Persian Mobiles
رادیو - تلویزیون " مشاهده کاربران آنلاین حاضر در سایت" ارسالهاي امروز نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده
تبلیغات
برای دیدن تعرفه های تبلیغات لطفا کلیک کنید

ارسال موضوع جدید  پاسخ

LinkBack ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 02-02-2008, 08:32 PM   #21 (permalink)

reza آواتار ها

B1 Medal Star Red 
اعتبار: 1,099,017
تشکر از دیگران : 235
از ایشان 388 بار در 266 پست تشکر شده
استقلال

خارجى هاى پرسپوليس پولدار شدند

ايران ورزشى- با تاييد سلامت جسمانى «جورج آراندا» و «ماته دراگه چوويچ» توسط پزشك پرسپوليس، مبلغ پيش قرارداد اين دو بازيكن خارجى پرداخت شد. در يكى از مفاد قرارداد اين دو بازيكن خارجى قيد شده بود كه مبلغ پيش قرارداد آنها پس از پشت سر گذاشتن تست پزشكى و تاييد دكتر زرينه پرداخت خواهد شد و در صورتى كه پزشك تيم، سلامت جسمانى هر يك از آنها را تاييد نكند، اين قرارداد يكطرفه و از سوى باشگاه پرسپوليس فسخ خواهد شد. پزشك پرسپوليس در اين باره مى گويد: «آزمايش هاى پزشكى اين دو بازيكن در روزهاى ۲۵ و سى ام دى ماه انجام شد. اين آزمايش ها شامل آزمايش خون، آزمايش هاى مربوط به صحت و سلامت قلب، تصويربردارى پزشكى از نواحى زانو و ... و همچنين تست هاى فيزيكى و آمادگى جسمانى بود. پاسخ تمامى اين تست و آزمايش ها مثبت بود و اين دو بازيكن مشكلى براى بازى در پرسپوليس نخواهند داشت». به اين ترتيب و با تاييد سلامت جسمانى مهاجم كروات و هافبك پاراگوئه اى پرسپوليس توسط پزشك اين تيم، روز پنجشنبه مبلغ پيش قرارداد اين دو بازيكن خارجى پرداخت شد

reza's Sig:به علت پاره ای از مشکلات...

مدتی راکد هستم....

برمیگردم....

استقلال; خیلی سالاری به مولا

[ نرم افزار موبایل ] [ برنامه موبایل ] [ گوشی موبایل ] [ تم موبایل ] [ بازی موبایل ] [ زنگ موبایل ] [ موبایل ]

reza آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
کاربر فوق از reza به خاطر این پست تشکر کرده .
Sayrex (02-02-2008)

تبلیغات
قدیمی 02-03-2008, 01:55 AM   #22 (permalink)

Loner_62 آواتار ها

B1 Medal 
اعتبار: 949,517
تشکر از دیگران : 1,250
از ایشان 816 بار در 603 پست تشکر شده
Exclamation اختلافات داخلي بلاي جان قرمزها

در روزهايي که مدعيان ليگ برتر براي رسيدن به صدر جدول جدي تر از هميشه تمرين مي کنند، مدعي اصلي که خود در صدر جدول تکيه زده ، درگير اختلافات داخلي است ؛ اختلافاتي که از منظر مسوولان پرسپوليس به کوچکي يک اختلاف نظر خانوادگي است اما در واقع مي تواند تنها مانع رسيدن اين تيم به قهرماني در ليگ باشد.

آخرين نمونه از اين اختلافات بظاهر خانوادگي در پايان تمرين چهارشنبه گذشته قرمزها رخ داد.
زماني که حميد استيلي براي چندمين بار تصميم گرفت از پرسپوليس برود و به دنبال آن شايعه شد 11نفر از بازيکنان اين تيم از جمله نيکبخت واحدي با امضاي طوماري قيد حضور در تمرينات را زده اند.

انعکاس اين اخبار در رسانه ها به حدي مي توانست مخرب باشد که حبيب کاشاني همراه محمود خردبين و افشين قطبي شبانه به منزل استيلي رفتند و با دلجويي از او موقتا به اين غائله خاتمه دادند.

