Persian Mobiles
رادیو - تلویزیون " مشاهده کاربران آنلاین حاضر در سایت" ارسالهاي امروز نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده
تبلیغات
برای دیدن تعرفه های تبلیغات لطفا کلیک کنید

ارسال موضوع جدید  موضوع بسته شد

LinkBack ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 07-25-2008, 05:09 AM  

Sayrex آواتار ها

اعتبار: 4,843,355
تشکر از دیگران : 4,654
از ایشان 5,739 بار در 2,893 پست تشکر شده
پرسپولیس Lamborghini Ferari
پیش فرض آموزش تصویری نصب بازی های N-Gage کرک شده

سلام :

یه آموزش ساده همراه با عکس و فایل های مربوطه . یه راست میریم سر اصل مطلب .

مرحله 1 - برای نصب آخرین نرم افزار اجرا کننده بازی های N-gage از لینک های زیر استفاده کنید :

Supported 10.0.053 & 11.0.045
Supported Firmware 10.0.032

Nokia N82
Supported Firmware 11.0.117
Supported Firmware 20.0.15
Supported Firmware 10.0.021

یه فایل به شما میده به نام n-gage.sis . اون رو روی گوشیتون نصب میکنید تا اجرا کننده بازی های N-Gage روی گوشی های شما نصب و یا به روز بشه . بعد از دانلود و نصب این برنامه آیکونی به نام game در قسمت application گوشی شما ساخته میشود که همان اجرا کننده بازی ها است
توجه : با زدن #0000#* در گوشی خود ورژن فریم ویر خود را چک کنید . در صورتی که پایین تر از ورژن های ذکر شده در زیر مدل ها بود گوشیتون رو به آپدیت کنید ! در غیر اینصورت نرم افزار N-Gage بر روی گوشی شما نصب نخواهد شد .

مرحله 2 - نرم افزار TRK را دانلود و در گوشی خود نصب کنید . برای گوشی های دارای سیستم عامل سیمبیان 9.1 فایل s60_3_1_app_trk_2_8_6.sis و برای گوشی های دارای سیستم عامل سیمبیان 9.2 فایل s60_3_0_app_trk_2_8_6.sis را نصب نمایید .
گوشیتون رو با کابل به کامپیوتر وصل کنید به طوری که قادر به ارتباط با برنامه PC-Suit باشد سپس
برنامه را اجرا کنید . در وحله اول از شما سوال می پرسد که آیا می خواهید با بلوتوث وصل شوید که باید خیر را انتخاب کنید . سپس به قسمت Option رفته و در Setting در قسمت Connection اون رو به USB تغییر دهید و Back را بزنید . سپس دوباره از منوی Option گزینه Connect را انتخاب کنید . بعد از زدن آن باید عکسی به مانند عکس زیر ببینید :

مرحله 3 : بدون اینکه برنامه رو ببندیم با حالت standby از اون خارج شوید . سپس برنامه SecMan.exe را اجرا میکنیم . برنامه خود به خود از طریق کابل بر روی گوشی شما با نام SecMan ذخیره میگردد . برنامه را بر روی گوشی خود اجرا کرده و سپس اولین گزینه را با کلیک کردن به صورت ON در می اوریم . سپس بر روی Install root certificate کلیک کرده تا OK شود به مانند شکل زیر :

حال از برنامه خارج می شویم .

مرحله 4 - در اینجا یکی از بازی های N-gage را که کرک شده اند را دانلود ( در همین سایت موجود است ) می کنیم . بعد از دانلود بر روی آنها کلیک میکنیم ( ما برای مثال در حال نصب بازی TETRIS هستیم ) . برنامه به شکل زیر باز می گردد :

دکمه next را بزنید تا عکس زیر را ببینید :

در اینجا تنها اولین گزینه را تیک بزنید و سپس Next را بزنید تا به قسمت بعدی که در شکل زیر است برسید :

در اینجا برنامه سعی در اتباط با گوشی شما را میکند که از طرق همان برنامه STK که فعال هست خواهد بود پس Next را بزنید . سپس شاهد عکس اول و سپس عکس دوم خواهید بود .

برای آنکه درایو E بیشترین ظرفیت را دارد بازی ها رو بر روی آن نصب نمایید . Next را بفشارید :

بازی شروع به نصب بر روی درایو E و در فولدری به نام n-gage می کند . بعد از اتمام کار کلید Finish را بزنید .

مرحله 5 - حال به File Manager گوشی خود رفته و در درایو E و فولدر n-gage بر روی بازی مربوطه کلیک کنید :

خود به خود بعد از کلیک بر روی آن برنامه اجرا کننده N-gage اجرا شده و از شما میخواهد که درایوی را برای اینستال بازی انتخاب کنید که باز هم به سراغ Memory Card می رویم .

