![]() |
|
||||||||||||||||
|
|
#1 (permalink) |
![]()
اعتبار: 515,649
تشکر از دیگران : 250
از ایشان 580 بار در 174 پست تشکر شده
|
سلام دوستان
بازهم خبر های جدیدی براتون دارم از اونور آب..اون هم داغ داغ اونهم برای دارندگان عزیز : Nokia 5700 XpressMusic ![]() فیرمور جدید برای گوشی های Nokia 5700 Xpress Music در راهه اونهم نه زیاد دور .....بلکه فقط یک ماهه دیگه ورژن این فیرمور جدید v 05.11 هستش ، درحالی که الان در سایت نوکیا ورژن Version: 03.83.1 در حال ارائه هستش تا اونجائی که شنیدم این ورژن جدید v 05.11 در حال حاضر در مراکز نوکیای ( Nokia Care Points ) بعضی از کشورهای اروپائی ارائه شده و حتی تو اونور آب هم نمیشه با NSU آپ دیت کردش دوستانی هم که آپ دیت کردند ، چند نکته رو در مورد این فیرمور جدید لو داده اند بشنوید : 1 - ورژن RealPlayer موجود در این آپ دیت جدید به ورژن s60.31.39.01.A6 ارتقاء یافته 2 - سرعت گوشی بهبود یافته 3 - دوستان یه heavy bass وحشت ناک قوی دیدند تو گوشی که صداش واقعاً لرزه بر اندام میندازه 4 - کلاً صدای گوشی زیاد شده ، یعنی یه چیزی شده این volume که فقط باید ببینی و بشنوی 5 - شنیدم که دوستان میگفتند در زمان "page zoom" وقتی از جستجو گر اینترنتی OPERA استفاده میکنید ، صفحه سفید نمیشه .و احیاناً restart نمیشه. اینو نفهمیدم جریانش چیه و اینکه آیا در ورژن حال حاضرش این مشکل وجود داره ؟ که با ورژن جدید برطرف شده ؟ فعلاً تا اینجارو داشته باشید تا بعداً براتون بگم که چه تغییراتی انجام نشده تو این گوشی ها که حال رفقا رو گرفته در اونور آب البته هنوز درز پیدا نکرده که منوی این گوشی های FP1 به FP2 تغییر کرده یا نه؟ یادتون نرفته که ؟ در تاپیک زیر گفته بودم آپ دیت های خفن و هیجان انگیزی در راهه ....این خبر هم در ادامه اون خبر هستش ... خبر اختصاصی این ماه ...آپ دیت های هیجان انگیزی در راه است |
|
|
|
| تبلیغات | |
|
|
|
|
#2 (permalink) |
![]()
اعتبار: 515,649
تشکر از دیگران : 250
از ایشان 580 بار در 174 پست تشکر شده
|
![]() در ورژن جدید و در بازی City Bloxx هنوز کندی وجود داره و باگ های زیادی ..... یا اینکه در موزیک پلیر و در گزینه shuffle ما هنوز شاهد ایراداتی هستیم یا از همه مهمتر اینکه RAM آزاد در این فیرمور جدید بطور مایوس کننده ای فقط 19 مگابایت هستش اما.... اما.... و بازهم اما.... برای اینکه جشن " شوک برانگیز ناک " ما تکمیل بشه خبری سری بهتون بدم ... فقط خدا کنه که کلاغ خبر سون من ، راست گفته باشه اگه یادتون باشه در تاپیک زیر خبرهای هیجان انگیزی براتون آورده بودم خبر اختصاصی این ماه ...آپ دیت های هیجان انگیزی در راه است منظور من از آپ دیت های هیجان انگیز و بزرگ در اون تاپیک این ورژن v 05.11 نبوده و نیست بلکه .... بلکه.... در واقع نوکیا اومده و این ورژن v 05.11 را ارائه کرده تا دل دارندگان 5700 را ببره و در واقع این ورژن ؛ حکم همون ، بوسه اول عاشقیه ... اما... اما... و بازهم اما..... اونی که بعد اون بوسه میاد و عشق و عاشقی ...این ورژن هستش عزیزان ورژنv 6.43 ![]() به تاریخ تولیدش نگاه کنید : 08-06-20 هنوز یک ماه نشده که تولید شده و الان تست کنندگان نوکیا در گوشه کنار دنیا دارند این ورژن را بصورت مخفیانه تست میکنند و بازهم خبر های سری ؛ حاکی از این هستش که این ورژن واقعاً کولاک کرده ... |
|
|
|
| کاربر فوق از afkariaus به خاطر این پست تشکر کرده . | Sayrex (07-18-2008) |
![]() |
| کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|