![]() |
|
||||||||||||||||
|
|
#1 (permalink) |
![]()
اعتبار: 297
تشکر از دیگران : 3
از ایشان 0 بار در 0 پست تشکر شده
|
من يه گوشي n73 دارم.جديدا با اين مثل قبل خيلي باهاش كار نمي كنم اما بايد روزي 2 بار شارژش كنم.در ضمن بضي موقع ها گوشي خيلي داغ ميكنه.لطفا راهنمايي كنيد.ممنون
|
|
|
|
| تبلیغات | |
|
|
|
|
#2 (permalink) | |
![]()
اعتبار: 515,649
تشکر از دیگران : 250
از ایشان 580 بار در 174 پست تشکر شده
|
نقل قول:
گوشی زمین نخورده؟؟؟ |
|
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
![]()
اعتبار: 297
تشکر از دیگران : 3
از ایشان 0 بار در 0 پست تشکر شده
|
بدون تماس گرفتن هم شارژ خالي مي كنه.زمين خورده . آب هم توش رفته.اما بعد از آب خوردن اصلا روشنش نكردم و بردمش پيشه يه تعميركار بازش كرد و خشكش كرد.اما با اين حال جفت دوربيناش مرخص شدن.دوربين پشتي كه فقط يه دايره صورتي رنگ نشون ميده و دوربين جلوش هم تو نور آفتاب و بيرون از خانه كيفيت قبلش رو داره ولي توي خونه برفكي ميشه و رنگ قاطي ميكنه. تا يكي دو هفته بعد از اين جريان هم شارژش عادي بود ولي تازگيا اين جوري شده.در ضمن فريم ور گوشيمم آپديت كردم.به نظر شما امكان نداره از ويروسي چيزي باشه؟؟؟؟يا از دوربين؟؟؟
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
![]()
اعتبار: 4,843,294
تشکر از دیگران : 4,654
از ایشان 5,739 بار در 2,893 پست تشکر شده
|
چرا خیلی امکان ها داره . ویروس - خراب بودن شارژر- خراب بودن باطری و .... !
شما ببرش پیش یه تعمیرکار مجاز نه هر تعمیرکاری . |
|
|
|
| کاربر فوق از Sayrex به خاطر این پست تشکر کرده . | sina.khan (06-27-2008) |
|
|
#10 (permalink) |
![]()
|
سلام
گوشیه من هم این مشکل رو داره. یعنی نداشت اما متاسفانه باتریش فاسد شد(باد کرد)و ازون موقع از شارژ اول بعد از یه مدت کمی یهو میره به آخری و آلارم باتری ضعیف میده! زمین هم خورده تا حالا,اما هیچ مشکلی از لحاظ باتری نداشت. مستر ریستم انجام دادم گفتم شاید زیاد روش برنامه نصب باشه,بازم فرقی نکرد. باتری نو هم براش خریدم,بازم فرقی نکرد,البته باتری خودش چینی بود,اما این باتریه مجارستانیه البته یجورایی باتری خودش خیلی بهتر بود,لااقل یه پوشش استیلی داشت زیر برچسبش,اما این همونم نداره. هم در زمان صحبت کم میشه هم در زمان فیلم برداری و هم استفاده های دیگر ممنون میشم اگر نظری دارید بگید |
|
|
|
![]() |
| کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|