2,169 بار در 1,233 پست تشکر شده
rafaello به MSN ارسال پیام rafaello به Yahoo ارسال پیام
PF ترفند های فایرفاکس 3

با آمدن فایرفاکس 3، از این به بعد باید مدام در مورد ترفندها و افزونه‌ها و دیگر اخبار فایرفاکس 3 بخوانیم و بنویسیم.
در این قسمت قراره که ترفند های جدیدی که در فایرفاکس 3 هست را به شما دوستان معرفی کنیم
با اولین ترفند شروع میکنیم
چند بار با مرورگرتان از سایتی بازدید کرده‌اید؟

یکی از ویژگی‌های جدید فایرفاکس 3 این است که می‌تواند آمار جالبی در مورد عادات اینترنتی شما بدهد. دانستن اینکه شما چند بار از سایتی بازدید کرده‌اید و یا دیدن فهرستی از صفحاتی که بیشتر در آنها بوده‌اید، حتما می‌تواند برایتان جالب باشد.

1- دیدن تعداد بازدید از یک سایت به صورت تکی: در نوار آدرس روی آیکون سایت کلیک کنید:

و بعد روی
More Information کلیک کنید:

rafaello's Sig:

ای خدا دلگیرم ولی ، احساس غم نمی کنم
چون با تو ام پیش کسی سرم را خم نمی کنم

غم غریبی و غربت چو بر نمی تابم
روم به شهر خود و شهریار خود باشم

[ نرم افزار موبایل ] [ برنامه موبایل ] [ گوشی موبایل ] [ تم موبایل ] [ بازی موبایل ] [ زنگ موبایل ] [ موبایل ]

rafaello آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
4 کاربر از rafaello به خاطر این پست تشکر کرده اند
KILLER (06-21-2008), Loner_62 (06-24-2008), persian (06-22-2008), Sayrex (08-26-2008)

تبلیغات
قدیمی 06-21-2008, 07:56 PM   #2 (permalink)

rafaello آواتار ها

B1 Medal Star Red 

2- دیدن تعداد بازدید از سایت‌های مختلف به صورت یک فهرست نزولی:

نخست در منوی فایرفاکس، به قسمت هیستوری بروید و روی Show All History کلیک کنید.

حالا در صفحه‌ای که باز می‌شود، باید
visit count را تیک بزنید. به این ترتیب تعداد دفعات بازدید نشان داده می‌شود.

حالا برای دیدن فهرست صفحات پربازدید به صورت نزولی، باید
sort by visit count را انتخاب کنید.

rafaello's Sig:

[ نرم افزار موبایل ] [ برنامه موبایل ] [ گوشی موبایل ] [ تم موبایل ] [ بازی موبایل ] [ زنگ موبایل ] [ موبایل ]

3 کاربر از rafaello به خاطر این پست تشکر کرده اند
Loner_62 (06-24-2008), persian (06-22-2008), Sayrex (08-26-2008)
قدیمی 06-21-2008, 08:03 PM   #3 (permalink)

rafaello آواتار ها

B1 Medal Star Red 

چگونه در ویندوز ایکس پی، پوسته ویستای فایرفاکس 3 را داشته باشیم و برعکس؟

خیلی ساده، برای داشتن پوسته ویستای فایرفاکس 3 در ویندوز ایکس پی باید افزونه
Vista on XP را نصب کنید. برای داشتن پوسته ایکس پی در محیط ویستا، هم باید افزونه XP on Vista را نصب کنید.

rafaello's Sig:

ویرایش توسط rafaello : 06-21-2008 در ساعت 08:08 PM.
KILLER (06-21-2008), Loner_62 (06-24-2008), persian (06-22-2008), Sayrex (08-26-2008)
قدیمی 06-23-2008, 09:33 PM   #4 (permalink)

rafaello آواتار ها

B1 Medal Star Red 

1- چیزی که احتمالاً قبل از همه‌ متوجه شدین اینه که دکمه Back به زیبایی هرچه تمامتر، گنده‌تر شده و کلی برای خودش جینگول مستون می‌نماید!
اگر از این زیبایی طبیعی لذت نمیبرید، روی Toolbar کلیک کنید، Customize رو بزنید و گزینه‌ی Show Small Icons رو انتخاب کنید.

