![]() |
|
||||||||||||||||
|
|
#1 (permalink) |
![]()
|
اس ام اس هاي سركاري هميشه يادت باشه فقط يكي هست كه به خاطر تو نفس ميكشه... اونم دماغته! -------------------------------------------------------------------------------- زبوني كه به كسي نگه دوست دارم به درد ليسيدن بستني قيفي ميخوره. پس د و س ت ولش كن، بستنيش خوشمزه تره -------------------------------------------------------------------------------- بالاخره پنج راه براي آدم شدن كشف شد ...... ...... ...... ...... ...... ...... ...... زياد كنجكاو نشو تو يكي آدم بشو نيستي -------------------------------------------------------------------------------- لقمان حكيم هر وقت دلش مي گرفت با خرش درد دل مي كرد. من هم الان دلم گرفته. كجايي؟ -------------------------------------------------------------------------------- اگه عاشقي به توصيه هاي زير گوش بده: . . . . اي ناقلا حالا طرف كي هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ -------------------------------------------------------------------------------- گوني گوني دوستت دارم ولي قربونت گوني هاشو پس بده مال مردمه -------------------------------------------------------------------------------- دعاي شبهاي يك كودك: خدايا ميدوني با اين كه آب كم خوردم باز جيش كردم پس كمكم كن صبح كتك نخورم آمين.. خوب حالا كه دعاتو كردي برو لالا كن -------------------------------------------------------------------------------- ميدوني فرق تو با فندق چيه؟ فندق يه مغز كوچولو داره ولي تو اونم نداري! -------------------------------------------------------------------------------- آرامش در زندگي بهترين چيزه.. بيا به زندگي فكر كنيم، به عشق،به زيبايي، به بهشت، به جهنم، به درك، به تو چه، به من چه، من اعصاب ندارما! -------------------------------------------------------------------------------- قهوه سه خاصيت داره: خوش رنگه مثل چشمات. رقيقه مثل قلبت. تلخه مثل ريختت! -------------------------------------------------------------------------------- اگه يه روز چشمات پر از اشك شد و نياز به شونه ي كسي داشتي ، اصلا رو من حساب نكن! چون شونه مثل مسواك يه وسيله شخصيه -------------------------------------------------------------------------------- ميگن وقتي يه خوشگل به آسمون نگاه ميكنه ستاره ها چشمك ميزنن و حال ميكنن يه وقت به آسمون نگاه نكني گند بزني به حالشون -------------------------------------------------------------------------------- مي دوني چقدر دوستت دارم؟ به اندازه تارهاي موي سرت ضرب در تعداد نفس هات ضرب در تموم ستاره هاي آسمون ضرب در صفر -------------------------------------------------------------------------------- اگه مي خواي دوستت داشته باشم خط زير رو بخون ديدي كمبود محبت داري -------------------------------------------------------------------------------- شاعر مي گه: . . . خيلي برات مهمه؟ اگه سر درست هم همين قدر سمج بودي، الان دكتر مهندس شده بودي -------------------------------------------------------------------------------- همين الان از آسمون زنگ زدن گفتن قشنگ ترين فرشته شون گم شده... ... يه وقت منو لو ندي -------------------------------------------------------------------------------- اگه خسته اي: به من تكيه كن اگه تنهايي: بيا پيشم اگه بي پناهي: پناهتم اگه پول مي خواي : مشترك مورد نظر در دسترس نمي باشد -------------------------------------------------------------------------------- \|/ / عمراً اگه لنگم و پيدا كني! -------------------------------------------------------------------------------- اون چيه كه از گل بهتره؟ از حوري قشنگ تره؟ از دنيا با ارزش تره؟ از فرشته پاك تره؟ . . . واقعا كه!!! تو هنوز منو نشناختي؟؟؟؟ -------------------------------------------------------------------------------- اگه يه روز بري و بري و بري و بري و بري و بري و بري و بري و بري و بري و به خونتون نرسي ... اونوقت ميفهمي كلاغ قصه ها چي ميكشه! -------------------------------------------------------------------------------- مهم نيست كه دلت دريا باشه يا بركه، مهم اينكه كه نذاري كسي توش جيش كنه -------------------------------------------------------------------------------- به همسرت نيكي كن . اگر همسر نداري به دوست دخترت نيكي كن . اگر دوست دختر نداري يكي پيدا كن . اگر پيدا نكردي تلاش كن . اگر تلاشت نتيجه نداد خاك بر سرت كنن بي عرضه بي خاصيت -------------------------------------------------------------------------------- برو بالا . بالا تر . تو هنوز فرق بالا و پايين رو نمي دوني ؟؟ تمرين كن فردا چپ و راست رو مي پرسم -------------------------------------------------------------------------------- اگر مي خواهيد زندگي جديدي داشته باشيد با ما تماس بگيريد.. (سازمان بازيافت زباله) -------------------------------------------------------------------------------- امروز سالروز تولد پت و مته ! تو هم مثل من اين روز رو به خنگ ترين كسي كه ميشناسي تبريك بگو!! جنبه داشته باش واسه خودم نفرست -------------------------------------------------------------------------------- تو را به اندازه ساعتهايي كه به عكست نگاه ميكنم دوست دارم از طرف عاشق دل خسته ات، كور مادرزاد -------------------------------------------------------------------------------- من سر راه تو دامي از عشق پهن كردم ولي تو به سرعت از كنار آن رد شدي و گفتي ميگ ميگ.. . . -------------------------------------------------------------------------------- يه قورباغه با يه اردك ازدواج ميكنه ... اگه گفتي بچشون چي ميشه ؟ ... بچه دار نميشن ... تو رو خدا براشون دعا كن و اين اس ام اس رو واسه 10 نفر بفرست تا امشب يه خبر خوب بهت برسه .. لطفاً كوتاهي نكن. يه نفر نفرستاد بچش قورباغه شد!! -------------------------------------------------------------------------------- مي دوني چرا من هيچوقت صدقه نمي دم؟؟؟ چون نمي خوام تو از من دور بشي.. آخه ميگن صدقه بلا رو از آدم دور مي كنه -------------------------------------------------------------------------------- يك گل خوشگل پشت ويترين گل فروشي ديدم!!! خواستم برات بخرمش. به فروشنده گفتم :اون گل چند؟ گفت:اون گل نيس! آينه ست -------------------------------------------------------------------------------- برداشتن قدمهاي بزرگ در زندگي، پاره شدن خشتك را در پي دارد -------------------------------------------------------------------------------- يك مورچه و يك زرافه باهم ازدواج مي كنند شب عروسي مورچه گم مي شه بعد از يك هفته پيداش مي شه بعد زرافه بهش مي گه اين همه مدت كجا بودي مورچه مي گه :تو راه بودم كه بيام بوست كنم -------------------------------------------------------------------------------- اميدوارم خوشبختي مثل سگ پاچتو بگيره, مثل سوسك ازت بالا بره, مثل انگل تو وجودت باشه, مثل عقرب نيشت بزنه و مثل آف هميشه واست بياد -------------------------------------------------------------------------------- الهي دورت بگردم!!! ولي با كدوم بنزيـن؟ -------------------------------------------------------------------------------- ديروز روز جهاني آوارگان بود, توقع داشتم يه تبريك خشك و خالي به ما ميگفتي كه يه عمريه آوارتيم -------------------------------------------------------------------------------- وقتي كسي ناراحتت ميكنه 42 تا ماهيچه استفاده ميشه تا اخم كني، اما فقط 4 تا ماهيچه لازمه تا دستت رو دراز كني و بزني پس كلهاش -------------------------------------------------------------------------------- صبح كيفم را زدند، بدبخت شدم، توش همه زندگيم بود، شناسنامه، پاسپورت، كارت ملي، 2.5 ميليون پول، 14 تا سكه تمام بهار آزادي، يه شاخه نبات، يك دست آينه و شمعدان . . . . . بنده وكيلم؟ -------------------------------------------------------------------------------- سوال تيزهوشان: 13 آبان چه روزيست؟ 1) 17 مرداد 2)22 بهمن 57 3)آبان روز 13 ندارد. 4)روز 13 به در 5) هر دو تا 6)هر سه تا 7)هر 5 تا 8)پنج پنج تا 9)چرا پنج تا؟ 10) پس چند تا؟ 11)هر كي مي گه 13 نيست، 17،18،19،20 -------------------------------------------------------------------------------- شبا همش به چت خونه ميرم من ..... سراغ آف و آف خوندن ميرم من ..... تو اين چت خونه ها خسته دردم ..... به دنبال پس ايديم ميگردم ..... پسم گم شده پيداش ميكنم من ..... اگه كارتوه واي به حالت ..... رسوات ميكنم من -------------------------------------------------------------------------------- يه روز يه دختر دعا مي كنه خدايا : من چيزي براي خودم نمي خوام فقط يه داماد خوب و خوشگل نصيب مادرم كن o |
|
|
|
| 4 کاربر از rafaello به خاطر این پست تشکر کرده اند |
| تبلیغات | |
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
آسمان را مي نگرم تو را ميبينم خورشيد را مي نگرم تو را ميبينم ماه را مي نگرم تو را ميبينم خوب مسخره از جلوم برو كنار ديگه ! خيلي بي معرفتي ! خيلي بد جنسي ! خيلي نامردي ! خيلي بي مرامي ! آخه نا لوطي ! من از روي چي توز بايد بفهمم موتور خريدي؟ تو مثل خورشيد هستي . مي دوني چرا؟ چون با همون نگاه اولت مي شد فهميد كه از پشت كوه اومدي هر گاه به چهره تو نگاه میکنم به شوخ طبعی خدا پی می برم اگر فكر مي كني كسي دوستت نداره .... . . . اگه فكر مي كني زشت هستي .... . . . اگه فكر مي كني همه از تو متنفرن .... . . . خوب حق داري به اندازه موهاي سرم دوستت دارم، به اندازه موهاي ريخته شده ام عاشقتم، به مقدار دفعه هايي كه شونه كردم بهت وفادارم شناختي؟ . . منم منم حسن كچل از این به بعد از خونه بيرون نرو، چون خيلي دوست دارم، نمي خوام از دستت بدم،هرجا هستي تورو خدا از ساعت 9 دیرتر نیا ……آخه الان وقت جمع آوري زباله هست يكي دلش واسه ماهي ميسوزه .... يكي دلش واسه ماهي گير ..... ولي هيچكي دلش واسه تو نميسوزه كه سر قلابي هر چه زودتر یک تماس بامن بگیر چون نگران شدم . آخه همین الآن خبر دادند که منگولا رو میگیرند. تو يه ادم با كلاس .... خوش تيپ .... لوتي ... فهميده .... خوشگل ..... مثه من ديده بودي ؟؟؟ به اندازه چشمام دوستت دارم . . . ارادتمند موش كور تو خري,گاوي,گوسفندي, سگي ............ واسه فروش نداري. 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10 . . آفرين منگل فردا abc كار ميكنيم. فردا روز خوش تيپ ترين آدم دنياست. هر كي خوش تيپ باشه رو ميخوان بگيرن. بيرون نري ها , نميگيرنت ضايع ميشي فردا فصل پشم چيني گوسفندانه. شب زود بخواب صبح اولين نفر باشي تو زیبا تو ماه تو بی نظیر تو جزاب تو بهترین تو مهربون تو یه فرشته تو دوست داشتنی ............... ولی من چی؟ ...یه ادم خالی بند اگه يه روزي بري سفر بري ز پيشم بي خبر..................... فقط سوغاتي يادت نره کاش مي توانستم همچون پرنده اي پروبال شکسته باشم... تا در کنج قلبت خانه اي بسازم... تا آنفولانزاي مرغي بگيري، بميري... بی معرفت شدی، محل نمی ذاری، این همه بی محلی برای چیه؟ حالا خوبه چی توز فقط از عکست برای تبلیغ استفاده می کنه اینقدر خودتو می گیری ! مي دوني شباهت تو با گل چيه؟ . . هر دو تون عشقين با اين تفاوت که….گل عشق زنبور عسله ولي تو عشق مگس. امشب ساعت 2 قراره همه منگلا شفا بگيرن. …..گفتم كه عقب نموني خيلي حالم بده. نميدونم چي كاركنم………..تصادف كردم, شونم شكسته. دارم ميرم يه برس بخرم. ميخوام برم موز بخرم. ميدوني چه ماركي خوبه. ميدوني ميدوني نميدوني عيب نداره از يه ميمون ديگه ميپرسم. آخه گاو الاغ يابو بز مورچه آبدزدک اينهمه حيوون چرا شير سلطان جنگل شد ؟ میدونی فرق تو با گاو چیه؟ ببخشید شوخی کردم اصلا باهم هیچ فرقی ندارید. راستی اگه گفتی تو چه شباهتی با خورشید داری؟ . . شباهت تو با خورشید دراینه که هردوتون از پشت کوه اومدید. 123456789 خدا رو شكر همه ي دكمه هاي گوشيم سالمن ........... ........... ........... ........... فضول اگه چیزی میخواستم بگم همون بالا می نوشتم -+-+-+-+-+- -+-+-+-+-+- -+-+-+-+-+- -+-+-+-+-+- بشین جمع و منها کن ببین چندمین باره که سر کار رفتی؟ آمدی جانم به قربانت . . ولی فعلا برو چشمهای درشت و زیبایت را که به من میدوزی و با لبهای زیبا آواز می خوانی، احساس می کنم که بیش از همیشه عاشقت هستم،….تو زیباترین قورباغه ی این برکه ای. 3 3 3 برو پايين سر كار نيستي ! 3 3 3 يه كم ديگه بري ميرسي باور كن سر كار نيستي! 3 3 3 3فارشي دوست دارم!!! دلم بدجوری هوای دستات رو کرده. . . . لحظه شماری میکنم برای ان زمان که حقت را کفش بزارم سلام کجایی؟ نیستی.... نشستی اون بالا با تنهایی خودت حال میکنی ما را تحویل نمی گیری.... الهی قربونت برم بی زحمت 2 تا نارگیل بنداز پایین! هوسولوموکولوفوضولوجودوخو این مسیج لبهای شما را به شکل خان خور مرغ میکند و هیچ ارزش دیگری ندارد یادت باشه توصحرای قلبم تو تنها شتری!!!! بچ...ی بچ...ی بچ...ی یادت نره بچ.... قطره چشمت را میگم شما مذکر هستید یا مونث برای دانستن جواب پایین را نگاه کنید . . . این پایینو که نمیگم آی کیو نگاه اولت بر من اثر کرد نگاه دومت دیوانه ام کرد نگاه سومت عاشق ترم کرد نگاه آخرت دیگه هیز بازی بود مشترک گرامی به جان مادرم اگه 1 بار دیگه از این ورا رد شی . . با دفعه ی قبل میشه 2 بار سلام چطوری؟ دیشب خوابتو دیدم با یه لباس نارنجی اومدی در خونمون…هر چی گفتم بیا تو نیومدی گفتی برو آشغالاتونو ور دار بیار قلب من دل من خون تو رگهای من نفس من جیگر من خلاصه ..... همه وجودم درد میکنه باید برم دکتر ببینم چرا اینطوری شدم! نباید میذاشتم بری... اینجا خیلی جات خالیه... بوی عطرت نمیاد... حس بدی دارم... چون همش فکر می کنم تقصیر من بود... آره نباید سیفون رو می کشیدم تو بهترين ، قشنگترين ، با ادب ترين ، دوست داشتني ترين دوستي كه داري منم عباس قادری ثابت کرد خوانندگی قیافه نمی خواد هایده ثابت کرد هیکل نمی خواد شماعی زاده ثابت کرد صدا هم نمی خواد پس چرا تو خواننده نمیشی؟ ميتوني تصور كني با هم لب دريا نشستيم؟ ميتوني تصورش روبكني كه با هم به يه سفر طولاني ميريم از جنگل تا دريا.؟ ميتوني تصور كني كه تو يه شب باروني شونه به شونه هم قدم بزنيم؟ همه اينا رو هم كه بتوني تصور كني نميتوني تصور كني كه آشپزي با تك ماكارون چقدر راحته مردم سه دسته هستند -دسته 1--دسته 2 ----دسته 3---- میخواستم برات سبزه عید بفرستم گفتم شاید طاقت نیاری تا عید بخوریش یه بغل گل رز با یه دنیا احساس با یه سبد ستاره . می دم بهت ببر سر چها راه بفروش سودش نصف نصف ! آرزو مینکم بتونی ته دل مردم را ببینی و صدای دلشون را بشنوی و به دلشون آرامش بدی درست مثل سنگ توالت به اندازه دوتا چشام دوست دارم !! امضا:…….موش کور!! :..:: .-. : .:::-.::.:- ..:..::. ..-..::-.. ::.- ..:.:.- :::-. :... .. .: .-:::... -::.. .: :-..:-.. : ..: . -: .. ...::.:.: كاش كور بودي مي فهميدي چي نوشتم حیف که فقط تو یکی رو دارم .... اگه از تو یه عالمه داشتم .... تا حالا یه گاوداری زده بودم 5 راه آدم شدن: . . کنجکاو نشو تو آدم بشو نیستی سلام میدونی رفیق؟ اگه حماقت وجود نداشت دانایی هم معنی نداشت اگه زشتی نبود زیبایی هم بی معنی بود می بینی؟ دنیا به تو هم نیاز داره راه رفتنت آخرشه خونت چقدر قشنگه ناقلا شنا کردنم که بلدی! رفتارت منو کشته چقدر با متانت و صبوری خیلی بلایی لاک پشت روزی ممکنه موهاتو از دست بدی حتی دندوناتو یا حتی عقلتو اما یه چیزی رو هیچ وقت از دست نمی دی اونم قشنگیته آخه آدم چیزی رو که نداره از دست نمی ده 2 ماه از زمستون میگذره . . . خرس گنده ای مثل تو الان باید خواب باشه نه اینکه بدوه بیا اس ام اس بخونه از کنج لبت بوسه ای چو قند گرفتم از قند لبت من مرض قند گرفتم امروز روز جهانی بلایای طبیعی هستش . . . روزت مبارک *بلا * چند وقته نيومدي به خاطره نيومدنت مامانم و بابام هر شب باهم دعوا دارن! مهم نيست با چه ماشيني مياي! مهم نيست با چه لباسي مياي فقط بيا و اين آشغال ها رو از دم خونه بردار تا حالا فکر کردي اگه توماس اديسون نبود، مجبور بوديم تو تاريکي تلويزيون نگاه کنيم؟ هميشه مي گفتن پيدا کردن يه دوست خوب خيلي سخته اما من باورم نمي شد. تا اينکه تو رو ديدم که براي پيدا کردن من چه قدر زحمت کشيدي! امروز سالروز تولد پت و مته ! تو هم مثل من اين روز رو به خنگ ترين کسي که ميشناسي تبريک بگو!!! مي دوني که تا به حال در عمرم چيزي ازت نخواستم اما دوست دارم براي اينکه علاقه ات رو بهم ثابت کني... يک دقيقه ... فقط يک دقيقه ي ناقابل به خاطر من نفس نکش تنها چيزي که از تو مي خوام ريزش موهاي خود را به دست خدا بسپاريد . . . شامپو يـــــد الله خر خر خر خر خرابتم رفيق...! ببخشيد زبونم يخورده مي گيره مي دوني اگه توي يک جيبت 80هزار تومان و توي جيب ديگرت يه چک پول باشه چي مي شه؟ بابات داد مي زنه مي گه: پدرسوخته! چرا شلوار منو پوشيدي؟ به نيت 124000تا پيامبر صلوات بفرست و اين اس ام اس رو براي 124000نفر بفرست .انشاالله تااخر اين ماه خبر خوشي از طرف مخابرات بهت مي رسه اسمان را ستاره زيبا مي كند، باغچه را گل، عشق را محبت، بيابان را چمن، چشم را اشك، و تورا عمل كردن دماغ زيبا مي كند! سريع ترين دوربين جهان اختراع شد . اين دوربين مي تونه از خانوم ها در لحظه اي كه دهانشون بسته است عكس بگيره ! پای مورچه رو تصور کن ( الهی ) . . . حالا تصور کن جوراب داره . . . حالا تصور کن جورابش سوراخه . . . دلم برات اندازه سوراخه جوراب مورچه شده! ببين عزيز دلم پاشو........... اگه پا نشی قهر ميکنما............. خب دلم برات تنگ شده............ جون من پاشو............ پاشدی............. افرين عزيزم............ حالا که پاشدی ماچم کن بگير بخواب روحت شاد و یادت گرامی ... . . . این اس ام اس رو واسه هر کی فرستادم فرداش مرد ... مواظب خودت باش اگه از کنار خر رد شدی عرعر کرد . . . بدون زوج مورد علاقشو پیدا کرده ...!!! @ٌ%^*)(_+_++_[]**&؛؛^،^آ«ۀۀل،؛،،ريال%$^&^*&) ((()__&^^%%$$#&)(_+_+)**&&% $#$#$@#@%&,آ)ـ[__+_*&^%%$$ِ,()_[()&&*^^ . . . این رو فرستادم تا مشغول باشی و دست تو دماغت نکنی. برو پايين سر کاري نيست |-| |-| |-| |-| |-| حالا ميخواي نردبونو بردارم اين پايين بموني؟ ............ ......... ......... ......... ......... ......... ......... ......... ......... ......... ......... ......... ......... ......... ......... ......... ......... ......... ......... ......... ......... ......... ......... ......... ......... ......... ......... ......... ......... ......... ......... ......... ......... ......... ......... ......... ......... ......... . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . الهی قربون چشات بشم که دنبال اس ام اس میگردی هاهاهاااااااااااا... گول وخوردي من اس ام اس نبيدم. وجدان خبيث موبايلت بيدم که خاستم از خواب نازبيدارت وکنم ببين يکي ميخواست از خواب بيدارت کنه من نذاشتم کار خوبي کردم؟ مي خواستم يه چيز مهم رو بگم پاهات از زير لحاف اومده بيرون . يه وقت سرما نخوري ببخشید که اين موقع شب مزاحمت ميشم ,ولي يه سوال توي ذهنم بود که مي خواستم ازت بپرسم : ميدوني ايران وقتي نفتشو مي فروشه , بشکه هاشو هم پس ميگيره يا نه؟!!!!!!!!! اگه خواستي يکي هميشه دوستت داشته باشه . . اگه ميخواي تنهات نذاره . . بهت وفادار بمونه . . ازدواج نکن ................ سگ بخر ميخواي با سه شماره هيبنوتيزمت كنم و بگم چه جور آدمي هستي؟ خوب، پس با شماره 3 آروم چشمات رو ببند: . . . . . 1 . . . . . 2 . . . . . 3 . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . هنوز كه چشمات بازه؟ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ميگم چشماتو ببند! . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . چرا زير چشمي نگاه مي كني؟ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . اصلا نيازي به هيبنوتيزم نيست، هر خري ميفهمه كه چقدر فضولي پنج نوع کردن داریم: 1فکر کردن 2 بازی کردن 3 پرتاب کردن 4 شوخی کردن 5 بسوزه دماغ اونایی که فکر بد کردن ميدوني فرق تو با راه چيه؟؟؟...................................... ....................... راه رو بايد بري تا به آخرش برسي اما تو خودت آخرشيييييي!!! برو بالا . . . بالاتر... . . . . آفرین تو هنوز فرق بالا و پایین رو نمیفهمی میای اینترنت؟.....تمرین کن فردا چپ و راستو میپرسم! تولد عيسي مسيح و جشن کريسمس و آغاز سال نو ميلادي و اغاز ژانويه به تو هيچ ربطي نداره خودتو قاطي نکن اگه با هم رفتیم بیرون............سردم شد............. یه لب......... یه لب........................................... یه لبو برام میخری...؟!! تنها يادگاري (( ¥ ¥ ¥ ¥ ¥ ¥ ¥ ¥ )) اين آخرين چيزيه که از تو برام مونده، جاي پاهات رو ديوار اطاقم، يادت به خير، عجب مارمولکي بودي نگاهت چون عقاب دلت چون دریا دستانت چون اتش گرم قدت هم چو سرو صدایت چو اواز پرنده ها . . . . ای بابا هیچ چیزت مثل ادما نیست ميدوني فرقه سوزن با فرقون چيه ؟ . . . . كور خوندي هميشه كه اين پايين جواب نيست!!! يه بار هم خودت جوابو پيدا كن..... يک تو راست ميگي ، يکي پينوکيو يکي تو مهربوني ، يکي خرس مهربون يکي تو قشنگ راه ميره ، يکي تنسي تاکسيدو يکي موهاي نو قشنگه ، يک موهاي آنشرلي يکي خونه شما شما قشنگه ، يکي خونه مادربزرگه يکي تو سفيدي ، يکي سفيد برفي يکي تو زبلي ، يکي ملوان زبل يکي ما دوتا با هم خوبيم ، يکي تام و جري يکي تو سركاري ، يکي اون نفري بعدي که ميخواي براش Send کني اگه اين sms رو بخوني ويروس وارد مغزت ميشه... Loading... 10%... . 50%... . 90%... . 99%... . ERROR!! مغز پيدا نشد!!!! اگه می خوای کسی دوستت داشته باشه نقطه ها رو دنبال کن . . . . . دیدی کمبود محبت داری! فوووووووووت فووووووووووت فوت فوووووت فوووووووووووووووووووووووو وووووووووت فووووت فوووووووووت فووووووووووووووووووووت فوووووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووت فوت مزاحم sms ي!! بدون توي دنيا يه قلب هست كه فقط براي تو ميتپه…….. و اونم قلب خودته!! نگاهم در نگاهت کرد برخورد خدامرگت دهد حالم به هم خورد گلي گم کرده ام در باغ هستي..............خودت رو لوس نکن اون گل تو نيستي این تصویر یه نافه ................ ................. ................ بی تربیت پایین تر از ناف دنبال چی می گردی ببخشید از شرکت گاز مزاخم میشم میشه یک گاز از لبتون بیگیرم؟ در پي کاهش جمعيت پسران نسبت به دختران: درخيابان: دختر:جووون! جيگرتو! پسر: ايش! گمشو! دختر: شماره بدم زنگ ميزني؟! پسر: واه واه ! مگه خودت برادر و پدر نداري! واسه چي مزاحم پسر مردم ميشي قيمت ميوه در ميادين تره بار به شدت افزايش يافت. قدر خودتو بدون هلو مظفر هم تموم شد همه با هم ازدواج کردن .نازي با کامران ، شيدا با منصور،خانم عنصري با هومن،فروغ با قل مراد،فقط تو موندي با ملوس کابينه زندگي مشترک: زن=وزير سلب آسايش، شوهر= وزير کار، مادر زن= وزيرجنگ، مادر شوهر=وزير اغتشاشات، خواهر زن= جاسوس دو جانبه، خواهر شوهر= وزيراطلاعات و بازرسي، پدر زن= وزير ارشاد، پدر شوهر= رئيس تشخيص مصلحتlo بني آدم اعضا يکديگرند که مثل سگ بهم مي پرند چو عضوي بدرد آورد روزگار که پنچر شود چرخ آموزگار تو کز محنت ديگران بي غمي گمونم پسر عمه شلغمی گر ديدي جووني ريش گذاشته ..