![]() |
|
||||||||||||||||
|
|
#1 (permalink) |
![]()
اعتبار: 515,649
تشکر از دیگران : 250
از ایشان 580 بار در 174 پست تشکر شده
|
آیا این یک رویاست ؟
آیا این یک توهم است ؟ آیا این یک واقعیت انجام پذیر است ؟ امکان داره واسط کاربر " کستور " وارد پلتفرم سیمبیان سری 60 بشه ؟ از همینجا بگم که تمام مطالبی که میخونید برگرفته از یکسری شایعات رو به حقیقت است که زمان انجام آن معلوم نیست ، ولی به زودی انجام میشه همین فردا ؟ یک هفته بعد ؟ یک ماه بعد؟ یا چند ماه بعد ؟ اینو فقط نمیدونم اما میدونم این واسط کاربر" کستور" چیه ..خوب هم میدونم..... اول از همه باید بگم که جریان این واسط کاربر چیه منظور همون User Interface هستش که بطور مخفف UI خواهده شده و اگه دیده باشید مثلاً در معرفی یک پلتفرم این UI را در انتهای اون میاورند UI یا همون واسط کاربر ، درواقع یک میانجی و واسطه هستش بین انسان و ماشین ( یا دستگاه مثلاً موبایل ) بنابراین یک واسط کاربری یا UI امکان استفاده از موبایل را برای انسان فراهم میکنه واسط کاربر بخش دیدنی و قابل لمس در موبایل هستش که کاربر مستقیماً با اون در ارتباطه هر واسط کاربر، به دو سازوکار اساسی مجهز هستش: یکی درونداد : که در این سازکار ، کاربر از طریق واسط کاربر، به ماشین فرمان میده دومی برونداد : که در واقع ماشین از دریچه واسط کاربر، به دستورات کاربر، پاسخ و عکسالعمل نشان میده. در این حالت اصطلاحاً میگویند که کاربر و واسط کاربر، با یکدیگر تعامل دارند. خوب... حالا صحبت من از یک واسط کاربری جدید برای نوکیاست همون واسط کاربری " کستور " یک رابط کاربری (UI ) فوق العاده ..سرعت باز شدن منو در گوشی فوق العاده ،آیکونهای متحرک زیبا ..باور کنید طوری میتونید در یک منو حرکت بکنید که نرمی این حرکت ، بی شک شما رو به یاد پرقو میندازه به قدری ..به قدری ...زیبا شده منو ها که حد نداره ، اون چیزی که من دیدم از این رابط کاربری ، که شما دوستان با موبایلتون احساس خویشاوندی خواهید کرد چیه تعجب کردید ؟ منظورم اینه که شما با موبایلتون احساس آرامش میکنید با این واسط کاربری مگه شما در کنار خانواده به آرامش واقعی نمیرسید ؟ خوب این هم همونه دیگه مثلاً یک نکته رو به شما بگم ؟ مثلاً در حالت عادی وقتی شما روی یک عکس میروید ، باید Options را بزنید تا امکانات اون را از جمله Send کردن ببینید ( همون کار و شکل خسته کننده همیشگی ..اه ) اما در این رابط کاربری " کستور" وقتی که میخواهد امکانات انتخاب را ببینید با یک کلیک ، یک مکعب قشنگ ، همینجوری قل میخوره و قل میخوره و.....میاد جلو ..واقعاً حالت 3 بعدیش منو کشته نگاه کنید :اینطوری :مثلاً من میخوام از Options یک عکس در گالری موبایلم استفده کنم .... میشه اینطوری : ![]() ![]() ![]() ![]() قشنگ بود نه ؟ کفتون نبریده که هنوز ؟ پشم و پیله نریخته که هنوز ؟ پس صبر کن اینو ببینی .... مثلاً در صفحه اول موبایلتون وقتی میخواهید از منو مسیج جدید وارد منو Calenar بشید این حرکت خیلی خشک هستش و صد البته ساده همین الان امتحانش کنید .....تا بدونید چی میگم ... اما .... اما...... و باز هم اما..... در این واسط کاربر جدید این حرکت فوق العاده هستش انگاری یک صفحه حرکت میکنه مثل یک پرده نمایش و اون صفحه جدید و پرده جدید ، جایگزینش میشه ببینید ...اینطوری اینجا همون صفحه مسیج جدید ( New text msg ) هستش ![]() من مثلاً قصد دارم برم روی Caledar یعنی این صفحه ![]() حالا من این حرکت را با عکس در این واسط کاربر " کستور " نشون میدم فقط خواهشناً قدرت ذهنتون را به پرواز در بیارید تا بتونید تصور کنید این حرکت چقدر نرم و زیبا و قشنگ انجام میشه ببینید : ![]() ![]() ![]() حالا که صفحه New text msg داره یواش یواش میره به عقب ، اون صفحه Caledar داره یواش ، یواش میاد جلوی دید ، طوری که انگاری پرده نمایش عوض میشه ( جل الخالق ) ببینید ..