بازی شروع به Install بشدن میکند . بعد از اینستال شدن در قسمت My Game عکسی به مانند عکس زیر خواهید دید :

مرحله 6 - بازی را اجرا نکنید چون هنوز به صورت دمو می باشد . از برنامه خارج شده و گوشی خود را یک بار ریست نمایید . سپس فایل Partch.sis را بر روی گوشی خود اجرا نمایید تا بازی ها از حالت دمو خارج شود . بعد از نصب دیگر کار تمام شده است به اجرا کننده بازی های N-gage رفته و از بازی ها لذت ببرید .

کلیه فایل های ذکر شده در زیر پیوست می شوند .
سوالی هم داشتید بپرسید .
فایل های پیوست شده
File TypeFile Name File SizeDownloads
نوع فایل: zip s60_3_0_app_trk_2_8_6.zip 42.4 کیلو بایت 285
:: Note ::
در صورتی که فایل پیوستی را دانلود کردید با کلیک بر روی دکمه تشکر از زحمات ارسال کننده قدردانی کنید
نوع فایل: zip s60_3_1_app_trk_2_8_6.zip 42.3 کیلو بایت 253
در صورتی که فایل پیوستی را دانلود کردید با کلیک بر روی دکمه تشکر از زحمات ارسال کننده قدردانی کنید
نوع فایل: zip SecMan.zip 191.5 کیلو بایت 385
نوع فایل: zip Patch.zip 41.1 کیلو بایت 301

Sayrex's Sig:

آخر یه شب این گریه ها سوی چشمهامو میبره
عطرت داره از پیرهنی که جا گذاشتی میپره
پیدات کنم حتی اگه پروازمو پر پر کنی
محکم بگیرم دستهاتو احساسمو باور کنی

[ نرم افزار موبایل ] [ برنامه موبایل ] [ گوشی موبایل ] [ تم موبایل ] [ بازی موبایل ] [ زنگ موبایل ] [ موبایل ]

Sayrex آنلاین نیست.  
6 کاربر از Sayrex به خاطر این پست تشکر کرده اند
amir-am (08-25-2008), caspianforest (09-22-2008), dr.vampire (09-16-2008), Loner_62 (08-12-2008), mohamadms (11-25-2008), shaabani (09-28-2008)

تبلیغات
قدیمی 09-08-2008, 01:58 AM   #11 (permalink)

Sayrex آواتار ها

این رو باید دانلود کنید :
click here to restart the download.

اگر شما ورژن فریم ویر گوشیتون آخرین ورژن هست و باز هم با Secman ریست میشه 2 چیز را امتحان کنید .

یکی اینکه از این ورژن Secman ای که پیوست کردم استفاده کن ببین چه جوری بازم ریست میشه . اگر باز هم ریست شد در سم کم رو نمیخواد نصب کنید ! از مرحله نصب Secman گذشته و در این مرحله :

هر دوی گزینه ها رو تیک بزنید و ادامه کار . با اون تیک دیگه نیازی به Secman نیست .
فایل های پیوست شده
نوع فایل: rar BiNPDA.Security.Manager.v1.0.S60v3.SymbianOS9.Internal-BiNPDA.rar 671.0 کیلو بایت 14

Sayrex's Sig:

[ نرم افزار موبایل ] [ برنامه موبایل ] [ گوشی موبایل ] [ تم موبایل ] [ بازی موبایل ] [ زنگ موبایل ] [ موبایل ]

Sayrex آنلاین نیست.  
کاربر فوق از Sayrex به خاطر این پست تشکر کرده .
xnor (09-08-2008)
قدیمی 09-08-2008, 01:01 PM   #12 (permalink)

xnor آواتار ها

اعتبار: 6,529
تشکر از دیگران : 9
از ایشان 6 بار در 4 پست تشکر شده

سلام خسته نباشید.ببخشید که زیاد سوال میکنم.من اون کاری که گفتید را انجام دادم ولی به محض اینکه درایو E انتخاب میکردم دوباره گوشی ریست میشد منم بی خیال شدم. ولی زمانی که داشتم گوشی را چک میکردم رفتم توی قسمت ان گیج دیدم از من سوال میکنه بازی را نصب کنم من اجازه دادم و بازی را توی مموری کارت ریختم بعد partch sis را انتقال دادم الانم بازی اجرا میشه در صورتی که وقتی میرم توی فایل منیجر هیچی تو پوشه ی ان گیج نیست.لطفا کمک کنید و بهم بگید که الان چرا با اینکه بیشتر مراحل را انجام ندادم بازی اجرا میشه.در ضمن یک سوال دیگه داشتم ایا برای هر بازی باید partch.sis را انتقال بدم یا همون یک بار کافی هست؟در ضمن زمان انتقال اول فایل که اجرا کننده بازی هست و همچنین موقع انتقال partch اصلا از من نپرسید کجا بریزم . خود به خود ریخت توی فون مموری نه مموری کارت
xnor آنلاین نیست.  
قدیمی 09-08-2008, 03:15 PM   #13 (permalink)

Sayrex آواتار ها

زمانی این فایل تو پوشه N-gage میمونه که شما هنوز اینستال نکرده باشید . به محض اینستال کردن این فایل از اون پوشه پاک شده و فایل های داخل اون بر روی سیستم قرار میگیرند برای اجرا شدن . این طبیعیه .