اما آيا براستي با اين آشتي کنان شبانه اختلافات تيم بزرگي چون پرسپوليس حل مي شود؟ حميد درخشان ، بازيکن و مربي سابق پرسپوليس که خود بخوبي با مسائلي از اين جنس آشناست ، در گفتگو با «جام جم» به پرسش بالا اين گونه پاسخ داد: بدون شک اگر در اين برهه از زمان شاهد تصميم قاطعي از سوي مديريت باشگاه پرسپوليس نباشيم ، قرمزها نمي توانند به هدفشان که قهرماني در ليگ است ، دست يابند.
اين در حالي است که حسن بيادي ، يکي از اعضاي هيات مديره پرسپوليس و سخنگوي اين باشگاه مي گويد: اين اختلافات آن طور که بعضي رسانه ها مطرح مي کنند ، نيست و فقط يک اختلاف داخلي کوچک است.
درخشان در ادامه صحبت هايش به نکته خوبي اشاره کرد: سال هاست که تيم بزرگي مثل پرسپوليس فداي شخص مي شود و ردپاي اين مساله در اختلافات اين فصل آنها نيز به چشم مي خورد.درخشان بدون اين که از کسي نامي ببرد، گفت : اين دور از انصاف است که در يک تيم مردمي مثل پرسپوليس ، آدم فقط خودش و منافع شخصي اش را ببيند.ديروز با محمد پنجعلي ، يکي ديگر از پيشکسوتان پرسپوليس درباره اختلافات دروني قرمزها تماس گرفتيم.

او که به عنوان مديرفني تيم هاي پايه در باشگاه پرسپوليس مشغول به کار است ، نتوانست به صراحت حميد درخشان در اين باره حرف بزند، اما وجود اختلاف نظر بين افشين قطبي و حميد استيلي را تاييد کرد و در ادامه ، از خودگذشتگي و فداکاري طرفين را تنها راهکار مناسب حل اين معضل دانست : همه بايد منافع باشگاه را در نظر بگيرند، حتي اگر منافع شخصي شان به خطر بيفتد. پرسپوليس پس از سال ها در آستانه يک موفقيت بزرگ قرار دارد و حيف است زحماتي که طي نيم فصل اول براي شاد کردن دل هواداران کشيده شده ، به ثمر ننشيند.حميد درخشان هم همين نظر را دارد: من به عنوان يک عضو کوچک از خانواده بزرگ پرسپوليس ، توقع دارم حالا که اين تيم شرايط مناسبي براي کسب عنوان قهرماني و شاد کردن دل هوادارانش دارد، همه از کادر فني تا بازيکنان از خودگذشتگي نشان دهند تا نيم فصل دوم هم بخوبي نيم فصل اول سپري شود. پرسپوليس و استقلال تيم هاي بزرگي هستند که هزاران نفر با پيروزي شان مي خندند و با شکست شان اشک مي ريزند.

حالا که استقلال با تمرينات منسجم در تعطيلات نيم فصل به ساحل آرامش رسيده و براي جبران ناکامي هايش در نيم فصل اول هم قسم شده ، پرسپوليسي ها هم بايد اختلافات را کنار بگذارند تا فوتبال دوستان پس از مدت ها اين دو قطب بزرگ فوتبال را بدون حاشيه و منسجم ببينند.

Loner_62's Sig:اینترنت و فناوری اطلاعات

ورزش

In my dreams I can see you
I can tell you how I feel
In my dreams I can hold you

It feels so real

[ نرم افزار موبایل ] [ برنامه موبایل ] [ گوشی موبایل ] [ تم موبایل ] [ بازی موبایل ] [ زنگ موبایل ] [ موبایل ]

Loner_62 آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
قدیمی 02-03-2008, 02:09 AM   #23 (permalink)

Loner_62 آواتار ها

B1 Medal 
Exclamation رودباريان: بدترين دوران را در پرسپوليس سپري مي‌كنم

دروازه بان خط خورده تيم ملي گفت: براي درخشش بيشتر راهي پرسپوليس شدم؛ اما بدترين دوران ورزشي ام را در اين تيم سپري مي‌كنم.
حسن رودباريان در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، در خصوص آخرين وضعيت خود، كنار گذاشته شدن از تيم ملي و پرسپوليس تهران سخن گفت:

* مي گويند از قطبي ناراحت هستي؟
بله ناراحت هستم؛ ولي نه فقط از قطبي

* پس چرا در تمرينات غيبت كردي؟
كمي از وضعيت خودم در پرسپوليس احساس خطر مي‌كنم. بايد به من حق بدهيد. هرگز فكر چنين روزهايي را نمي‌كردم.

