![]() |
|
||||||||||||||||
|
|
#1 (permalink) |
![]()
|
امروز داشتم میل چک می کردم که نگاهم افتاد به یه نقطه تقریبا سیاه در گوشه سمت چپ بالای Gmail
اولا خیلی تعجب کردم که چرا تا حالا ندیدمش یا چیزی در موردش نخوندم … بعدشم که دست به دامان گوگل شدم برای این که بفهمم چیه ؟! سرچ کردم what is the black point at gmail left up تو جواب هایی که اومد این صفحه تقریبا کامل بود .. ولی اونم تقریبا مثل من نمی دونست چیه و یه مسابقه گذاشته بود و تازه یه تی شرت هم جایزه می ده چیزایی که من فهمیدم : 1 - تو IE کار نمی کنه و تو فایر فاکس کارمی کنه 2 - یه آیکون 10 در 10 پیکسل هست 3 - که از وسط به دو نیم شده 4 - نصفش سیاه و نصفش خاکستری 5 - یه عکس inline نیست 6 - و شما نمی تونید های لایتش کنید 7 - و کلیک راستم براش معنی نداره 8 - گوگل هم در موردش هنوز هیچی نگفته 9 - خلاصه هر کی می دونه بگه که .. یه تی شرت TechCrunch می گیره همه جور نظری راجع بهش هست ولی نظر من اینه که : این نقطه را اگه از نظر هنری نگاه کنیم مثل ورق زدن یه صفحه کتاب هست که داره صفحه جی میل ورق می خوره… البته بعدش که به این نظر فکر کردم یه جایی هم دیدم که نوشته : ” جی میل می خواد از نسخه بتا در بیاد “ پس شاید خیلی بی ربط نباشه اگه بگیم که جی میل داره ورق می خوره .. خلاصه این پیش بینی منه … شما چی فکر می کنید ؟ البته ما تی شرت نمی دیم ولی هر کی درست بگه شاید تونستیم به عنوان جایزه یه چیزایی دیگه براش جور کنیم |
|
|
|
| کاربر فوق از rafaello به خاطر این پست تشکر کرده . | persian (07-14-2008) |
| تبلیغات | |
|
|
![]() |
| کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|