همین یک بار هم برای انتقال Patch کافیه .
در این مورد که خود به خود این کار و کرد هم کمی غیر طبیعی چون بر طبق آموزش ازتون مثل عکس زیر :

ازتون سوال می پرسه کجا بریزه .

Sayrex's Sig:

Sayrex آنلاین نیست.  
قدیمی 09-08-2008, 03:51 PM   #14 (permalink)

xnor آواتار ها

استاد اینجایی که شما عکسش را گذاشتید ازم پرسید منم درایو e را انتخاب کردم ولی به محض اینکه رفت صفحه بعدش برا پیدا کردن پورت گوشی ریست شد.در ضمن منظور من از اینکه خود به خود ریخت توی فون مموری این بود که فایل n-gage.sis را خود به خود ریخت.من زمانی که اینتال نکره بودم رفتم فایل منیجر را دیدم ولی چیزی توش نبود.در ضمن میشه بگید چرا با اینکه من تمام مراحلی که شما گفته بودید را انجام ندادم ولی بازی نصب شد؟
xnor آنلاین نیست.  
قدیمی 09-08-2008, 04:06 PM   #15 (permalink)

Sayrex آواتار ها

والا من الان پست گوشی شما نیستم ببینم کجا رفته و چجوری شد که نصب شد . شاید شما راه رو درست رفتید اما فکر میکنید که اشتباه بوده یا شاید راهی رو رفتید که مثل این نبوده و ما هم خبر نداریم .
امار راه اصولیش اون بود که آموزش دادم .حالا خوشبختانه رو گوشی شما هم نصب شد .

Sayrex's Sig:

Sayrex آنلاین نیست.  
قدیمی 09-09-2008, 12:04 AM   #16 (permalink)

xnor آواتار ها

سلام خسته نباشید.استاد گفتم 3 یا 4 دفعه گوشی خاموش روشن میشه.بعدش که میرم تو خود N-Gage میبینم که از من میخواد بازی را نصب کنم البته قبلش من گوشی را در حالت هک قرار میدم یعنی موقعه نصب که گوشی همش خاموش روشن میشه ولی وقتی میرم توی مای گیم از حالت هک درمیارم
xnor آنلاین نیست.  
قدیمی 09-20-2008, 02:40 AM   #17 (permalink)

183755 آواتار ها

اعتبار: 660
تشکر از دیگران : 0
از ایشان 2 بار در 2 پست تشکر شده

نقل قول:
نوشته اصلی توسط soroush.sajadi نمایش پست ها
دوست عزیز از کمکت متشکرم
من در حین نصب secman.exeگوشیم ریست (خاموش) میشه باید چیکار کنم گوشیم هم N82 است
باتشکر

سلام
دلیل ریست شدن گوشیت اینه که باید trk رو حتما حتما حتما روی phone memory بریزی .
دوست عزیزم شما trk رو پاک کن دوباره روی memory massبریز.
183755 آنلاین نیست.  
کاربر فوق از 183755 به خاطر این پست تشکر کرده .
Sayrex (09-20-2008)
قدیمی 09-20-2008, 02:42 AM   #18 (permalink)

183755 آواتار ها

اعتبار: 660
تشکر از دیگران : 0
از ایشان 2 بار در 2 پست تشکر شده

نقل قول:
نوشته اصلی توسط 183755 نمایش پست ها
سلام
دلیل ریست شدن گوشیت اینه که باید trk رو حتما حتما حتما روی phone memory بریزی .
دوست عزیزم شما trk رو پاک کن دوباره روی phone memoryبریز.
انشااله درست میشه.
183755 آنلاین نیست.  
کاربر فوق از 183755 به خاطر این پست تشکر کرده .
pahama1 (09-25-2008)
قدیمی 09-27-2008, 10:35 PM   #19 (permalink)

dr.vampire آواتار ها

B1 Medal 
اعتبار: 80,875
تشکر از دیگران : 130
از ایشان 86 بار در 50 پست تشکر شده
dr.vampire به Yahoo ارسال پیام

سلام اگه ممکنه تمام بازی های انگیج رو توی یک تاپیک جداگانه قرار دهید تا دچار سر در گمی نشیم.چون از هر بازی چند تا هست و نمیدونم کدومش رو دانلود کنم
dr.vampire آنلاین نیست.  
قدیمی 09-28-2008, 04:14 PM   #20 (permalink)

Sayrex آواتار ها

از هر بازی اگر لینک دیگیری وجود داره نقش Mirror یا زاپاش رو بازی میکنه . شما فقط یکی اش را دانلود کنید . اگر یک از این لینک ها کار نکرد به سراغ بعدی بروید .

Sayrex's Sig:

Sayrex آنلاین نیست.  
موضوع بسته شد

کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)

ابزارهای موضوع
نحوه نمایش