![]() |
|
||||||||||||||||
|
|
#1 (permalink) |
![]() ![]()
اعتبار: 1,148,292
تشکر از دیگران : 1,353
از ایشان 910 بار در 675 پست تشکر شده
|
تاثیر سخنان شایسته ی خداوند بر زندگی ما مسلمانان امری غیر قابل انکار می باشد. انسان های بسیاری از این نکته غافلند و بهانه های بنی اسرائیلی برای نخواندن قرآن و کلام وحی می آورند. شاید یکی از آن بهانه ها مشغله ی کاری و نشستن پشت دستگاه رایانه باشد، ولی این نکته را بنده به شما عزیزان متذکر می شوم که در دنیای الکترونیک هرگز جای مذهب خالی نمی شود و روز به روز در اینترنت و رایانه اسلام برای علاقه مندان محیای ارائه ی کلام خدا می باشد.
![]() به معرفی برنامه ی متفاوت و بی نظیر در مورد قرآن کریم می پردازیم. برنامه ای که این بار برای شما عزیزان محیای دانلود کردیم قرآن سه بعدی می باشد. قرآنی که با موس ورق می خورد، تغییر زاویه می دهد و جابه جا می شود. با استفاده از این برنامه که کاری از یک عرب زبان است با خط زیبای عثمان طه شما را قادر به خواند قرآن در رایانه خود به صورت کاملا سه بعدی می کند. توجه: این برنامه در دلیل گرافیک بالای آن نیاز به گرافیک حداقل ۶۴ به بالا و نصب بودن برنامه ی directx می باشد. دانلود با حجم ۳۹.۴ مگابایت پسورد فایل : KamyabOnline |
|
|
|
| تبلیغات | |
|
|
|
|
#2 (permalink) |
![]() تاریخ عضویت: Jun 2008
اعتبار: 694
تشکر از دیگران : 0
از ایشان 0 بار در 0 پست تشکر شده
|
این برنامه خیلی عالی و فوق العادس ولی وقتی بازش میکنم صفحه اول رو که ورق میزنم یهو کل صفحاتش غیب میشه و جلد خالیش رو نشون میده . هم گرافیکم نسبه هم direct x 10 از چند سایت خارجی هم این برنامه رو گرفتم رو چند تا سیستم هم نسب کردم نشد که نشد. تو رو خدا کسایی که اهل فن هستن کمک کنن خیلی به این برنامه نیاز دارم
|
|
|
|
![]() |
| کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|