![]() |
|
||||||||||||||||
|
|
#1 (permalink) |
![]()
اعتبار: 16,263
تشکر از دیگران : 46
از ایشان 7 بار در 4 پست تشکر شده
|
سلام دوستان .می خواستم اطلاعاتی در مورد قسمت های زیر در گوشی n73(به چه دردی می خورن و طرز استفاده از آن ها) به من بگین. با تشکر
1)actv.keys 2)modem 3)ptt 4)voice comm 5)sync 6)device manager |
|
|
|
| تبلیغات | |
|
|
|
|
#2 (permalink) |
![]()
اعتبار: 4,836,403
تشکر از دیگران : 4,652
از ایشان 5,732 بار در 2,893 پست تشکر شده
|
1 - برای اجرای برنامه هایی مثل آهنگ های لایسنس دار است که به درد ما ایرانی ها نمی خوره .
2- همونطور که از اسمش پیداست شما میتونید با این گزینه اینترنت گوشی را به وسیله اینفرارد با کامپیوتر به اشتراک بگذارید و گوشی نقش یک مودم را ایفا کند . 3- سیستم ارتباطی که در ایران فعال نیست و برای ارتباط 2 شخص بدون شماره گرفتن عمل میکنه . 4- دادن دستورات صوتی و اجرای آنها با استفاده از صوت ! 5- فکر کنم یک وسیله ارتباطی باشه در این رابطه زیاد اطلاعات ندارم 6- فکر کنم راجع به آخرین آپدیت فریوم ور باشه که از طریق وصل شدن به شبکه جدید ترین آپدیت را اعلام می کنه . |
|
|
|
| کاربر فوق از Sayrex به خاطر این پست تشکر کرده . | SARABDARZIRAB (08-23-2008) |
|
|
#3 (permalink) |
![]()
اعتبار: 2,095
تشکر از دیگران : 27
از ایشان 6 بار در 3 پست تشکر شده
|
مورد 5 (sync) برای وارد کردن اطلاعات گوشی قدیمیتون به گوشی جدید به کار میره. مثل اطلاعات دفترچه تلفن، تقویم و غیره
|
|
|
|
| 2 کاربر از a_meteoric به خاطر این پست تشکر کرده اند | SARABDARZIRAB (08-23-2008), Sayrex (08-23-2008) |
|
|
#4 (permalink) |
![]()
اعتبار: 2,095
تشکر از دیگران : 27
از ایشان 6 بار در 3 پست تشکر شده
|
با عرض پوزش باید مطلب بالا رو اصلاح کنم! sync رو با Transfer اشتباه گرفتم. یعنی چیزی که نوشتم در مورد Transfer صدق میکنه. در مورد sync باید بگم که برای همزمان سازی اطلاعات گوشی و کامپیوتر به کار میره؛ به این صورت که شما باید یکی رو به عنوان مرجع انتخاب کنید و پس از اون هر وقت گوشی به کامپیوتر متصل بشه و اون رو synchronise کنید اصلاعات تابع (یعنی اونی که مرجع نیست)، آپدیت میشه. این اطلاعات بنابه انتخاب شما میتونه دفترچه تلفن، تقویم، life blog و... باشه. |
|
|
|
| 3 کاربر از a_meteoric به خاطر این پست تشکر کرده اند |
![]() |
| کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|