2 - AddressBar یا همون LocationBar، هر آدرسی رو که تو History ش نگه داشته، با اسم سایت مربوط و تفصیلات فراوان به رخ‌تون میکشه! این تفصیلات فراوان شامل این امکان هم میشه که شما یکی دو حرف از سایت موردنظرتون رو حتی به فارسی تایپ کنید تا آدرسهای مربوط به اون ، جلوی چشمانتون رژه برن:

در عکس بالا، توجه می‌کنید که من فقط یه لام دادم!!
باز هم اگر حس ذوق فایرفاکس‌شناسی‎تون کور شده! می‌تونین تعداد این تفصیلات مذکور رو به دلخواه خودتون تغییر بدین اینجوری: برین تو صفحه Config (باید یادآوری کنم که تو LocationBar تایپ کنید about:config و Enter کنید. ) روی دکمه‌ی “I”ll be carefull. I promise!” کلیک کنید و تو سرچ‌بار بنویسید
browser.urlbar.maxRichResults
بعد روی کلید پیدا شده دبل‌کلیک کنید و مقدارش رو به دلخواه عوض کنید.
بد نیست بدونین که اگر آدرسی تو این آدرس‌ها اشتباه بود یا دیگه کار نمیکرد، میتونین روش برین و با زدن delete از تو حافظه مرورگرتون پاکش کنید.
اگر کلاً با این فرم از نمایش آدرس‌ها مشکل دارین ، میتونین از این اکستنشن برای برگردوندن ظاهر آدرس‌بار به شکل FF2 استفاده کنید.
3 . وقتی یه لینک رو تو یه Tab جدید باز میکنین، اولین برگه، بعد از برگه جاری خواهد بود.اما مهمتر از این، اضافه شدن اکتنشن Undo Last Closed Tab به هسته فایرفاکسه که برگه های بسته شده رو یکی یکی دوباره برمیگیردونه سرجاشون. کافیه فقط فلش آبی رنگ در سمت چپ نوار برگه هاتون را بفشارید تا از شدت هیجان فشارده شوید!!

4 . یه سری از نیازمندیهای بدیهی رو که قبلاً تو بخش extension ها ارائه میشد، برداشته چسبونده به خود مرورگر.

5. پسورد منیجر از یه دیالوگ‌باکس مزاحم در وسط صفحه، رفته و در مواقع لزوم در بالای مرورگر خودنمایی میکنه:

6. مدیریت بوک‍مارک‌ها خیلی بهتر شده و در سه بخش Stars,،Tags و Folders در اختیار کاربر قرار داده شده‌ن: فقط کافیه ستاره‌ی کنار locationBar رو بزنید، و tag مرتبط با اون موضوع رو تعریف کنید.

7. قابلیت زوم کل صفحه: Ctrl++ و — رو بزنید تا متوجه بشید که این قابلیت، چه تفاوتی با سایر مرورگرها داره. نشدین؟! متوجه رو می‌گم… خوب واسه‌اینکه راحتتون کنم باید توجه‌تون رو به بزرگ شدن عکس‌ها به طور همزمان با سایر متون صفحه جلب کنم. جالبه! نه؟

8 . صفحه‌ی Plugins اجازه مدیریت پلاگین‌های نصب شده روی مرورگر رو به کاربر میده. مثالش، پلاگین Flash Player برای نمایش بگیم مثلاً ویدیوهای یوتیوب! نخواستین، بندازینش دور!

9. دکمه‌ی Site Identification در سمت چپ LocationBar، به شما به عنوان کاربر گرامی، گزارش میده که سایتی که رفتین توش، مورد اخلاقی…ببخشید! امنیتی داره یا نه؛ اگه این دکمه سبزرنگ بود،یعنی شما به صورت encrypted وصل شدین بهش…اگه خاکستری بود، یعنی شما رفتین تو سایتی که هیچ هویتی نداره (با عرض تاسف باید بگم مث وردپرس. البته اکثر وبسایت های اینترنت، خاکستری هستند، به این معنی که یا encrypted نیستند یا بصورت جزئی، رمزگذاری شدن.)
برای اون مواقعی که می‌خواین اطلاعات امنیتی مهمی مث شماره حساب و رمز بانکی و … رو ارسال کنید، علامت بالا نباید خاکستری باشه.