* چرا چنين تصوري نداشتي؟
برخود من هم پوشيده است. هرگز براي پرسپوليس كم كاري نكرده‌ و هر چه در توان داشتم به كار گرفتم.

* شايد نيمكت نشيني تو به خاطر اضافه وزن باشد؟
از وقتي به پرسپوليس آمده ام، سر وزن خود هستم. هرگز در تمرينات غيبت يا فرار نكرده‌ام.

* پس چرا قطبي چنين عقيده اي دارد؟
شايد تمرينات روي اصول نيست كه از ديد مربيان با اضافه وزن مواجه شده ام.

*فكر نمي‌كني به خاطر غيبت غير موجه به كميته انضباطي بروي؟
ممكن است. وقتي تصميم گرفتم به تمرينات نروم، فكر همه چيز را كرده‌ بودم؛ اما تا حدودي حق با من است، چون شرايط بدي برايم رقم خورد.

* نيمكت نشيني اينقدر ناراحتي دارد؟
بله. بازيكني كه بازي نكند حتما ناراضي است؛ اما اوضاع براي من بدتر است. به خاطر خارج شدن از فهرست 18 نفره پرسپوليس، پيراهن تيم ملي را هم از دست دادم.

* يعني تنها دليل حذف تو قرار نگرفتن در فهرست 18 نفره براي يك بازي بود؟
بله. چنين عقيده اي دارم. براي درخشش بهتر و به عشق هواداران به پرسپوليس آمدم؛ اما در حال حاضر بدترين روزهاي فوتبالي‌ام را سپري مي‌كنم. از لحاظ روحي در شرايط خوبي نيستم.

*احتمال دارد پرسپوليس را ترك كني؟
يك سال با اين تيم قرارداد دارم و فقط سعي مي‌كنم در پرسپوليس موفق‌ باشم تا حداقل به تيم ملي دعوت شوم.

*عملكرد واعظي را چگونه مي‌بيني؟
دروازه باني بزرگ و رقيب من در پرسپوليس و تيم ملي است. يكي از دلايل نيمكت نشيني من درخشش چشمگير واعظي است.

*اگر به گذشته برگرديم باز هم پرسپوليس را انتخاب مي كني؟
نمي دانم چه جوابي بايد بدهم. درباره تيمي كه به آن پيوستم اطلاعات لازم را داشتم؛ ولي معتقدم جذابيت فوتبال به همين رقابت‌هاست. هميشه دنيا به كام من نيست و روزي هم عليه من مي شود؛ اما يقين داشته باشيد كه زودگذر است.

*ناراحتي خود را به كاشاني اعلام كرده اي؟
اگر لازم باشد با مديرعامل باشگاه صحبت مي‌كنم.

*وضعيت تيم ملي را چگونه ارزيابي مي‌كني؟
هنوز كار جدي انجام نشده است. اميدوارم نفرات تيم در روزهاي آينده با تمرينات منظم براي بازي با سوريه كه بسيار حساس است آمده شوند.

*البته بدون رودباريان.
به هر حال بايد به نظر مربيان احترام گذاشت. هنوز هم جزو نفرات تيم ملي هستم و فقط در اين مرحله از اردو حضور ندارم.

*به عقيده تو كلمنته مشكلات فوتبال ما را حل مي كند؟
تا آنجايي كه پرونده اش نشان مي‌دهد، مربي كوچكي نيست. اميدوارم با فرهنگ ما به راحتي كنار آيد و هر چه سريعتر كارش را آغاز كند.

*تيم ملي مي‌تواند به راحتي از گروه خود صعود كند؟
تيم‌هاي عربي برنامه ريزي‌هاي زيادي براي جام جهاني كرده‌اند و هميشه براي فوتبال ما دردسرساز بوده‌اند؛ اما هرگز سطح فوتبال آنها از ما برتر نبوده است. با كمي تلاش راه رسيدن به مرحله بعدي هموار مي شود.

* و صحبت پاياني؟
اميدوارم دوباره به تيم ملي برگردم، چون براي پوشيدن پيراهن شماره يك تيم ملي زحمات زيادي متحمل شده و نمي خواهم به راحتي آن را از دست بدهم.

