![]() |
|
||||||||||||||||
|
|
#1 (permalink) |
![]()
|
این همکارم رفته یه دستگاه جوجه کشی گرفته ، چندتا هم تخم مرغ انداخته توش
اینها حدود 18 روز پیش گذاشتیم تو دستگاه و از دیروز تا حالا دارن یکی یکی از تخم در میان هر روز گزارش مستند تهیه می کنم و اینجا میزارم روی تخم مرغ ها تاریخ نوشتیم ببینیم چند روزه در میان بیرون ![]() این یکی هر چی زور زد نتونس بیاد بیرون بی ارزه بود فکر کنم دختره ![]() بعضی هاشون سیاه در اومدن ![]() ویرایش توسط rafaello : 08-12-2008 در ساعت 08:20 PM. |
|
|
|
| تبلیغات | |
|
|
|
|
#2 (permalink) |
![]()
|
اینجا همکارم کمکشون میکنه از پوست درشون میاره چون پوسته بدنشون را مثل تیغ میبره ![]() این اول همه اومد بیرون خیلی زرنگ و شیطونه 100% باید پسر باشه ![]() اینم اون دستگاه جوجه کشی البته کوچوله و فکر کنم 30 یا 40 تا بیشتر توش جا نشه ![]() |
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
![]()
|
اینا مال رییس مونه ، صاحب کانال تلویزیونی
عشق پرنده داره همه چی داره از ایران کبوتر اورده کلی قناری داره چندتا مرغ خروس داره معلوم نیست شبکه تلویزیون ه یا باغ پرندگان قناری ها هم بچه گذاشته بودن بیا اینم عکس بچه قناری ها ![]() |
|
|
|
| کاربر فوق از rafaello به خاطر این پست تشکر کرده . | persian (08-13-2008) |
|
|
#10 (permalink) |
![]()
اعتبار: 946,749
تشکر از دیگران : 476
از ایشان 607 بار در 385 پست تشکر شده
|
يادش بخير بچه بودم عشق جوجه و جوجه رسميو(مثل اين بالايي) و اردك اينا بودم
بالاي 30 40 تا رو نفله كردم حمومشون مي كردم ميمردن يه بار يكيشون رو دنبال ميكردم پام رفت روش تركيد قناري داشتم گلوشو گرفته بودم بهش غذا بدم خفه شده بود |
|
|
|
| 2 کاربر از big die به خاطر این پست تشکر کرده اند | fanatic_boy_61 (08-13-2008), STRANGER (08-13-2008) |
![]() |
| کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|