بدون دوس دخترش تنهاش گذاشته مامانه برا بچش لالايي مي خونده يه نيم ساعتي كه مي گذره بچهه ميگه خوب ديگه مامان خفه شو مي خوام بخوابم دروغ دختر ها: تو برام مثل داداشي = يعني جلو تر نيا - من تو رو اندازه داداشم دوست دارم=چون حالم از داداشم به هم مي خوره - از دست من ناراحتي=هستي كه باش به من چه - من حالم بده = يعني بايد ببريم كافي شاپ و كلي چيز برام بخري - من فقط با تو حرف مي زنم = با بقيه مي خندم - من هميشه پيشت مي مونم = مخصوصا وقتي كه كميته بياد 1. = = 2. (.) (.) 3. '(00)' 4. (----------) 5.خوش به حالت. 6.گوشيت آينه هم داره زندگي دو چيز به من آموخت........................... که هيچکدومش به تو ربطي نداره از فردا دخترايي که مانتوي تنگ.شلوار کوتاه.موي بلند.روي سياه.ناخن دراز.واه واه واه واه همه ميگفتن پيدا کردن يک دوست خوب سخته - من باورم نمي شد . . . ................................... حالا بعد از گذشت مدتي مي فهمم که تو براي پيدا کردن من چقدر سختي کشيدي .. نميدانم تا کدامين طلوع خواهم ماند و در کدامين غروب خواهم رفت.اما اميدوارم تا اخرين لحظه اي که در اين دنيا هستم تو را سر کار بگذارم. خياروهلو و سيب جلوي شماست. بين اين 3 ميوه کدام را انتخاب مي کنيد؟ (تمرکز کنيد و جواب را در ذهن خود نگه داريد. حال ويژگيهاي شخصيّت خود را مطابق جوابتان در بايين صفحه بيابيد. . . ....................................... ................... جواب: اگر هلو را انتخاب کرديد مشخص مي شود شما فردي هستيد که هلو دوست دارد! اگر سيب را انتخاب کرديد مشخص مي شود شما فردي هستيد که سيب دوست دارد! اگر خيار را انتخاب کرديد مشخص مي شود شما فردي هستيد که خيار دوست داريد اي پيتزاي قلبم اي کباب عشقم اي همبرگر قلبم و اي اسپاگتي افکارم ........................ ........................ .......................... بي تو فلافلم!! تست کنکور هنر: اولين هنري که پس از ديدن چهره آرايش کرده دختران امروزي به ذهن شما متبادرميشود چيست؟ الف: مينياتور. ب: صافکاري، بتونه کاري و نقاشي اتومبيل!!!! ج: دوپينگ!!!! د: من به ناموس مردم نگاه نميکنم حقيقت زندگي: 1-تو نمي توني همه ي دندونات رو با زبونت لمس کني 2-همه احمقها بعداز خوندن حقيقت اول اون رو امتحان ميکنن 3-حقيقت اول يه دورغه 4-الان تو لبخند زدي چون يه احمقي 5-به زودي اين اس ام اس رو براي يه احمق ديگه مي فرستي الا يا ايهاالساقي ادر کاسا و ناولها ... که عشق آسان نمود اول، ولي افتاد تالار و شام و عاقد و عکاس و آرايشگر و فيلم و لباس و تاج و کفش و کيف و ساک و سکه و شمش و پلاک و شمعدان و ساعت و زنجير و سرويس طلا... آنهم از آن سرويس خوشگلها... و از اين جور مشکلها بهترين روش براي گفتن دوستت دارم فقط يه لبخنده ........................ ........................... ....................... نيشتو ببند ! خدا ميدونه كه من :فقط تو رو دوست دارم, ...................... ..................... ..................... خدا ميدونه كه تو تنها عشق مني! .................................. .................................. ................................... خدا ميدونه كه فقط تو رو مي پرستم ! ................................. ................................... ..................................... خدا ميدونه كه من اين اس ام اس رو تا حالا واسه چند نفر فرستادم ميدوني خراب تر از شهر بم شهر ديگه اي نيست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ پس بمتم !! معلماني که چون شمع مي سوزند تا آخر امسال گازسوز خواهند شد……….وزير آموزش و پرورش اگر دلت مي خواد عميق ترين و محكم ترين بوسه دنيا رو تجربه كني بيا پيش خودم تا لپتو بچسبونم به جاروبرقي تا حالا قورباغه پرس شده زير پلاستيك ديدي ؟ يه نگاه به كارت مليت بندازي ميبيني خرج كن ولي اصراف نكن. عاشق شو ولي ديوانگي نكن. اسوده باش ولي بيخيالي نكن . حرف بزن ولي وراجي نكن. دوستت دارم........... ولي پورو نشو تنهايي دلم را با جذابيت نگاهت پاک کردي خونه قلبم رو از غمها شستي . . . حالا که داري زحمت ميکشي،روي اين ميز هم يه دستمال بکش اين اس ام اسو تا حالا واسه هيچكس نفرستادم ............................ ............................ ............................ پس واسه تو هم نميفرستم اين sms رو با احساس بخون آتش زدي بر خرمنم واي خرمنم واي خرمنم خب بسه ديگه، همه فهميدن خري...!!! اومدم ازت معذرت خواهي کنم . ميدونم خيلي تعجب کردي که واسه چي ؟ بعد وقتي ميگم نميفهمي ناراحت ميشي . آخه الان مگه ساعت 3 نصفه شب نيست . خب واسه اينکه نصفه شب بيدارت کردم اومدم ازت عذرخواهي کنم . ميشه منو ببخشي ! به اشتياق اولين دانه برف . به تحمل اخرين برگ پاييزي . به گرماي تن خورشيد و به زيبايي آسمان قسم ميخورم که سر کاري 102563 . . يكي به عدد بالا اضافه كن واسه نفر بعد بفرست. با تشکر:مركز آمار اسگل شدگان عزيز خوشگل كوچولو باربي جيگر نمكي نون خشكي دمپاي پاره پلاستيك آب گرم كن سماور شكسته خريداريم اگر خواستي يه کسي ، عاشق هم نفسي ، عمرشو حيرونت کنه ، جونشو قربونت کنه ، جون مادرت رو ما يکي حساب نکن رو تموم گلبرگها نوشتم دوستت دارم ولي تو مثل بز خورديشون تو گلي عين گلاي قشنگ قالي تو به ظرافت تارو پود فرش هاي ايراني اصلا تو خود فرش پاتريسي که يه تخته ش کمه زندگي قشنگه اگه با تو باشه مرگ قشنگه اگه براي تو باشه دلتنگي قشنگه اگه به خاطر تو باشه من قشنگم اگه با تو باشم اما تو هر کار بکني قشنگ نميشي پس بيخود زور نزن. اگه فکر کردي بري قيد چشاتو ميزنم اگه فکر کردي ازت به آسوني دل ميکنم براي اولين بار تو عمرت يه فکر درست کردي جذر عدد 4569876532رو بگير و عدد 1 رو به اون اضافه کن و تقسيم بر 3 کن و نتيجه رو ضربدر 2 کن و عدد بدست امده رو واسه اسکول بعدي بفرست اين sms صرفا جهت دو يدن شما به طرف موبايل بود و هيچ ارزش ديگري ندارد !!! اسمت رو روي كوه نوشتم ريزش كرد، رو آب نوشتم بخار شد، رو كاغذ نوشتم پاره شد، آخه اينم اسمه تو داري؟ هر چي زنگ ميزنم تلفنت نميگيره مثل اينکه جات خرابه . . . به مامانت بگو جاتو عوض کنه ميدوني رمز موفقيت چيه؟ بهت ميدم ولي قول بده پيش خودت بمونه. رمزش اينه: 563280746931425789124568 شرمنده به خدا، آره ميدونم خواب بودي، خوب بابا فحش نده ديگه، کارت داشتم که بيدارت کردم.ميخواستم بدونم ماهي وقتي غذا ميخوره، آب نميره تو دهنش؟ خيلي بي فرهنگ و بي شعوري.................................. در جامعه امروز بيداد مي کنه صبح که از خواب پا ميشي 2 تا کار انجام بده : خدا را پرستش کن چون زنده اي : برو حموم چون بقيه زندگي مي کنن ديروز منتظرت بودم نيومدي , امروز منتظرت بودم نيومدي , فردا هم چشم براهت مي مونم .... اخ كه چقدر سخته اين يبوست.! اون چيه که مردها در ميارن و زنها ميخورن؟ . . . بي ادب نشو……يک لقمه نان. مشترک گرامي اين اس ام اس براي بيدار کردن شما در نيمه شب فرستاده شده است لطفا پس از خواندنش لبخند بزنيد و سعي کنيد 2 باره بخوابيد!!!!!!!!!!!!!! يه ترکه براش يه sms مياد . خوشحال ميشه فکر ميکنه جوک . بازش ميکنه , ضايع ميشه ..!!!درست مثه تو • وقتي اومدم چنان حالتو ميگيرم ، که نفست بند بياد • از ترس پاهات بلرزه • همچين آبروتو ميبرم که سرتو بالا نکني • سوسول من قبض موبايلتم اگه خوابي بيدار شواگه بيداري بشين اگه نشستي پاشو راه برو اگه راه ميري بدو اگه ميدوي يه پشتک بزن و خوشحال باش که از طرف من يه sms واست اومده!؟ (< @ @>) .....o00……………00o….. . . . این عکس رو وقتی داشتی دختر همسایه رو دید میزدی ازت گرفتن....واقعا که....از تو بعید بود خروج افغانها از ایران تا 15 فروردین تمدید شد...بی معرفت بدون خداحافظی نری...!!! اميد وارم در سال جديد پله هاي طرقي رو يكي يكي طي بكشي!!!... وقتي احساس كردي به آخر خط رسيدي . . . از اتوبوس پي ياده شو ديگه در لب جويه آب بنشينو گذر قورباقه ببين . . . .آن گاه در كاره خدا متحير ميماني كه چرا تو مانند قورباقه زيبا نيستي براي نشون دادنه علاقم به تو 3تا کوه ميسازم: اولي کوه وفا دومي کوه صداقت سومي کوهي که هر وقت بهم گفتي دوستت ندارم از اون بالا پرتت کنم پايين به خاطر اعتراض به فيلم سيصد از اين به بعد اينطور ميشماريم : 298 299 گل محمدي كاشكي علم اونقدر پيشرفت مي كرد كه مي تونستم از همين جا بوسيله اس ام اس شصت پامو بكنم تو چشات اول ببوسش بعد بغلش كن حالا بخوابونش رو تخت لباسشو در بيار بعد پاهاشو بده بالا . . حالا پوشك بچه رو عوض كن از خدا مي خوام توي زندگي موانع رو از سر راهت برداره .. . . . چون خر نمي تونه مثله اسب از روي موانع بپره اگه از آسمون باهات تماس گرفتن ، گفتن : قشنگترين، نازترين،مهربونترين،دوست داشتني ترين و پرنورترين ستارشون گم شده تورو خدا منو لو نده برق نگاهت چشماي خمارت لهجه ي حرف زدنت منو ياد گداي سر کوچمون ميندازه. هيچ وقت با يه آدم احمق بحث نکن .مردم شايد تفاوت بين شما دو نفر رو تشخيص ندن هفت قانون شاد بودن : – متنفر نباش - نگران نباش - ساده زندگي كن- كم خواب باش - دهنده باش - هميشه بخند- يه دوست خوب مثه من داشته باش....!! برو پايين . .برو ديگه . نه بخدا سركاري نيس . . حالا مي خواي برو بالا .. ولي بدون بالا بري ...پايين بياي ...دوست دارم آرامش در زندگی بهترین چیزه بیا به آرامش فکر کنیم به زندگی به عشق به زیبایی به بهشت به جهنم به درک به تو چه به من چه برو اعصاب ندارم سلام . هرجا هستي يه زنگ به من بزن خيالم راحت بشه . آخه شنيدم از قصابي عباس آقا يه جيگر دزديدن نگرانت شدم اگه يكي بهت لگد زد ناراحت نشو!!!!................لگد زد چون خيلي توپي تو هديه الهی از خداوندی برای سينه پر دردمن:عطر وجودت را برای شفا می بويم. . . . ای شلغم خواستم ازت تشکر کنم و بگم به تو افتخار ميکنم . . . چون تو تنها کسي هستي که هيچ وقت منو از سرکار گذاشتنت نااميد نميکني دقت کردي که قشنگترين و عزيز ترين چيزاي دنيا هميشه يکين ؟ ماه يکيه ... خورشيد يکيه ... زمين يکيه ... خدا يکيه ... مادر يکيه ... پدر يکيه ... منم يکي هستم تا حالا به اين موضوع فکر کردي که چرا پلنگه صورتي ش...ل نداره!! نمي خواد الان فکر کني بگير بخواب! اگه 1 روز بري سفر اگه 3 روز بري سفر اگه 5 روز بري سفر اگه 7 روز بري سفر اونوقت 1 هفته رفتي سفر Lg آرزوي شبي خوش براي شما و خانواده،شمارو به ديدن ادامه اين خواب دعوت مينمايد!!! سوسک ! سوسک ! توروخدا بيا بکشش ، من مي ترسم !!! ساعت 3 دقيقه به 3 ساعت 3 دقيقه به 3 ساعت شد 2 دقيقه به 3 بگير بخواب ديگه مي خواستم ببينم شبا که مي خواي بخوابي گوشيتو خاموش مي کني که سره کارت نزارن ...!! خوابي ميخواستم sms بدم باشه بعد مزاحم ميشم خوابم نمي برد. دارم sms مي زنم که خوابم ببره. اگه بيدار شدي تو هم sms بزن خوابت ميبره. اين که اين همه اسکل شدي هنوزم حاضر نيستي شبا گوشيتو خاموش کني ؟ اي بابا هر شب من بايد عين اسکلا با اس ام اس بيدارت کنم ؟ خوب خودت مث بچه ادم پاشو ديگه ميگم پاشو يه چند تا اس ام اس بفرستيم اينور اونور مردمو بيدار کنيم . خيلي حال ميده. سلام .... تو رو خدا ببخش...نميخواستم اين موقع شب بيدارت كنم ..... واقعاً ببخش....سعي كن دركم كني ... من موبايلم گم شده زنگ بزن به گوشيم تا ببينم كجاست .شرمندهام ميگن هاچ زنبور عسل کنتاک کرده از خونه فرار کرده . مامانش گفت بت بگم اگه هاچ اومد در خونتون راش نده . اخ اخ حواسم نبود ايناها ساعتم پيدا شد …..تو بخواب ... پس بالاخره تونستي بخوابي. واقعا بهت تبريک ميگم! خوش حالم که خوابي عزيزم ……..چون اگه بيدار بودي و مي دونستي از دلتنگي تو خوابم نمي بره حتما خوابت نمي برد تف به مرامت عوضي............ برنامه امشب سينماهاي تهران و شهرستانها... بلند شو برو پشت بوم 15 بار بگو انرژي هسته اي حق مسلم ماس سلام بخشيد اين وقت شب مزاحم شدم. يه سوال مثل خوره افتاده به جونم: قبل از اينکه پسر شجاع به دنيا بياد اسم پدرپسر شجاع چي بود؟ بيدار شو بيدار شو ……من تنهام با من حرف بزن….يه قصه واسم تعريف كن خوابم ببره پا شو سرت از رو متکا افتاده پايين . خيلي ببخشيد..