رنگ‌ آبی نشون دهنده اینه که اطلاعات شما از یه مسیر رمزشده عبور می‌کنه. سبز دیگه آخر امنیت است اساسی و صاحابش معلوم میباشد کی میباشد!
بعضی وقتا هم ممکنه شما با رنگ قرمز روی این آیکون مواجه بشین، که در اینصورت بهتره طرف اون سایت نرین اصلاً.

10. یه قابلیت دیگه، اضافه شدن اطلاعات مربوط به فید یه سایت در Page Info اون صفحه‌س که می‌تونه در بعضی موارد، شما رو از بابت گشتن دنبال آیکون فید خلاص کنه. البته در مورد وبلاگ‌های روی وردپرس دقت داشته باشین که فید اصلی روی وردپرس رو بهتون میده (و نه بطور مثال فیدی که من روی فیدبرنر دارم.)
برای دسترسی به این قسمت، روی یه صفحه Right-Click کنید و گزینه‌ی View page Info رو انتخاب کنید.

11. یکی از بهترین قابلیت‌هایی که من خودم امتحانش نکردم اما امتحان‌کنندگانش رو دوست دارم، قابلیت ادامه‌ی دانلود در صورت بسته شدن مرورگر یا قطع شدن ارتباط اینترنت شماست. این یعنی دانلود منیجر فایرفاکس، داره رسماً کار برنامه‌هایی مث Internet Download Manager و FlashGet و … رو انجام میده.

12. اینکه بتونین ، gmail رو به عنوان mail server پیش‍فرض خودتون تعریف کنید، یکی

از اون چیزایی که تو فایرفاکس 2 وجود نداشت. با این قابلیت، دیگه وقتی روی یک آدرس ایمیل در یه وبسایت کلیک کردین، براتون Outlook Express باز نمیشه. بلکه شما مستقیم میرید به اکانت گوگل‌تون و میل می‌گین و میل می‌شنوین!!
درباره‌ی این قابلیت ویژه‌ی فایرفاکس 3 تو پست‌های بعدی صحبت میکنیم.

rafaello's Sig:

Loner_62 (06-24-2008), persian (06-24-2008), Sayrex (08-26-2008)
قدیمی 06-24-2008, 11:29 AM   #5 (permalink)

rafaello آواتار ها

B1 Medal Star Red 
PF

آموزش نصب ترجمه فارسی در فایرفاکس 3

برای نصب ترجمه فارسی، اول افزونه زبان فارسی را بارگیری و نصب کنید

و سپس در بخش پیکربندی فایرفاکس (about
:config) کدمحل زبان فارسی را وارد کنید:

برای دسترسی به پیکربندی در نوار نشانی عبارت about:config را وارد کنید.

و general.useragent.locale
را به Fa تغییر دهید

فایرفاکس را بسته و مجدداً باز کنید
این افزونه در سیستم‌های عامل ویندوز XP، Server 2003، Vista و ابونتو ۸.۰۴ آزمایش شده‌است.

rafaello's Sig:

ویرایش توسط rafaello : 06-24-2008 در ساعت 11:32 AM.
KILLER (06-24-2008), Loner_62 (06-24-2008), persian (06-25-2008), Sayrex (08-26-2008)
قدیمی 07-05-2008, 01:23 AM   #6 (permalink)

rafaello آواتار ها

B1 Medal Star Red 

Firefox explorer
امکان مرور کردن و مشاهده ی فایل ها و فولدر های سیستم که در نسخه های قبلی وجود داشت در این نسخه تغییر و پیشرفت زیادی داشته است و اکنون میتوانید فایل ها و فولدر ها را مرتب سازی هم بکنید. مرورگر فایرفاکس با تایپ دستور زیر در نوار آدرس قابل دسترسی است: file:///c:/ که میتواند به جای C:/ هر آدرس دیگری از کامپیوتر شما قرار بگیرد.
* در فایرفاکس 3 شما میتوانید اندازه ی نوار جستجو را که در کنار نوار آدرس قرار گرفته کم و زیاد کنید و به این ترتیب اندازه ی این دو نوار قابل تنظیم است:

