![]() |
|
||||||||||||||||
|
|
#1 (permalink) |
![]()
اعتبار: 416,748
تشکر از دیگران : 130
از ایشان 202 بار در 99 پست تشکر شده
|
آیا امکان بازسازی مموری نیم سوخته وجود دارد؟
مموری قدیمی و اوریجینال(64 مگ) N70 دو سالی میشه که دیگه کار نمیکرد الان هم فقط واسه آموزش و یادگیری این تاپیک را باز کردم نکات جالب: به محض اینکه من مموری را در کارت ریدر میگزارم باز میشه و حجم 61 مگ را نشونم میدهL)طبق عکس) در ظاهر سالم نشون میده ![]() Windows could not complete the format بعد هم دیگه نمیشه وارد درایو بشی و میگه :Please insert Drive H با نرم افزار قوی هم سعی بر فرمتش کردم اما موقعی که فرمت FAT32 را انتخاب میکنی فرمتش نمیتونه بکنه میدونم نرم افزارهای بازیابی اطلاعات وجود داره اما میخواهم ببینم!!!!!!!!!!! میشه مموری را دوباره زنده کرد؟ ویرایش توسط Joekole : 10-08-2008 در ساعت 09:57 AM. |
|
|
|
| تبلیغات | |
|
|
|
|
#2 (permalink) |
![]()
|
یادم رفت بگم
نه میشه چیزی روش بریزیم و نه میشه در گوشی ازش استفاده کرد..... مطمنم راهی واسه درست کردنش هست اما با چه نرم افزاری نمیدونم |
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
![]()
اعتبار: 4,915,166
تشکر از دیگران : 4,727
از ایشان 5,827 بار در 2,941 پست تشکر شده
|
مموری نیم سوخته رو یا بنداز دور یا اگه گارانتی داره ببر بده گارانتی .
در ضمن امضات هم ادیت شد فونت نستعلیق رو خیلی ها ندارند و اگر نداشته باشی فونت پیش فرض انتخاب میشه و با اون سایز شما کل صفحه پر میشه . |
|
|
|
|
|
#7 (permalink) | |
![]()
|
نقل قول:
اولش گفتم جنبه آموزشی این مشکل را مطرح کردم وگرنه مموری 60 مگی که دیگه بدرد نمیخوره!!!!!!!!!!! وگرنه میدونم گارانتی و..... |
|
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
![]()
|
یه نرم افزار برات پیوست می کنم، البته نمی دونم تو فرمت کردن قوی باشه یا نه (اصلا نمی دونم فرمت کردن چه طوری میتونه قوی باشه) اما این نرم افزار فوق العاده مخصوص فرمت کردن فلش مموری هستش و فوق العاده بودنش به اینه که می تونه فلش مموری رو به صورت قابل بوت فرمت کنه. به هر حال یه امتحان کن ضرر که نداره!
|