دیشب، رفتم سری به سایت Microsoft Internet Explorer Add-ons زدم، دلم حسابی برای یک افزونه خوب برای اینترنت اکسپورر تنگ شده بود، رفتم بخش سرگرمی ها (افزونه های سرگرمی)، قسمت “بیشترین دریافت ها” را انتخاب کردم، دیدم شماره اولی یک افزونه بسیار جالب است با نام
PicLens، در توضیحات اش نوشته شده بود که شما می توانید با استفاده از این برنامه تصاویر اینترنت اکسپلورر در سایت های جست و جو (Yahoo, Google و …) و سایت هایی مانند فلیکر و …
(جدول زیر لیست سایت هایی است که در نسخه (جدید) PicLens v.1.6.3 پشتیبانی می شوند) فقط کافیست موس خود را روی عکس ببرید و روی دکمه برنامه (شبیه لوگو برنامه – بالا مطلب) کلیک کنید، حالا شما به فضای سه بعدی برنامه می روید و از دیدن عکس ها به صورت سه بعدی و زیبا لذت خواهید برد.
دانلود و نصب برنامه
بعد از دانلود برنامه را به راحتی نصب کنید و حالا اینترنت اکسپلورر را اجرا کنید.
حالا به یک سایت از سایت های که برنامه پشتیبانی می کند (جدول بالا) بروید، من خودم به سایت Microsoft Live Search رفتم و در آن اسم Bill Gates را در بخش Image جست و جو کردم و تصاویر بسیار زیبای بیل گیتس را در محیط سه بعدی PicLens دیدم و لذت بردم.
دکمه برنامه در اینترنت اکسپلورر به طور خودکار مخفی است و باید آن را از آدرس زیر وارد اینترنت اکسپلورر کنید:
View > Toolbar > Customize
البته در محیط هایی که برنامه عکس ها را پشتیبانی می کند (جدول بالا) دکمه برنامه به شکل زیبایی در کنار عکس ها قرار دارند.
تصاویر زیر مربوط به سایت خود برنامه است که من آنها را در محیط سه بعدی PicLens مشاهده کردم. (برای دیدن تصاویر، لطفا به ادامه مطلب بروید)
دنیای شیشه ای