![]() |
|
||||||||||||||||
|
|
#1 (permalink) |
![]() تاریخ عضویت: Sep 2008
اعتبار: 2,381
تشکر از دیگران : 0
از ایشان 0 بار در 0 پست تشکر شده
|
عرض سلام وادب
یکی از آشناهام یکی گوشی Glx داره که می خواد به قیمت رفاقتی بفرشه (160 تومن)(نوش فکر کنم طرفا 300 تومن باشد) توی اینترنت در موردش سرچ کردم همه از مشخصات گوشی تعریف می کردند ولی هر کی خریده بود ناراضی بود. چند روزیه که خودم امتحانی ازش قرض گرفتم به نظر من گوشی خیلی خوبیه و اون مشکل های آنتن دهی بد و سرعت پایین و ... را که براش گفته بودند نداره. کیفیت تصویرش خوبه(16 میلیون رنگ)، صداش خیلی بلنده البته در صدای خیلی بلند کمی کیفیت نداره، عکسش شاید بد باشه ولی کیفیت فیلم برداریش حرف نداره، امکانات متنوع دیگه ای هم مثل عوض شدن آهنگ و تصویر با تکان دادن گوشی، بزرگ شدن خودکار فیلم با چرخوندن گوشی صفحه لمسی،قابلیت اتصال به تلویزیون، اتصال مسقیم به کامپیوتر و دسترسی مستقیم به حافظه ها و شارژ با USB و چیزهای دیگه ای که الان یادم نیست از مزایاشه. فقط چندتا مشکل عمده هم داره : 1- فکر نکنم دیگه این گوشی تولید بشه و طبعا پیدا کردن قطعات و تعمیر و همچنین برنامه های جدیش برای گوشی سخت باشه. 2- روی آهنگ جلو و عقب نمیره. 3- فقط فرمت های معروف MP3 MP4 MP5 , و 3Gp را ساپورت مکنه. 4- ظاهرا رم تا 1 گیگ 2 گیگ رم بیشتر نمیخوره. 5- با فونت فارسی مشکل داره. شاید با همه اینها بشه کنار امد ولی مشکل اصلی من اینه که: * این گوشی جاوا ساپورت میکنه ولی از هر 4 تا برنامه جاوا که روش ریختم یکیش بیشتر کار نمی کنه و وقتی بقیه برنامه ها را اجرا می کنم موبایل ریست میشد می خواستم بپرسم که آیا موبایل ها تنها یک سری خاص از برنامه های جاوا را ساپرت مکنند یا اینکه چون دست دوم هستش این ایراد براش پیش اومده و میشه حلش کرد؟ :nono: از همه شما اساتید خواهشمندم اگر می تونید مرا راهنمایی کنید و اگر در مورد مطالب بالا چیزی به ذهنتون میرسه اینجا مطرح کنید. :feel: در ضمن اگر می دونید که کجا برنامه هاش را دارند و مهمتر کجا تعمیر میکنند و قطعاتش موجود هست بگید.(من اهل اصفهان هستم) mboxir@gmail.com متشکر میشم اگر پاسخ بدید هرچند مختصر تشکر |
|
|
|
| تبلیغات | |
|
|
|
|
#2 (permalink) |
![]()
اعتبار: 4,843,420
تشکر از دیگران : 4,654
از ایشان 5,739 بار در 2,893 پست تشکر شده
|
سلام :
فقط بهت یه پیشنهاد میکنم . هر گوشی میخری هر چه قدر هم امکاناتش پایین و کم باشه اما باز هم 100 بار بشتر از گوشی های چینی با اون امکانات الکیشون می ارزه . گوشی جینی نه گارانتی درست و حسابی داره نه قطعات درست و حسابی وگرنه هیچ وقت قیمتش به این پایینی نبود . |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
سوء تفاهم نشد این گوشی چینی نیست.
در معرفی گوشی مونتاژ ایران هستنش ک هقطعات ژاپنی گفته شده. چند روزی هم دستم بوده خیلی خوبه مشکلم فقط با برنامه های جاواست که ریست میکنه |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
![]()
|
شما چرا باور می کنید قطعات ژاپنی رو به شما اون قیمت بفروشند ؟
اونها یه چیزی می گویند . شما چرا باور می کنید ؟ دوربین با کیفیت عالی . قطعه از ژاپن وارد بشه اون هم با اون امکانات بعد گوشی در اختیار شما قرار بگیره به این قیمت ؟ اصلا بگیم این گوشی هم قطعاتش ژاپن باشه . آیا اسم ژاپن ضامن کیفیت این گوشیه ؟ در مورد برنامه های جاوا هم باید ببینید این گوشی برنامه های جاوا 1 رو ساپورت میکنه یا جاوا 2 ! اگر 1 باشه که طبیعیه که 2 رو ساپرت نکنه و بیشتر برنامه ها برای 2 هست . |
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
حالا چرا اینقدر قیمتشو تو سرش میزنی؟
330 تومن نوش بوده شاید برای شما کمه. تولید داخل برای همین کمی ارزونتره. احتمالا پسش میدم چون امروز کل موبایلیهای اصفهان را گشتم تعمیر وقطعاتش نیست. |
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
![]()
|
در این اوضاع نابسامان تلفن همراه که هر یک از شرکت های معروف تولید کننده سعی در پایین تر اوردن قیمت موبایل های خود دارند ، موبایل با این نوع امکانات و قیمت جای تعجب داره .
این ها رو میگم اطلاع داشته باشی وگرنه به حال من فرقی نداره شما بری گوشی چینی درجه 3 بخری یا چیز دیگه . |
|
|
|
![]() |
| کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|