* گزینه ی allow third party cookies که در فایرفاکس 1.5 وجود داشت دوباره در فایرفاکس 3 وجود دارد (این گزینه در فایرفاکس 2 حذف شده بود) و شما میتوانید کنترل بیشتری را برای دریافت cookie ها از سایت های مختلف داشته باشید:

rafaello's Sig:

Loner_62 (دیروز), persian (07-06-2008), Sayrex (08-26-2008)
قدیمی 07-05-2008, 01:24 AM   #7 (permalink)

rafaello آواتار ها

B1 Medal Star Red 

استفاده از مموری یا رم سیستم:
استفاده از مموری در فایرفاکس در نسخه ی 3 بهبود زیادی داشته است و دیگر با اجرای تب های زیاد و یا افزونه های زیاد شاهد هنگ کردن یا کند شدن سیستم خود مانند قبل نخواهید بود در نمودار زیر همان گونه که میبینید فایرفاکس 3 در استفاده از رم با کمترین مقدار استفاده مقام اول را دارد، بدنیست که نگاهی هم به نمودار IE7 بیندازید. (LOL)

همچنین با استفاده از تست های نرم افزاری برای سرعت و زمان بارگزاری صفحه نتایج زیر برای مرورگر های مختلف بدست آمد:

ACID 3 test results:
Safari 100/100 opera 9.5: 83/100 firefox 3 : 71/100 IE7: 12/100
Sunspider benchmark results:
Safari: 5127.6 ms firefox3: 5671.8 ms opera9.5: 8776.8 ms
Firefox2 : 54267.8 ms IE7: 127445.8 ms

rafaello's Sig:

Loner_62 (دیروز), persian (07-06-2008), Sayrex (08-26-2008)
قدیمی 07-09-2008, 10:14 AM   #8 (permalink)

rafaello آواتار ها

B1 Medal Star Red 

rafaello's Sig:

Loner_62 (دیروز), persian (07-10-2008), Sayrex (08-26-2008)
قدیمی 07-23-2008, 11:20 AM   #9 (permalink)

rafaello آواتار ها

B1 Medal Star Red 
پیش فرض چگونه فایرفاکس خود را سریعتر کنیم؟

به وسيله اين تغييرات در فايرفاكس ميتوانيد سرعت فايرفاكس خود را افزايش دهيد

اين هم متن كامل پست:

فایرفاکس ۳ با تغییرات زیادی در مورد بازدهی و سرعت کار منتشر شده‌است ولی بوسیله پیکربندی فایرفاکس می‌توانید این مرورگر محبوب را باز هم سریعتر کنید:
اول پیکربندی فایرفاکس را بوسیله دستور about:config در نوار نشانی باز کنید و عبارت network.http.pipelining را پیدا کنید و با دبل‌کلیک مقدار آن را به true تغییر دهید.
عبارت بولی network.http.pipelining.firstrequest را ایجاد کنید و مقدار آن را نیز true تعیین کنید.
عبارت network.http.pipelining.maxrequests را پیدا کنید و مقدار آن را ۸ وارد کنید.
عبارت network.http.proxy.pipelining را نیز به true تغییر دهید.
عبارتهای عددی nglayout.initialpaint.delay و content.notify.interval را ایجاد کنید و مقدار آنها را 0 وارد کنید.

همین! حالا فایرفاکس را دوباره راه‌اندازی کنید و بوسیله یک سایت سنگین سرعت فایرفاکس را آزمایش کنید.

rafaello's Sig:

Loner_62 (دیروز), persian (07-24-2008), Sayrex (08-26-2008)
قدیمی 08-26-2008, 10:45 AM   #10 (permalink)

rafaello آواتار ها

B1 Medal Star Red 
پیش فرض تهیه نسخه پشتیبان از فایرفاکس

پروفایل فایرفاکس به نوعی قلب مرورگر شماست که تمام بوکمارک ها ، رمزهای عبور و … در آن ذخیره می شود.بنابراین باید با نگه داشتن نسخه پشتیبان از این فایلها ، نگران از دست دادن این اطلاعات در هنگام بروز مشکلات نرم افزاری و سخت افزاری نباشید.این آموزش می کوشد تا شما را در تهیه نسخه پشتیبان از پروفایل و بازنشانی آن یاری دهد.
نکته : در هنگام کپی کردن برخی از فایلهای فایرفاکس ، مرورگر شما باید بسته باشد.