ورزش

It feels so real

قدیمی 02-04-2008, 01:53 AM   #24 (permalink)

Loner_62 آواتار ها

B1 Medal 
Exclamation قطبي:دستياري هيدينگ و ادوكات بدون كارت مربيگري ممكن نيست

قطبي:دستياري هيدينگ و ادوكات بدون كارت مربيگري ممكن نيست

خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس تهران در واكنش به شايعات گفت: اگر كارت مربيگري نداشتم، دستيار مربيان بزرگي چون هيدينگ و ادوكات نمي شدم.

افشين قطبي در گفت و گو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس اظهار داشت: پس از باخت مقابل پگاه خوشبختانه نفرات تيم در تمرينات باانگيزه و اميدواركننده ظاهر شدند. بي شك صدرنشيني خود را در ديدارهاي آينده حفظ خواهيم كرد.

وي در خصوص بحث انتقال برخي از نفرات تيم تصريح كرد: مخالف رفتن بازيكنان از پرسپوليس هستم و اين مورد را به كاشاني اعلام كرده ام، چون به تمام بازيكنان براي قهرماني در اين فصل نياز دارم. بهتر است برخي با نشر اين اخبار حاشيه سازي نكنند.

قطبي در خصوص شايعه نداشتن كارت مربيگري، گفت: توجه زيادي به شايعات ندارم؛ اما سوال من اين است كه اگر كارت مربيگري ندارم، چگونه دستيار گاس هيدينگ، ديك ادوكات و يا استيو سامسون بوده ام؟

وي افزود: در سه دوره از جام جهاني حاضر بوده‌ و به آن افتخار مي‌كنم. اگر حكم معتبر مربيگري نداشتم نه كره جنوبي مرا قبول مي‌كرد و نه اجازه داشتم روي نيمكت بنشينم. تمام مداركم را در خدمت باشگاه قرار داده‌ام تا از طريق پايگاه خبري خود در اختيار علاقمندان مطبوعاتي قرار دهد تا برخي براي جوسازي به دنبال بهانه اي ديگر باشند.

قطبي با بيان اين مطلب كه فضاي فكري برخي رسانه ها بايد تغيير كند، تصريح كرد: زماني كه در كره مشعول به كار بودم و بحث حضورم در پرسپوليس مطرح بود، خبرنگاران ايراني در تماس ها و نوشته هاي خود از من استقبال مي‌كردند؛ اما اكنون با وجود اينكه پرسپوليس در صدر جدول قرار دارد، تغيير روش داده‌ اند. اين مسئله بسيار عجيب است.

سرمربي پرسپوليس افزود: آشنايي من با ادوكات و هيدينگ كاملا در زمين فوتبال بوده و براي من يك افتخار است كه به عنوان يك ايراني در خدمت اين دو مربي بزرگ بوده‌ام.

قطبي درباره اظهار نظر ادوكات درباره صعود تيم هاي استراليا، ژاپن، عربستان و ايران به جام جهاني اذعان داشت: اين مربي هلندي فوتبال آسيا را به طور كامل مي‌شناسد و همواره در حال بررسي تيم هاي اين قاره است. بر اين اساس حرف او كاملا منطقي است.

وي در خصوص اختلاف با حسن رودباريان و كنار گذاشتن وي از فهرست 18 نفره تيم اظهار داشت: بدون شك رودباريان دروازه بان با تجربه و خوبي است؛ اما فقط يك دروازه بان بايد وارد تركيب اصلي قرار گيرد. در روزهاي گذشته كمي از آمادگي به دور بود و به همين دليل دو بازي به وي استراحت دادم تا به شرايط آرماني بازگردد. در صورت كسب آمادگي لازم، باز هم از رودباريان استفاده خواهيم كرد.

