![]() |
|
||||||||||||||||
|
|
#1 (permalink) |
![]()
|
مدتی است که وب سایت های جدید وب2 جامعیت زیادی بین کاربران ایرانی پیدا کرده اند ، اکنون دیگر اکثر وبلاگ نویسان با واژه توییت و توییتر آشنا هستند و از این سرویس استفاده می کنند.
![]() زمانی که من برای اولین بار با توییتر آشنا شدم و کمی در آن فعالیت کردم ، این سرویس را فقط یک سرویس ساده و هدر دهنده وقت پنداشتم ، تعدادی از کاربران که از صبح تا شب یا برخی نیز از شب تا صبح پای سیستم خود می نشینند و فقط مطالبی را تویتت می کنند که نه تنها جالب نیست بلکه خیلی از آنها شباهت زیادی به اسپم دارد! اما می توانیم استفاده های مثبتی از توییتر داشته باشیم ، توییتر می تواند ابزار بسیار کار آمدی برای وبلاگ نویسان و افرادی که در پی افزایش اطلاعات خود هستند ، باشد ، اگر به مواردی که در ادامه به آنها اشاره می شود دقت کنید و آنها را هنگام کار با توییتر مد نظر داشته باشید ، تعداد افراد بیشتری شما را دنبال خواهند کرد و طبعا شما هم تعداد افراد بیشتری را دنبال می کنید و این خود می تواند مزایای زیادی برای شما داشته باشد. از توییتر برای تماس با افرادی که در زمینه ای که خودتان فعالیت می کنید ، استفاده کنید مانند تعداد بسیار زیادی از انجمن ها و اجتماعات اینترنتی که در آنها می توانید مشکلات و موانع موجود کار و حرفه خود در هر زمینه ای را مطرح و راهنمایی های لازم را دریافت کنید ، توییتر نیز می تواند چنین نقشی را ایفا کند ، با این تفاوت که بسیار سریعتر از آنچه که فکر می کنید به پاسخ مورد نظر دست خواهید یافت. اگر افرادی را که در حرفه شما فعالیت می کنند دنبال کنید ، آنها نیز شما را دنبال می کنند ، آن وقت برقراری تماس در زمان بروز مشکل بسیار راحتتر می شود. به عنوان مثال من چند طراح وب در لیست دنبال کننده های خود دارم ، وقتی در طراحی یک صفحه وب با مشکلی روبرو می شوم ، می توانم با ارسال سوال خود در توییتر از راهنمایی های ایشان بهره ببرم. زمانی را برای کمک به دیگران اختصاص دهید اشتباه نکنید ، منظور این نیست که در 24 ساعت شبانه روز مثلا 2 ساعت را صرف کمک کردن به دیگران کنید ، منظور این است که اگر توییتی را دیدید که ارسال کننده آن درگیر مشکلی بود و درخواست کمک داشت و شما توانایی کمک به ایشان را داشتید ، حتما این کار را انجام دهید! به عنوان مثال اگر من ببینم کسی سوالی در مورد css ، php ، jquery و یا مواردی دیگر در این زمینه داشته باشد ، بهترین جوابی که می توانم را به ایشان می دهم و همینطور می دانم اگر سوالی در این زمینه برای من پیش بیاید ، حتما افرادی هستند که جوابی به من بدهند. این یک برد دو طرفه است و با این روش ما می توانیم از یکدیگر اطلاعات زیای کسب کنیم و آموزش ببینیم. به سایت و یا وبلاگ خود لینک دهید درست است که توییتر محلی نیست که بتوان فایلی آپلود کرد و یا تصویری در آن قرار داد که بتوانید نمونه کارهای خود را معرفی کنید ، اما می توانید با ارسال لینک کارهای خود آن را به افرادی که شما را دنبال می کنند معرفی کنید. می توانید لینک سایت خود را در سایدبار توییتر قرار دهید تا هر کاربری که از صفحه شما بازدید می کند سریعتر شما را شناسایی کند! توییت هایتان را اختصاص دهید به فعالیت های مثبت خود درست است که هر کاربری با تکیه بر مفهوم آزادی می تواند هر توییتی را که دوست دارد ارسال کند ، اما دقت کنید که انسان تا وقتی می تواند ازعاملی در راستای اهداف مثبت استفاده کند چرا به سوی عوامل منفی برود؟ ارسال توییت های مانند "من رفتم" ویا "من آمدم اسمایلی **** " و مواردی از این قبیل نمی تواند چندان جالب به نظر رسد ، در عوض می توانید اگر مقاله جالبی را خواندید که به شما کمک زیادی کرد لینک آن را توییت کنید تا دوستان دیگرتان که شما را دنبال می کنند نیز از آن استفاده کنند. به پیغام های خصوصی توجه کنید و به آنها پاسخ دهید یکی از امکانات مناسب در توییتر ، پیغام خصوصی است ، به این شکل که اگر شما بخواهید توییتی را برای کسی ارسال کنید که فقط طرف مورد نظر آن را دریافت کند ، می توانید آن را از طریق بخش Messages ارسال کنید و یا از d قبل از نام گیرنده استفاه کنید و سپس پیغام خود را ارسال کنید. اگر شما در سرکار و یا خانه به صورت مداوم با اینترنت کار می کنید، به توییتر و بخش پیغام های خصوصی دقت کنید و آن ها را در صورت نیاز پاسخ دهید ، این کار شاید خیلی سریعتر از چک میل باشد! شما در مورد مورد توییتر چه فکر می کنید؟ آیا توییتر را یک ابزار کاربری می دانید یا یک سرویسی که فقط وقت خود را در آن صرف می کنید؟ آیا تا با حال کسی از طریق توییتر با شما تماس گرفته است؟ آیا پیشنهاد کاری از این طریق به شما شده است؟ نظرات و دیدگاه های خود را می توانید در بخش نظرات همین نوشته مطرح کنید. منبع |
|
|
|
| تبلیغات | |
|
|
|
|
#2 (permalink) |
![]()
اعتبار: 4,538,315
تشکر از دیگران : 4,475
از ایشان 5,476 بار در 2,810 پست تشکر شده
|
پلاگین Twitter برای کسانی که از فایرفاکس استفاده می کنند :
https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/5081 همچنین در سایت ما هم می تواید از Twitterاستفاده کنید . کافی است به کنترل پنل خود سر بزنید و تنظیمات مربوطه را انجام دهید . نمونه : Persian Mobiles - نمایش مشخصات: Sayrex |
|
|
|
![]() |
| کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|