![]() |
|
||||||||||||||||
|
|
#1 (permalink) |
![]()
اعتبار: 4,524,810
تشکر از دیگران : 4,438
از ایشان 5,439 بار در 2,801 پست تشکر شده
|
ورژن جدید حقه تلفنی رسید ، چه کسی زنگ بزنه ؟ کی زنگ بزنه الکیSplus FakeCaller v1.1a با این برنامه شما قادر خواهید بود هر وقت که بخواهید تنظیم کنید گوشیتون زنگ بخوره و شماره تلفن شخص مورد نظرتون هم بیفته و اینطور وانمود کنید که اون شخص به شما زنگ زده ! ![]() * این برنامه تحت flashlite 2.1 به بالا عمل میکند * داخل ضمیمه 1 فایل sis مخصوص 9.1 و دیگری ویژه ی 9.2 است دقت نمائید فایل مخصوص به گوشی خودتان را نصب نمایید . ![]() ![]() دوستانیکه به محض اجرای فایل دچار پیغام unabale format file میشوند به روش زیر عمل کنند : 1) از اونجاییکه برنامه به طور پیش فرض روی فون مموری نصب میشه پس فایل فلش رو از مسیر زیر کپی بگیرید : کد:
C:/data/fc/Fake Callers.swf کد:
E:/Others کار کردن با برنامه خیلی راحته در قسمت minuts دقیقه و در قسمت seconds هم ثانیه ای رو که میخواهید صبر کنید تا زنگ بخوره گوشی درج کنید . رینگتون هم که برای انتخاب زنگ مشخص و ساده هست و caller name هم که محل شماره ی دروغین و الکی تماس گیرنده ی کذایی هست و بعد هم اسارت . همین خیلی ساده هست برای اون دوستی که پرسیدند گفتم اینها رو . 2 نکته :1) این برنامه تابع کنتاکت نیست و مستقل عمل مینماید ! 2)اما شاید خسته شدید از اینکه برنامه های فلش تحت sis با اجرای آیکون از منوی برنامه ها باز نمیشند چون میرن از ورژن فلش پلیر دیفالت گوشی عمل کنند و اکشن اسکریپتهای فایل فلش جدید با ورژن دیفالت فلش پلیر قدیمی خود گوشی سازگار نیست و برنامه ارور unabale file format میده . بهتون همینجا این مژده رو میدم که دارم روش کار میکنم که این مشکل بزرگ nokia برطرف بشه . نوکیا که به فکر نیست با فیرم ویر جدید فلش پلیر رو هم جدید کنه پس ما خودمون باید به فکر باشیم و فکر کنم به زودی تمام این برنامه هایی رو که تحت فلش هستند و از منوی برنامه ها ارور میدهند و باز نمیشوند و شما مجبور هستید خود فایل فلش رو اوپن کنید رو دستکاری کنم تا به محض اینکه برنامه رو اجرا کنید بره از فلش پلیر جدید گوشی بخونه . میگید نمیشه ؟ ببینیم ... شاید شد ![]() منبع : موبایلستان |