![]() |
|
||||||||||||||||
|
|
#1 (permalink) |
![]()
اعتبار: 82,435
تشکر از دیگران : 217
از ایشان 203 بار در 126 پست تشکر شده
|
من میخوام یه پرینتر سه کاره بخرم
به نظرتون HP خوبه؟ اگه خوبه کدوم مدلش مرسی |
|
|
|
| کاربر فوق از MariPosA به خاطر این پست تشکر کرده . | persian (08-06-2008) |
| تبلیغات | |
|
|
|
|
#5 (permalink) |
![]()
|
در کل بخوای بدونی اینکه از نظر کیفیت Epson بهتر از HP هست ولی جوهرش گرونتر از HP هم هست
یه عیبی که اپسن نسبت به اچ پی داره اینه اگه شما با پرینتر اپسون یک هفته پرینت نگیری هد پرینتر میخشکه ولی این مدت تو پرینتر اچ پی به حدود یک ماه میرسه دست آخر این که پرینتر اپسون برا کار حرفه ای و اچ پی برا کار خانگی پیشنهاد میشه البته این یه حالت کلی هست و اچ پی هم پرینتر های حرفه ای داره |
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
![]()
|
جزو ارزونترین پرینترها میتونی کانن را پیدا کنی
من که توصیه نمی کنم چون ارزش نداره پول کم بدی و نتونی استفاده کنی من پیشنهاد میکنم یه اچ پی بگیر که کارتریج فوتو هم بخوره یعنی یه کارتریج رنگی داره و یه کارتریج فتو داره که برا چاپ عکس هم کیفیت قابل قبولی داره و هم از نظر هزینه مقرون به صرفه تر از اپسون هست اپسون بیشتر برا آتلیه های عکاسی توصیه میشه |
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
![]()
|
من از بازار ایران خبر ندارم که چه مدلهایی در ایران هست و همچنین ار قیمت ها هم اطلاعی ندارم
این موضوع را از بقیه دوستان میتونی کمک بگیری حالا هر کس از قسمت ها خبر داره دوستمون را راهنمایی کنه فکر کنم از لحاظ قیمتی این وب سایت بتونه معتبر باشه |
|
|
|
![]() |
| کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|