![]() |
|
||||||||||||||||
|
|
#1 (permalink) |
![]()
|
دوستان سلام. من با گوشيم يه مشكل خيلي بد پيدا كردم. گوشيم خود به خود و بدون اينكه كار خاصي بكنم پيغام low memory يا full memory ميده (در مورد phone memory). در اين حالت تقريبا فلج ميشه و هيچ كاري نمي تونه انجام بده. اين حالت از چند ماه پيش شروع شد، اولش چند ساعته درست مي شد اما الان چند روز طول ميكشه و آخرش خود به خود درست ميشه. اما خب اين چند روز داغونم ميكنه ديگه... تو اين مدت كلي سايتهاي خارجي رو گشتم همه شون اين مشكل رو گزارش كردن و گفتن كه راه حل دقيقي براش پيدا نكردن. همون طوري كه همه ي اونا هم گفته بودن، اين نكات در مورد گوشي من رعايت شده بود: روي phone memory برنامه اي نصب نكرده ام. مموري گوشيم كه 2گيگ هستش تقريبا نصفش خاليه. برنامه ي هم ندارم كه خود به خود شروع به ساخت فايل روي گوشي كنه (مثل ركوردر و اينا). برنامه ي lifeblog رو هم غير فعال كردم اما باز هم درست نشد. بارها گوشي رو انواع فرمت ها كردم گاهي بعد از چند بار فرمت درست مي شد، اما الان ديگه اصلا فرمت هم نميشه
|
|
|
|
| تبلیغات | |
|
|
|
|
#2 (permalink) |
![]()
اعتبار: 515,650
تشکر از دیگران : 250
از ایشان 580 بار در 174 پست تشکر شده
|
احتمالا گوشی شما احتیاج به آپدیت داشته باشه
من پیشنهاد میکنم این کارو انجام بدید |
|
|
|
| کاربر فوق از afkariaus به خاطر این پست تشکر کرده . | dashmani (05-22-2008) |
|
|
#3 (permalink) |
![]()
|
فک می کنم راه حل مشکلم رو پیدا کردم! یعنی موضوع برمیگرده به اونجا که یادم افتاد گوشیم رو به قول بچه ها هک کردم چند روز پیش، با آموزش های خوب همین سایت تو این تاپیک http://forum.persianmobiles.com/symb...on/4175-a.html (با تشکر ویژه از جناب afkariaus عزیز). تصمیم گرفتم با برنامه ی x-plore برم ببینم تو حافظه ی گوشی چی ایجاد شده که فضا رو پر کرده؟ و حدسم درست بود، برنامه ی lifeblog با این که غیر فعالش کرده بودم (انگار دوباره فعال شده بود) و یه فایل دیتابیس ساخته بود به حجم 31 مگ! که پاک هم نمی شد. تلاش کردم کل پوشه ی lifeblog رو پاک کنم، همه ی فایلهاش پاک شدن غیر از همون فایل. گوشی رو ری استارت کردم و دیدم فایل هاش رو دوباره ساخته اما فایل دیتا بیسش شده 600کیلو بایت! اینجوری بود که درست شد گوشیم... حالا امیدوارم دیگه دچار اون مشکل نشم یا لااقل اگه شدم بتونم به همین شیوه درستش کنم. گفتم این راه حل رو اینجا بگم، شاید یه روز به درد کسی بخوره...
|
|
|
|
![]() |
| کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|