![]() |
|
||||||||||||||||
|
|
#1 (permalink) |
![]()
اعتبار: 2,479
تشکر از دیگران : 0
از ایشان 0 بار در 0 پست تشکر شده
|
با سلام ... 5310 من هنگ کرده بود و هیچ برنامه ای برنمیداشت ( با pc suite) کمی هم آب به فلت ( کی پدش) خورده بود دادم گوشی رو فلش کردن و فلتش رو هم عوض کردن حالا مشکلی که پیش اومده اینه که من قبل از تعمیر- مموری رو در آورده بودم حالا که مموری رو زدم واسه مموری پسوورد میخواد !!!(من قبلا پسوورد نداده بودم) شماره سریال CPU رو هم چک کردم ببینم عوض نکرده باشه درست بود ... چطوری میتونم پسوورد مموری رو وردارم ؟ مموری رو نمیخوام به تعمیرگاه بدم
با تشکر |
|
|
|
| تبلیغات | |
|
|
|
|
#2 (permalink) |
![]()
اعتبار: 4,843,234
تشکر از دیگران : 4,654
از ایشان 5,739 بار در 2,893 پست تشکر شده
|
در گوشی های سری های 1-2 و سیمبیان این امکان بود که با نرم افزار mmcstore پسورد ه گم شده مموری کارت رو باز یابی کرد البته اون هم در صورتی بود که اول گوشی همان گوشی باشه که رمز گزاری با اون صورت گرفته شده باشه و دوم اینکه فرمت نشده باشه . از راه نرم افزاری و ... هیچ راهی برای گوشی شما وجود نداره و همچنین بعید میدونم از لحاظ سخت افزاری هم این امکان وجود داشته باشه . اما به هر حال هیچ راهی جز تعمیرگاه و نمایندگی ندارید . اما من این احتمال رو میدم که آخر سر مجبور به فرمت مموری کارت شوید بدون اینکه قادر به بازیابی اطلاعات آن باشید.
|
|
|
|
|
|
#3 (permalink) | |
![]()
اعتبار: 515,649
تشکر از دیگران : 250
از ایشان 580 بار در 174 پست تشکر شده
|
نقل قول:
دوست عزیز سلام یک نگاه به این تاپیک بنداز و پست پنجم را مطالعه کن http://forum.persianmobiles.com/symb...html#post11971 شاید مشکلت حل بشه ویرایش توسط afkariaus : 07-16-2008 در ساعت 06:31 AM. |
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) | |
![]()
|
نقل قول:
اگر مجبور به فرمت بشم خودم میتونم این کار رو انجام بدم ؟ چون عکسهای خانوادگی رو مموریم هست و به تعمیرگاهها هم اطیمنان ندارم. مسئله مهم اینه که من اصلا روی مموریم پسوورد نذاشته بودم و مموری خونه بود وقتی گوش رو از تعمیرگاه آوردم و مموری رو روش انداختم واسه مموری پسوورد خواست ... |
|
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
![]()
اعتبار: 4,843,234
تشکر از دیگران : 4,654
از ایشان 5,739 بار در 2,893 پست تشکر شده
|
خوب ببینید . شما وقتی پسوردی روی مموری میگذارید اینگونه نیست که بعد از هر بار مراجعه به مموری ازتون پسورد بخواهد . این پسورد ممکنه توسط فروشنده گذاشته شده باشه . به این گونه هم هست که شما پسورد میدهید که در صورت اینکه مموریتون گم شد روی گوشی های دیگه کار نکنه . ولی رو گوشی شما فقط کار کنه .
حالا هم که فلش کردید و اطلاعت رو از روی گوشی پاک کردید دیگه گوشی مموری شما گوشیتون رو به عنوان یک غریبه میشناسه و از شما پسورد میخواد . در مورد فرمت هم باید تست کنید . من تا بحال به این مشکل برنخوردم ببینم میشه یا نه که خودتون فرمت کنید . afkariaus عزیز این روشی هم که معرفی کردید برای زمانی هست که شما پسورد را فراموش کرده باشید و گوشی فرمت یا فلش نشده باشه . چون گوشی فرمت و فلش شده این اطلاعات از روی گوشی حذف شده و قادر به بازیابی نیست . |
|
|
|
|
|
#6 (permalink) | |
![]()
|
نقل قول:
من که تا حالا از وقتی گوشی رو خریدم واسه مموری پسوورد نذاشتم حتما کارخونه گذاشته بوده ... آیا مستر پسوورد برای مموری موجود هست؟ |
|
|
|
|
![]() |
| کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|