![]() |
|
||||||||||||||||
|
|
#1 (permalink) |
![]() تاریخ عضویت: Sep 2008
اعتبار: 1,177
تشکر از دیگران : 0
از ایشان 0 بار در 0 پست تشکر شده
|
با سلام خدمت همگی دوستان،
من دنبال نرم افزاری هستم که روی کامپیوتر (نوت بوک) نصب بشه و با استفاده از بلوتوث، مانند یک هندزفری بلوتوث برای موبایل عمل کنه و بشه از میکروفون و اسپیکر نوت بوک با موبایل صحبت کرد. من در جایی در اینترنت خواندم که درایورهای WIDCOMM که برای بلوتوث بر روی ویندوز نصب میشوند این قابلیت رو دارند که کامپیوتر رو به عنوان یک Bluetooth Speakerphone یا همون Bluetooth Handsfree برای موبایل معرفی کنه و بدون نیاز به نصب نرم افزار خاصی بر روی موبایل میشه به جای هندزفری از کامپیوتر صحبت کرد. لطفاً اگر کسی در این مورد نرم افزاری میشناسه یا چیزی میدونه من رو راهنمایی کنه. ممنون |
|
|
|
| تبلیغات | |
|
|
|
|
#2 (permalink) |
![]()
اعتبار: 59,466
تشکر از دیگران : 1,119
از ایشان 180 بار در 89 پست تشکر شده
|
من تو سونی اریکسون این کار رو کردم.
باید یه بلوتوث usb به کامپیوتر وصل کنی بعد تو گوشی اونایی که به دنبال هنذفری بلوتوثی میگرده باید بلوتوث کامپیوتر رو انتخاب کنی. بعد از انتخاب همه ی صداهای گوشی از کامپیوتر پخش میشن MajidVIP ![]() |
|
|
|
| کاربر فوق از MajidVIP به خاطر این پست تشکر کرده . | Sayrex (09-24-2008) |
![]() |
| برچسب ها |
| میکروفون،اسپیکر،کامپیوتر، هندزفری،بلوتوث |
| کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|