![]() |
|
||||||||||||||||
| تبلیغات | |
|
|
|
|
#11 (permalink) |
![]()
اعتبار: 7,763
تشکر از دیگران : 13
از ایشان 0 بار در 0 پست تشکر شده
|
سلام.گوشی رو با کابل وصل کردم و سیستم پیغام داد که به گوشی وصل شده. نرم افزار TRK را باز کردم و بدون اینکه ببندمش مرحله چهارم اجرا کردم اما وقتی روی بازی کلیک میکنم در مرحله select metro TRK com port وقتی next رو میزنم و به قسمت installing secman میره یه دفعه گوشی ریست میشه و مینویسه error occured و error while connecting to metro TRK . در ضمن بعضی وقتها وقتی گوشی رو با کابل وصل میکنم به سیستم و برنامه TRK رو توی گوشی میخوام اجرا کنم هم گوشی ریست میشه.یا وقتی که connected رو انتخاب میکنم. حالا چه کار کنم ؟ معذرت میخوام که این همه اذیت می کنم. |
|
|
|
|
|
#13 (permalink) |
![]()
اعتبار: 7,763
تشکر از دیگران : 13
از ایشان 0 بار در 0 پست تشکر شده
|
آره دقیقا به همین شکل و با همین مشخصات صفحه رو میبینم .
وقتی با کابل گوشی رو وصل میکنم به سیستم ، همین قدر کافیه که برنامه PC suit بهم پیغام میده که به گوشی connect شده یا اینکه نرم افزار خاصی رو باید از داخل PC suit باز کنم ؟ |
|
|
|
|
|
#14 (permalink) |
![]()
اعتبار: 4,843,471
تشکر از دیگران : 4,654
از ایشان 5,739 بار در 2,893 پست تشکر شده
|
شما با این چیز هایی که میگید ( ریست شدن و عدم نمایش برنامه های نصب شده مثل Secman ) من 2 احتمال میدم !
یا گوشیتون به آخرین ورژن اپ دیت نیست که باید اون رو به آخرین نسخه آپدیت کنید . یا از لحاظ نرم افزاری به هم ریخته و باید یک بار فرمت بشه . چون من هم با همین گوشی N95 ای که دارم الان 4-5 برنامه روش نصب شده و با هیچ کدوم از این ارور ها مواجه نشدم . |
|
|
|
| کاربر فوق از Sayrex به خاطر این پست تشکر کرده . | sarkari (09-04-2008) |
|
|
#15 (permalink) |
![]()
|
دوستان سلام
trk رو بیخیال شید ! فقط نصب secman کافیه . بعد از نصب install root certificate رو اجرا کنید و گوشی رو در حالت هک قرار دهید . حالا اون بازی n-gage که بصورت exe می باشه رو در کامپیوتر اجرا کنین و چند بار next کنید و دست آخر error میده که نتونسته وصل بشه اونوهم بیخیال شید و اجازه دهید فایل رو در pc کپی کنه حالا فایل کپی شده رو در فولدر e:/n-gage موبایل کپی کنید . حالا برنامه n-gege رو در موبایل اجرا کنید نصب بازی خودش شروع میشه ! برای اجرا بازی حتما گوشی رو از حالت هک خارج کنین وگرنه بازی میره برای خودش و دوباره باید نصب کنین. جالب بود نه ؟! |
|
|
|
|
|
#16 (permalink) |
![]()
|
آره جالب بود .
شما بیا بهش بگو Secman چجوری نصب کنه . اگه پیگیر بحث ما می بودی میدید از پست 3 به بعد مشکل اینه Secman نصب نمبشه روی گوشی ایشون . |
|
|
|
| کاربر فوق از Sayrex به خاطر این پست تشکر کرده . | sarkari (09-04-2008) |
|
|
#18 (permalink) |
![]()
|
خوب شما 2 تا کار بکن . اول اینکه چک کن ببین فریم ویرت آخرین مدل ه ؟
بعدش هم اگر آخرین مدل بود و می تونی یک بار فرمتش کن . تسلیم نشو ... |
|
|
|
| کاربر فوق از Sayrex به خاطر این پست تشکر کرده . | sarkari (10-10-2008) |
|
|
#19 (permalink) |
![]()
|
دوباره سلام
مشکل اصلی در اینجور مواقع بخاطر درایورهای pcsuite هست . بهترین کار اینه که کل pcsuite رو uninstall کن. حالا pcsuite جدید نصب کن البته حتما ورژن متفاوت با قبلی باشه اگه بالاتر بود چه بهتر اگرهم نبود یه ورژن پایینتر هم کارت رو راه میندازه . حالا مجدد امتحان کن برای اطمینان بیشتر کابل usb رو به یه پورت دیگه وصل کن . در ضمن در trk هم در بخش setting شماره پورت 1 باشه و baudrate 115200 و connection هم usb باشه. دیگه باید ایندفعه کار کنه ! من فکر میکنم احتمالا ورژن firmware تاثیری در هک کردن نداره . البته بجز Nokia N95 ورژن آمریکای شمالی و N93i بقیه تا بحال براحتی هک شده اند, |
|
|
|
![]() |
| کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|