ادامه کار را : ![]() ![]() ![]() ![]() خوب... اینها مربوط به چی هست اصلاً ؟ این قراره در ورژن 30 گوشی N95 بیاد چیه تعجب کردید ؟ ورژن 30 ؟ بعله عزیز...... البته این ورژن 30 همراه با امکانات فوق العاده دیگهای قراره بیاد ، که انشاالله اگه عمری باقی بود ، بازهم صحبت میکنم در این مورد فقط اینو بگم که سر دلم مونده .....که اگه نوکیا این واسط کاربری " کستور " را وارد سیمبیان بکنه ، دیگه برای تمام گوشی های جدید ، ما شاهد اون خواهیم بود و یادتون باشه که این امکانات مربوط به گوشی های FP1 هستش ، که اونها رو تبدیل میکنه به FP2 البته همینجا هم بگم که : ممکنه ... ممکنه ... و باز هم ممکنه .... نوکیا این رو گذاشته باشه برای گوشی های نسل آینده خودش که به نام سری 60 نگارش پنجم خوانده میشه ( S60v5 ) مثل گوشی nokia 5800 ولی ته دلم روشنه که : نه.... نه.... و باز هم نه... اینها برای آپ دیت های جدید و بزرگ که بزودی میاد ، قراره استفاده بشه پس N95 دارها و N95 8GB دارها و ..... کمربندهاتون ببندید... قراره سونامی اینبار از سمت نوکیا فوران کنه ..... |
|
|
|
| 3 کاربر از afkariaus به خاطر این پست تشکر کرده اند |
| تبلیغات | |
|
|
|
|
#2 (permalink) |
![]()
اعتبار: 515,649
تشکر از دیگران : 250
از ایشان 580 بار در 174 پست تشکر شده
|
سلام دوستان
در لندن کنفرانسی برگزار شد و در اون کنفرانس پرده از تکنولوژی های جدید نوکیا که قراره در ورژن های جدید خودش از اونها استفاده کنه پرده برداشته شد خیلی از سخنرانان اومدند و اونجا صحبت کردند اما من در اینجا میخوام از یکی از اونها براتون بگم و اون هم کسی نیست به جز... به جز ... به جز... جناب آقای " نایجل کلیفورد " رئیس امور اجرائی شرکت نوکیا ![]() البته من در اینجا قصد ندارم که تمام صحبت های ایشون را بیارم ( البته در متن عکس ها میتونید تکه هائی از گفته های ایشون را که در پاورپوینت مشخص هستش ببینید ) و فقط میخوام در مورد 2 تا از تکنولوژی های جدیدی که آقای کلیفورد در اون کنفرانس خبرش را دادند صحبت کنم چون از قرار معلوم این 2 تکنولوژی جزو پروژه های بعدی نوکیا برای آپ دیت گوشی های خود و بخصوص N95 هستش ![]() در ادامه ایشون در مورد تکنولوژی جدید ScreenPlay صحبت کردند ![]() از طرفی دیگه با این تکنولوژی ScreenPlay کاربران نوکیا میتونند شاهد تماس های تصویری با کیفیت و بازی های آنلاین با کیفیت باشند ![]() " super fast download speeds " اسم برده شده است بخصوص اگر سرعت اینترنت موبایل از طریق سیستم بدون سیم WLAN باشه که شما میتونید یک MP3 را در چند ثانیه دانلود کنید( البته با توجه به سرعت اینترنت مربوطه ) ![]() خوب... این گزارشی کوتاهی بود از کنفرانس لندن اما بریم دوباره سراغ امکاناتی که قراره در این ورژن جدید فیرمور گوشی N95 بیاد همونطور که میدونید و گفتم قبلاً این ورژن جدید در واقع V: 30 هستش از امکانات جدید میتونم اینها رو اسم ببرم ( البته در مورد اینتر فیس کستور که قبلاً گفتم خدمتتون ) Full NGI( انگیج ) Video content Maps 2.0 Share online 3.0 with Ovi Nokia search with Google plug in Changes to music Shop and player Automatic screen Rotation Download 3.1 |
|
|
|
| کاربر فوق از afkariaus به خاطر این پست تشکر کرده . | Sayrex (08-01-2008) |
![]() |
| کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|