ورزش

It feels so real

کاربر فوق از Loner_62 به خاطر این پست تشکر کرده .
Sayrex (02-06-2008)
قدیمی 02-05-2008, 03:30 PM   #25 (permalink)

Loner_62 آواتار ها

B1 Medal 
Exclamation مدارکم‌ را منتشر مى‌کنم‌ قطبی: نمى‌دانم‌ چرا در ایران‌ ورق‌ برگشت‌

افشين‌ قطبى‌ سرمربى‌ تيم‌ فوتبال‌ پرسپوليس‌ تهران‌ به‌ نکات‌ جالبى‌ اشاره‌ مى‌کند. او مى‌گويد:

وقتى‌ در کره‌جنوبى‌ بودم‌ خبرنگاران‌ ايرانى‌ با من‌ تماس‌ مى‌گرفتند و نهايت‌ علاقه‌شان‌ اين‌ بود که‌ من‌ به‌ ايران‌ بيايم‌ و در ايران‌ با فوتبال‌ اين‌ کشور همکارى‌ کنم. آنها مدام‌ تماس‌ مى‌گرفتند و مى‌گفتند فوتبال‌ ايران‌ با وجود شما، پيشرفت‌ مى‌کند اما وقتى‌ به‌ ايران‌ آمدم، ناگهان‌ ورق‌ برگشت.

اين‌ روزها من‌ ديگر مى‌ترسم‌ نگاهى‌ به‌ مطبوعات‌ ايران‌ کنم‌ زيرا چنان‌ برخورد مى‌کنند که‌ من‌ انگار تا به‌ حال‌ مربيگرى‌ نکرده‌ام. کار را حتى‌ تا جايى‌ رسانده‌اند که‌ مى‌گويند مدرک‌ مربيگرى‌ هم‌ ندارم!

راستى‌ من‌ چطور مى‌توانم‌ بدون‌ داشتن‌ مدرک‌ مربيگرى‌ دستيار مربيان‌ بزرگى‌ مثل‌ گاس‌ هيدينک‌ و ديک‌ ادوکات‌ باشم‌ و در سه‌ جام‌جهانى‌ مربيگرى‌ کنم؟ مگر چنين‌ چيزى‌ امکان‌ دارد؟ آنها که‌ فکر مى‌کنند من‌ مدرک‌ مربيگرى‌ ندارم‌ تا دو، سه‌ روز ديگر به‌ سايت‌ باشگاه‌ پرسپوليس‌ مراجعه‌ کنند و در آنجا ببينند که‌ من‌ چه‌ مدارکى‌ دارم‌ و اين‌ مدارک‌ را در کجا اخذ کرده‌ام‌ تا ابهاماتشان‌ از بين‌ برود و از آن‌ به‌ بعد در مورد مسائل، کمى‌ منطقى‌تر و منصفانه‌تر حرف‌ بزنند.

اين‌ اصلاً‌ منصفانه‌ نيست‌ که‌ در مورد من، دروغ‌ بگويند و من‌ اين‌ دروغگويى‌ها را نمى‌بخشم..

ورزش

It feels so real

2 کاربر از Loner_62 به خاطر این پست تشکر کرده اند
Hvarira (02-05-2008), Sayrex (02-06-2008)
قدیمی 02-06-2008, 12:37 AM   #26 (permalink)

Loner_62 آواتار ها

B1 Medal 
Exclamation اتمام حجت "استیلی" با بی‌نظم‌های تمرینات پرسپولیس: غیبت موجه هم یک میلیون جریمه دارد

تيم فوتبال پرسپوليس تهران سه شنبه بدون حضور ملي‌پوشان و بازيكن كرواتش در زمين ورزشگاه شركت واحد تمرين كرد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در ابتداي اين تمرين كه از ساعت 11 و 10 دقيقه شروع شد، بازيكنان پس از شنيدن صحبت‌هاي قطبي با دويدن كنار زمين مشغول گرم كردن خود شدند.

سپس تمرينات استقامتي همراه با استارت‌هاي كوتاه در دستور كار بازيكنان قرار گرفت كه اين تمرين كاملا زير نظر مرزبان بود. در ادامه بازيكنان به دو گروه تقسيم شدند و پاس‌كاري در حال حركت و بعد از ظهر آموزش يارگيري مستقيم و فشرده را تمرين كردند.

دروازه‌بانان نيز زيرنظر سعيد عزيزيان تمرينات اختصاصي خود را انجام مي‌دادند و مهدي واعظي كه به تازگي از بند مصدوميت رها شده در تمرينات گروهي تيم شركت داشت و بعد ازمدتي به صورت اختصاصي زيرنظر ماساژور تيم تمرين مي‌كرد.