مثل اينکه موقع بدي مزاحم شدم..خواستم بپرسم آب خوردي آفتابه رو کجا گذاشتي سلام.اصلا نمي خواستم بيدارت کنم ولي مجبورم.من ميخوام برم wcولي تاريکه مي ترسم تو رو خدا تو هم بيا. ببخشيد بد موقع sms برات فرستادم........ميخواستم بيدارت کنم که يکم هم به من فکر کني……آخه من جيش دارم ببين مي خواستم بيدارت كنم بري دماغتو خالي كني چون از بس پر شده داري شيپور ميزني .......... ببخشید بد موقع مزاحم شدم……فقط میخواستم بدونی همیشه به یادتم………ازرائیل عزيزم ديروز از صبح تا شب به U فكر ميكردم، تمام فكر و ذكرم شده بود U، امروز و فردا ميخوام به بقيه حروف انگليسي مثل W و X و Y و Z فكر كنم من يه ليوان چاي داغ رو به تو ترجيح مي دم . چون چاي فقط زبونم رو مي سوزونه . ولي تو دلمو تو قلبمي تو خونمي تو همه وجودمي . . .رفتم دكتر، ميگه انگل داري مار و زرافه با هم ازدواج می کنن بچه شون می شه قورباغه !!! اگه گفتی چرا ؟ چون بچه دار نمی شدن بچه شونو از پرورشگاه میارن اگه يه روز فكر كردي كه يه نفر هر جا مي ري دنبالته و هر مشكلي واست پيش مياد واسش مهمه و ميخواد بهت كمك كنه مطمئن باش كه اون من نيستم قرمزی چشاتیم…………نفازولین بریز فنا شیم ................................................ .... ...................................... ............................................. به علت کمی سن از گفتن این جوک به شما معذوریم فکر کردی یه sms جدیده ؟! یا فکر کردی کارت دارم ؟! یا فکر کردی می خوام خبری بهت بدم ؟! نه بابا !فقط می خواستم سر كارت بذارم رود زا تمسوبیم زور نزن نمی تونی بخونی ! ............................... خوب بر عكس بخونش عجب رسمیه رسم زمونه اس ام اس شده کار شبونه می رن مسیج ها از اونا فقط هزینه هاشون به جا می مونه مي دوني ب.م.م يعني چي؟ يعني بزرگترين مقسوم عليه مشترك. حالا مي دوني م.ب.ب يعني چي؟يعني مربا بده بابا سخت ترین تست کنکور 86: 1) ها ها ها ها ها 2) ها ها ها ها ها 3) ها ها ها ها ها 4) ها ها ها ها ها حالا سوال: در کدام گزینه قلمراد داره گریه میکنه؟ جلوی گلفروشی رد میشدم دیدم قشنگ ترين گلش نیست... گفتم اس ام اس بزنم ببینم چرا خوردیش گوسفند...؟ پیرمرد نگران به افق مینگریست و در فکر زمین شخم نزده اش و گاوش بود...اما گاو بیخیال داشت اس ام اس میخوند معلم اضیظم عذ عینکه به من خاندن و نوشطن عاموخطی حذار بار اضط ممنونم ميدوني اين چيه؟! ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) () اين دل منه که روز به روز برات تنگ تر مي شه میتونم یه چیزی بهت بگم؟ مطمین باش که از ته قلبم میگم... همیشه از خدا میخواستم که تو زندگیم یه همراه خوب بهم بده.. . همراهی که همیشه کنارم باشه و بتونم باهاش ارتباط برقرار کنم... خدا یکیشو به من داد.... مال من نوکیاست... مال تو چیه؟ باعرض سلام به بلندي بيل به محكمي كلنگ به گردي استامبلي به سرعت فرقون به تيزي شاقول به انعطاف پذيري طناب به لبريزي دوغاب به سفيدي گچ به صافي ماله به قشنگي كمچه به وسعت بشكه به معرفت عمله به قدرت كارگر به ظرافت گچ كار به لطافت معمار به شجاعت صاحب كار به رشادت مهندس به صلابت جوشكار به محبت صافكار به رفاقت همكار به سر كارگذاشتن توي بيكار برو به جهنم، .................... .................... چون فقط تو هستي كه ميتوني جهنم رو بهشت كني به تو يك «سمبوسه» ميدم كه دو حرف اولش مال دشمنانت باشه و چهار حرف….آخرش مال خودت باشه! اسم تورو روی شنهای ساحل نوشتم.دریا همه رو شست ..اسم تورو روی آسمون نوشتم .محو شد.اسم تورو روی قلبم نوشتم .. سکته قلبی کردم يه خبر خوب يه خبر خوب و عالي مي دونم باورت نميشه بگم باورت ميشه هاچ زنبور عسل مادرشو پيدا كرد حيوانها تصميم ميگيرن يه جلسه بذارن که همه حیونا باشن نميشه ميدوني چرا؟ . . . خره داره اين sms رو ميخون سلام عزيزم ميخواستم اعترافي بكنم من هميشه تو رو دوست دارم و خواهم داشت بدون تو نمي تونم اين راه دراز رو طي كنم ازت ميخوام كه هيچوقت منو تو پيچ و خم جاده ها تنها نذاري فقط ميخام با من باشي….دوستت دارم لاستيك دنا!!! ميگن آنفلانزاي مرغي به حيوناي ديگم سرايت ميكنه مي خواستم بگم مواظب خودت باش امروز روز جهاني پوكي استخوانه……روزت مبارك كله پوك اين خر، بهترين خر، شكل خر، سر خر، كار خر، گذاشتن خر، يه خر، اسگل خر …….خرارو حذف كن دوباره بخون دقيقه ۶۰ ثانيس من ۶۱ ثانيه به تو فكر ميكنم روز ۲۴ ساعته من ۲۵ ساعت به تو فكر ميكنم ۱ ماه ۳۰ روزه من ۳۱ روز به تو فكر ميكنم يكسال ۳۶۵ روزه من ۳۶۶ روز به تو فكر ميكنم خيلي فكر كردم ولي يادم نيومد كه تو كي هستي اگه گفتي چرا هويج نارنجيه؟چون بهش مياد!!!اگه گفتي چرا يخچال سفيده؟ براي اينکه با هويج اشتباه نشه فرق تو و باطری می دونی چیه ؟ باطري یه قطب مثبت داره تو اونم نداری v V v V V V V v v V v v v V V v V v V V v V V V v v V V v V v v v v V V V V V ينا يه سري پرنده مهاجرن……كه براي اسكل كردن تو اومدن اگه يه روز يه فيل لباس آبي بپوشه بره تو رختخواب بهش چي ميگن؟ بهش مي گن شب بخير حالا اگه همون فيله لباسه قرمز بپوشه بش چي مي گن ؟ بهش مي گن چقدر بت مياد حالا اگه همون فيله لباسه سبز بپوشه بهش چي ميگن ؟ بهش ميگن اه بابا چقدر لباساتو عوض مي كني يه تركه ميره سربازي دوره كلاش قرمزي آچينو باچين با صداي چي ؟ مرغ دارم روزي دو تا تخم ميكنه چرا دو تا ؟ چون دستماله من زيره درخته آلبالو گم شده شايد پشته كوه انداختمش نخير زنجيره منو بافتي ؟ بله بابا امده با كي امده اون كيه باهاش زنبيله تو دستاش چي چي آورده ؟ نخود و كشمش بخورو بيا با صداي چي گاو گاوه حسن چه جوره نه شير داره نه .............. واقعا نشستي همشو خوندي واقعا برات متاسفم فردا روز ميراث فرهنگيه……..عتيقه ..... روزت مبارک حیف تو که تو ی این مملکت موندی هیچ کس قَدرت رو نمی دونه اگه بری هند اونجا می پرستنت*گاو* ABCDEFGHIJKLMNOPQRST…..VWXYZ اگه گفتي U كجاست ؟ (YOU)هميشه در قلب مني اگه ديدي يه مردبا ريش بلند وسفيد اومد كردت تو گوني نترس آخه من از بابا نوئل يه ميمون خواسته بودم اگه کسی یه روز یه SMS برات فرستاد بدون به یادته ... اگه دو تا فرستاد بدون دوست داره ... اگه سه تا فرستاد بدون عاشقته ... اگه چهار تا فرستاد بدون می خوادت ... اگه پنج تا فرستاد بدون دنیاش تویی ... اگه شش تا فرستاد بدون بی تو نمی تونه زندگی کنه ... ولی اگه هفت تا فرستاد مطمئن باش مرض داره فرق تو با خون میدونی چیه؟ اینه که:وقتی خون وارد قلب میشه از یه طرف خارج میشه اما وقتی تو وارد میشی از هیچ راهی خارج نمیشی جیگر! * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * ** * * * * * * * اینها که داری میبینی دونه های برفه…..الان آب میشه،گند ميزنه تو گوشی مبایلت sms sms sms sms sms sms sms sms sms sms sms sms sms sms sms sms sms sms ببینم تا به حال کسی اینقدر بهت اس ام اس داده بود آخرین خبر ارسالی از اون دنیا پل صراط رو خراب کردن…..تله کابین زدن سلام….خوبی؟ یادت باشه فردا جایی قول ندی…..قراره بریم خونه رضا صادقی مشکی شو از تنش در بیاریم. من از عمرم چه فهمیدم؟نفهمیدم چه فهمیدم.همان اندازه فهمیدم که فهمیدم نفهمیدم(قسمتی از دفتر خاطرات یک ترک( سلام ,درسته که توي اين عيد کسي مثله عيداي قبل تحويلت نگرفت و عيدي هم بهت نداد .. ولي غصه نخور .. عوضش امروز کلي سبزه گيرت مياد که بخوري ! خواص گوسفند: بو می دهد سبزی می خورد گاهی اوقات می خوابد…..عقل دارد ولی sms های سرکاری را تا آخر می خواند ! اگر آسمون بيفته. اگر زمين بلرزه. اگر خورشيد سياه شه. اگر ماه به دو نيم شه. اگر دريا صحرا شه. بدبخت داره قيامت ميشه. نشستي اس ام اس مي خوني!!؟ برو پایین . . . بازم پایین تر . . . . حالا که تا پایین میری…..آشغالای ما را هم بذار دم در من هميشه جوجه کباب رو با ياد تو ميخورم ... آخه چند بار بهت بگم واسه من خيلي جوجه اي در بركه دلم ماهي هاي قرمز زيادي شنا ميكنند اما من فقط به تو نگاه ميكنم چون تو تنها قورباغه دلم هستي بي تو هرگز نمي توانم بميرم پس بيا تا با هم گور به گور شويم وقتي از همه چي خسته شدي وقتي حس مي کني همه درها به روت بسته شده وقتي دلت پر از غم و غصه ست تا جايي که مي توني دستات رو به طرف آسمون بلند کن و با تمام توانت بزن تو سرت !!! تنهاييم با تو ؛ خوشبختيم باتو ؛ مهربونيم با تو : تو دريا با تو : همه جا با تو چيپس جديد با تو روی دیوار مقابل پنجرهات قلبی كشیدم زیبا، تا ارزش عشق همیشه در خاطرت باشد، امروز كسی رادیدم كه روی قلبم مینوشت: زبالههایتان را در این محل نگذارید دوست دارم جيگرت و بخورم . اما حيف…..بايد تا عيد قربان سال ديگه صبر كنم((گوسفند(( اگر خواهان مهاجرت به كانادا هستيد تا 31 خرداد با ما تماس بگيريد. دسته غازهاي وحشي ببخشید از شرکت روزانه مزاحمتون می شم. عکستون روی شیشه شیر قدیمی شده لطفا یک عکس جدید برامون بفرست شرك اومده ایران دنبال خرش .. چقدر می دی آدرستو بهش ندم اهدا sms اهدای زندگی است هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم….(انجمن بیماران اس ام اسی) دستام خسته شدن پاهام تاول زدن از کمر افتادم اصلا جون ندارم،دارم میمیرم اگه میشه از اندی بپرس خوشکلا تا کی باید برقصن ميدونستي من و تو خيلي به هم ميايم چون من گلم تو منگلي ……با هم ميشيم گلمنگلي برو به جهنم آخه فقط تويي كه ميتوني بهشتش كني زندگی را از تو نام برده اند ! ز : زاویه نگاه تو ن : نوای کلام تو د : درگاه ابروی تو گ : گیسوی پریشان تو ی : یارو سر کاری در فصل بهار ، سبز ترین سبزه ها تقدیم تو باد سازمان پخش علوفه دام اگه ده تا گل گرفتی دستت و رفتی جلوی اینه 11 تا گل قشنگ دیدی اصلا تعجب نکن این نشون میده هم کوری هم خنگی و هم دچار توهم شدی در زندگی برای رسیدن به آزادی راههای مختلفی هست فقط باید قیمتش را بپردازيد از رسالت میشه 500 تومن از شوش میشه 900 تومن اگه گفتی اون چیه که اول منم بعد تویی بعد زبون؟! فکرشو بکن . . یکم دیگه فکر کن . . گل گاو زبون خرسها با يه ظرف عسل خر ميشن، اسب با چند حبه قند، سگ با يه مقدار استخوان، مرد با زن زيبا، زن با تمجيد، راستي تو هنوز موز دوست داري اگه کسی دستهات رو گرفت…..قلبت لرزید , عجله نکن !!!....شاید بابا برقی باشه ! تییییییییییش.......تییییییی۠ ?ییش..........دی دی دیدن دین دین.....دین دی دین دیدین دین دیدین......دی دی دی دین دیدین( چیه نتونستی بخونی؟؟ آهنگ فوتبالیستها بود دیگه بنا بر گفته هرودت، مورخ يوناني 3851 سال پيش در چنين روزي هنگام طلوع آفتاب در يك روز گرم تابستاني مردي قوي هيكل سوار بر اسب سفيد با توشه سنگين و ابزار جنگي پس از گذر از كوهها دشتها نامه پادشاه خود را به پسر پادشاه كه در حال نبرد با دشمن بود تحويل داد كه سرنوشت آن جنگ را دگرگون ساخت. در نامه نوشته شده بود: پسرم، هر دري وري كه بهت ميرسه، نخون! ای همه وجود من، ای کسی که پا گذاشتی روی قلب من ، ای کسی که در رو بستی به روی من در رو باز کن دستم موند لای در واسه عيد قربان گاو و گوسفند فرق نمي كنه…..مواظب خودت باش امروز روز خوشتیپ ترین دوسته . تو هم مثل من این اس ام اس رو واسه کسی بفرست که مطمئني هیچ کس این روز رو بهش تبریک نمی گه چشمهاي درشت و زيبايت را که به من ميدوزي وبا لبهاي زيبا آواز ميخواني، احساس ميکنم که بيش از هميشه عاشقت هستم ، تو زيباترين قورباغه اين برکه اي مگه ميشه دوسش نداشته باشم ،….مگه مي شه بي اون باشم ،….مگه ميشه هميشه بغلم نباشه ، اگه بره ميميرم،…نمي دوني چقدر دوسش دارم،…تموم زندگيمه ،…انقد نازه،…….اسم سگم بلفيه بلفي . اين مسيج رو تا سه روز ديگه نخون. نخون عزيزم نخون گلم اهه، نخون ديگه نه، مثل اينكه تو جنبه نداري، باشه، همون سه روز ديگه بهت ميگم! ميدوني «نبات» کيلويي چنده؟ نميدوني؟ «نقل» چي؟ اونم نميدوني؟ اشکال نداره، از قديم گفتن: خر چه داند قيمت نقل و نبات خيلي دوست دارم زود به زود ببينمت …….اما حيف بليط باغ وحش گرونه یک بار بهت گفتم دوستت دارم |