قدم اول: پیدا کردن پوشه پروفایل فایرفاکس
بسته به نوع سیستم عامل کامپیوتر شما ، این پوشه در مسیرهای مختلفی قرار دارد.
Windows 95, 98, ME:
* C:\Windows\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\
* C:\Windows\Profiles\<USERNAME>\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\
Windows 2000 ,XP:
* C:\Documents and Settings\<USERNAME>\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\
Windows Vista:
* C:\Users\<USERNAME>\AppData\Roaming\Mozilla\Firefo x\Profiles\/li]
Linux , Unix:
* ~/.mozilla/firefox/
Mac:
* ~/Library/Mozilla/Firefox/Profiles/
* ~/Library/Application Support/Firefox/Profiles/
شما باید به جای عبارت <USERNAME> نام کاربری ویندوزتان را بنویسید.احتمالا این پوشه بصورت مخفی (Hidden) است. معمولا پس از رفتن به مسیر فوق شما به پوشه ای برخواهید خورد که نامش به .default ختم می شود.با گشودن آن پوشه پروفایلتان رو مشاهده خواهید کرد. حالا که آن را یافته اید بهتر است تا در یک جای امن آن را کپی کنید تا در مواقع ضروری بتوانید به آن دسترسی داشته باشید.

قدم ۲: تهیه نسخه پشتیبان از فایل های پوشه پروفایل
اینکه از چه فایلهایی نسخه پشتیبان تهیه می کنید بسته نسخه مرورگرتان و نظر شما دارد.
قدم ۲-۱ : فایل های مهم در Firefox 2.x
bookmarks.html : این فایل شامل تمام بوکمارک های (چوب خط) شماست.
cert8.db : این فایل شامل تمام اجازه نامه های امنیتی شماست
cookies.txt : در این فایل تمام کوکی های ذخیره شده فعلی شما وجود دارد.
downloads.rdf : تاریخچه دانلودهای شما در این فایل نگهداری می شود.
formhistory.dat : اطلاعات مربوط به پرکردن فرمها در این فایل قرار دارد.
history.dat : تاریخچه وبگردی هایتان را می توانید در این فایل پیدا کنید.
hostperm.1 : این فایل تنظیمات اختصاصی شما در مورد سایت ها مانند باز شدن popup ها ، کوکی ها و … را نگه می دارد.
key3.db : این فایل بانک اطلاعاتی شامل رمزهای عبور ذخیره شده در فایرفاکس شماست.در صورتی که می خواهید آنها را از دست ندهید باید این فایل را نگه دارید.
persdict.dat : این فایل هم شامل لغات الحاقی شما به غلط یاب فایرفاکس است.
prefs.js : تمامی تنظیمات فایرفاکس در این فایل ذخیره شده است.
secmod.db : این فایل دیتابیس ماژول های امنیتی فایرفاکس را دارد.
sessionstore.js : تاریخچه آخرین وبگردی شما که همراه با از کار افتادن ناگهانی فایرفاکس (Session) بوده در این فایل ذخیره شده است.
signons2.txt : این فایل تمام رمزهای عبور ذخیره شده را نگهداری می کند.برای استفاده از این فایل لازم ایست تا فایل key3.db را نیز داشته باشید.
قدم ۲-۲ : فایل های مهم در Firefox 3.x
cert8.db : این فایل شامل تمام اجازه نامه های امنیتی شماست
content-prefs.sqlite : تنظیمات اختصاصی برای سایت ها (مانند بزرگنمایی)
cookies.sqlite : این فایل شامل کوکی های ذخیره شده فعلی شماست.
downloads.sqlite :تاریخچه دانلودهای شما در این فایل نگهداری می شود.
formhistory.sqlite : اطلاعات مربوط به پرکردن فرمها در این فایل قرار دارد.
key3.db : این فایل بانک اطلاعاتی شامل رمزهای عبور ذخیره شده در فایرفاکس شماست.در صورتی که می خواهید آنها را از دست ندهید باید این فایل را نگ