در ادامه بازيكنان به دو گروه تقسيم شدند كه يك گروه زير نظر قطبي تمرينات آقا وسط و حفظ توپ را انجام مي‌دادند و گروه ديگر زيرنظر استيلي فوتبال را در يك چهارم زمين در برنامه‌ي تمريني خود مي‌ديدند. در مرحله‌ي آخر بار ديگر بازيكنان به دو گروه تقسيم شدند كه يك گروه زيرنظر استيلي كارهاي دفاعي و حمله به سوي دفاع را تمرين مي‌كردند و گروه ديگر زير نظر قطبي ارسال به جناحين رادر برنامه‌ي خود داشتند.

به گزارش ايسنا، "خوردبين" قائم مقام باشگاه پرسپوليس تمرينات امروز سرخ‌پوشان را از نزديك نظاره‌گر بود. هم‌چنين در مدتي از تمرين افشين قطبي با ماماني صحبت‌هاي اختصاصي داشت.

استيلي نيز قبل از شروع تمرين به بازيكنان پرسپوليس تذكر جدي داد و گفت: هر كس در تمرينات يك جلسه غيبت كند، چه موجه باشد چه غيرموجه مبلغ يك ميليون تومان جريمه خواهد شد و اگر كسي با اين قضيه مشكل داشته باشد، مي‌تواند تمرينات را ترك كند.

در تمرينات پرسپوليس ملي‌پوشان اين تيم و بازيكن كروات‌ "ماتئا دراگوويچ" و همچنين احمدي سرپرست تيم غايب بودند و تمرنيات در ساعت 12 و 45 دقيقه پايان يافت.

ورزش

It feels so real

Sayrex (02-06-2008)
قدیمی 02-09-2008, 01:12 AM   #27 (permalink)

Loner_62 آواتار ها

B1 Medal 
Thumbs up حسين كعبي با پرسپوليس قرارداد داخلي بست

مدير روابط عمومي باشگاه پرسپوليس گفت: قرارداد حسين كعبي شنبه كاملا نهايي و ثبت خواهد شد.

عباس عليپور با اعلام اين خبر به خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، گفت:‌ روز پنج‌شنبه قرارداد داخلي حسين كعبي با باشگاه پرسپوليس بسته شد و قرار است شنبه (فردا) اين قرارداد ثبت و نهايي شود.

وي درباره‌ي اخبار شنيده شده مبني بر سفر "كعبي" به انگليس گفت: او به انگليس نرفته و هر گونه خبري مبني بر اين مساله شايعه‌اي بيش نيست. كعبي اكنون در تهران است و فردا با پرسپوليس رسما قراردادش را ثبت خواهد كرد.

ورزش

It feels so real

Sayrex (02-11-2008)
قدیمی 02-11-2008, 04:01 AM   #28 (permalink)

Loner_62 آواتار ها

B1 Medal 
Thumbs up افشين قطبي: پرسپوليس شايسته قهرماني است

سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت : اين تيم شايسته قهرماني ليگ برتر باشگاه‌هاي ايران است.

"افشين قطبي" يكشنبه‌شب پس از تساوي تيمش مقابل تيم ابومسلم خراسان در گفت وگو با خبرنگاران افزود : بازيكنان تيم پرسپوليس بازي سه بر صفر باخته را با تساوي تغيير دادند تا نشان دهند كه روحيه قهرماني در اين رقابت‌ها را دارند.

وي در مورد اين ديدار اظهار داشت : بازيكنان پرسپوليس شروع بدي در اين بازي داشتند به طوريكه با از دست دادن تمركز خود نتوانستند بازي را كنترل كنند.

قطبي از دست دادن تمركز و اشتباهات بزرگ در يك سوم دفاعي و حمله را مهم‌ترين دلايل دريافت سه گل از حريف عنوان كرد و گفت : بازيكنان پرسپوليس دريك سوم دفاعي در دفاع يك به يك و برخوردها ناموفق عمل كردند.

وي ادامه داد : در يك سوم خط حمله نيز مهاجمان پرسپوليس در دادن پاس‌ها و زدن ضربات بي‌دقت نشان دادند و نتوانستند از فرصت‌ها بهره لازم را ببرند.

سرمربي تيم پرسپوليس از عملكرد بازيكنان اين تيم در نيمه دوم تمجيد كرد و افزود : بازيكنان با ارائه يك بازي منسجم شانس پيروزي در اين بازي را داشتند.

قطبي بابيان اينكه هنوز ‪ ۱۴‬هفته تا پاياني ليگ برتر فوتبال باشگاه‌هاي ايران باقي مانده است، اظهار داشت : معتقدم كه پنج تيم شانس قهرماني را در اين مسابقه‌ها دارد اما پرسپوليس همچنان بخت نخست كسب عنوان قهرماني است.

ديدار تيم‌هاي پرسپوليس و ابومسلم خراسان در هفته بيستم ليگ برتر فوتبال باشگاه‌هاي ايران عصر يكشنبه با نتيجه سه بر سه خاتمه يافت.

ورزش

It feels so real

Sayrex (02-11-2008)
قدیمی 02-12-2008, 02:33 AM   #29 (permalink)

Loner_62 آواتار ها

B1 Medal 
Exclamation کاشاني: کسر 6 امتياز از پرسپوليس قطعي است

از حرف هاي مسوولان باشگاه پرسپوليس و فدراسيون فوتبال مي توان فهميد که کسر 6امتياز از اين تيم قطعي است.

ديروز حبيب کاشاني در گفتگو با سايت رسمي باشگاه پرسپوليس به صراحت عنوان کرد: پرداخت بدهي شرکت کوپيان هم مانع از کسر 6 امتياز نخواهد شد، اما اگر اين مبلغ را تا فروردين سال آينده نپردازيم ، از شرکت در ليگ محروم خواهيم شد، ضمن اين که فيفا فعاليت هاي فدراسيون فوتبال را نيز به تعليق در خواهد آورد.

فيفا در نامه ارسالي خود به ايران ، فدراسيون فوتبال را مجاب کرده تا 6امتياز از باشگاه پرسپوليس کسر و مراتب را تا روز 30 بهمن به اطلاع فدراسيون جهاني فوتبال برساند. ديروز نبي ، دبيرکل فدراسيون فوتبال هم با تاييد اين خبر به مهر گفت:
اگر دفاعيات باشگاه پرسپوليس براي فيفا قانع کننده نباشد، فدراسيون فوتبال بايد به تبعيت از فيفا، حکم را اجرا کند.

ورزش

It feels so real

قدیمی 02-16-2008, 03:54 PM   #30 (permalink)

Loner_62 آواتار ها

B1 Medal 
Thumbs up جريمه‌ فيفا هم‌ مانع‌ صدرنشينى‌ نشد... «مته» ماته، قلب‌ پيکان‌ را سوراخ‌ کرد

پرسپوليس‌ تهران‌ 2
گلها: ماته‌ دراگوويچ‌ (17) و محسن‌ خليلى‌ (81)
اخطار: کريم‌ باقرى‌ و محمد نصرتى‌
بهترين‌ بازيکن: ماته‌دراگوويچ‌
بازيکنان‌ پرسپوليس: مهدى‌ واعظى‌ (5.2)، محمد نصرتى‌ (2)، سپهر حيدرى‌ (2)، شيث‌ رضايى‌ (2)، پژمان‌ نورى‌ (2)، کريم‌ باقرى‌ (5.3)، فرزاد آشوبى‌ (3)، عباس‌ آقايى‌ (5.3)، حسين‌ بادامکى‌ (5.2) -65 محسن‌ خليلى‌ (3)، عليرضا نيکبخت‌ (5.3) 89 - نبى‌ا... باقرى‌ها و ماته‌ دراگوويچ‌ (4) -92 فرهاد خيرخواه‌
سرمربي: افشين‌ قطبى‌
پيکان‌ تهران‌ 1
گل: مصطفى‌ مهدى‌زاده‌ (64)
اخطار: مصطفى‌ مهدى‌زاده، توره، ميثم‌ رضاپور و حسين‌ معمار
بهترين‌ بازيکن: داريوش‌ يزدانى‌
بازيکنان‌ پيکان‌ تهران: رونى‌ کوگل‌ (3)، حسين‌ معمار (2)، مهدى‌ تاجيک‌ (2)، ميثم‌ خسروى‌ (2)، على‌ باقرى‌ (2) 1 + -90 على‌ سلماني، ميثم‌ رضاپور (5.1) 56 - داريوش‌ يزدانى‌ (5.3)، محمدرضا طهماسبى‌ (3)، مرتضى‌ عزيزمحمدى‌ (3) 83 - روبرت‌ مارکوسي، مصطفى‌ مهدى‌زاده‌ (5.2)، ايمان‌ حيدرى‌ (2) و ابراهيم‌ توره‌ (3)
سرمربي: ساموئل‌ داربينيان‌
داور: شاهين‌ حاج‌بابايى‌
کمک‌ها: حسين‌ خانبان‌ و رسول‌ فروغى‌
داور چهارم: مهدى‌ سيدعلى‌
تماشاگر: 30 هزار نفر ورزشگاه‌ آزادى‌
ديدار بين‌ دو تيم‌ پرسپوليس‌ و پيکان، يکى‌ از ديناميک‌ترين‌ و زيباترين‌ بازى‌هاى‌ مسابقات‌ فوتبال‌ ليگ‌ حرفه‌اى‌ از آب‌ درآمد. پرسپوليس‌ که‌ دو بازى‌ متوالى‌ را در ليگ‌ نبرده‌ بود با تلاش‌ بسيار به‌ توپ‌ ضربه‌ زد. آنها با آمدن‌ ماته، خوب‌ کار مى‌کنند و نواقص‌ تهاجمى‌ خويش‌ را برطرف‌ کرده‌اند. اگر اين‌ بازى‌ 7،8 گل‌ نيز در برداشت، قابل‌ باور بود.
لحظات‌ ديدنى‌
دقيقه‌ 17: سانتر عباس‌ آقايى‌ از روى‌ يک‌ ضربه‌ کاشته‌ با ضربه‌ سر فرصت‌طلبانه‌ ماته‌ درون‌ دروازه‌ پيکان‌ غلتيد.
دقيقه‌ 43: سانتر محکم‌ شيث‌ از راست‌ با دفع‌ ناقص‌ مدافع‌ پيکان‌ در حال‌ ورود به‌ دروازه‌ بود که‌ کوگل، توپ‌ را بيرون‌ کشيد.
دقيقه‌ 46: در موقعيت‌ مشکوک‌ به‌ پنالتي، ماته‌ با يار حريف‌ تک‌ به‌ تک‌ شد ولى‌ داور پنالتى‌ نگرفت، عليرغم‌ اينکه‌ ماته‌ با حرکت‌ يار حريف‌ سرنگون‌ شد.
دقيقه‌ 48: ضربه‌ عالى‌ طهماسبى‌ به‌ ديرک‌ پرسپوليس‌ خورد، توپ‌ برگشت‌ و توره‌ در موقعيت‌ آفسايد به‌ توپ‌ ضربه‌ زد، داور گل‌ را نپذيرفت.
دقيقه‌ 64: دفع‌ ناقص‌ و بد سپهر حيدرى‌ باعث‌ شد ضربه‌ عالى‌ مهدى‌زاده‌ زيبا و زوزه‌کشان‌ دروازه‌ پرسپوليس‌ را بگشايد.
دقيقه‌ 81: ماته‌ توپ‌ را از زمين‌ پرسپوليس‌ به‌ زمين‌ حريف‌ برد، عالى‌ به‌ عباس‌ آقايى‌ پاس‌ داد و پاس‌ عالى‌ عباس‌ آقايى‌ به‌ خليلى‌ رسيد و او دروازه‌ پيکان‌ را گشود.
اتفاقات‌ ويژه‌
* خوش‌ و بش‌ خليلى‌ و يزدانى‌ در ابتداى‌ ورود خليلى‌ به‌ ميدان‌ ديدنى‌ بود. خليلى‌ و يزدانى‌ سال‌ گذشته‌ در تيم‌ فوتبال‌ سايپا همبازى‌ بودند.
* عباس‌ آقايى‌ در موقعيتى‌ بسيار خوب‌ براى‌ پرسپوليس‌ در حالى‌ که‌ يار حريف‌ به‌ زمين‌ افتاده‌ بود با حرکت‌ جوانمردانه‌اى‌ توپ‌ را به‌ بيرون‌ زد و قابل‌ تحسين‌ رفتار کرد

ورزش

It feels so real

پاسخ

کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)

ابزارهای موضوع