![]() |
|
||||||||||||||||
|
|
#1 (permalink) |
![]()
اعتبار: 29,777
تشکر از دیگران : 5
از ایشان 22 بار در 10 پست تشکر شده
|
سلام
خوب شاید باورتون نشه اما حقیقت داره لیست زیر رو بگیرید لیست تمامی فیلم ها هست و هر کدوم رو میخاید باید سفارش بدید از طریق PM اما نکات زیر رو در نظر داشته باشید: 1)فیلم ها یا DVD هستند یا DVDR(که کیفیتی مانند DVD داره و HD هم هست اما حجم کمتر) یا VCD 2)قیمت DVD خام 250 تومان میباشد مارک Princo اگر مارک دیگری میخواهید در پیغام خصوصی مطرح کنید 3)فیلم هایی که جلو آنها DVDR نوشته شده اکثرآ بدون زیر نویش هستند یا با زیر نویس انگلیسی که زیرنویس فارسیش رو میتونید از سایت farsisubtitle به راحتی گیر بیارید 4)فیلم های با کیفیت DVD همگی زیرنویس فارسی و انگلیسی را دارند 5)اگر کیفیت روی پرده باشد حتمآ جلو آن ذکر شده (SC) 6)فیلم های VCD روی 2 cd رایت میشوند که میتونید روی DVD کنار بقیه ی فیلم های درخاستیتون رایت کنید تا هزینه ی اضافی پرداخت نکنید خوب شما مثلآ 6 فیلم انتخاب میکنید اکثرآ 6 فیلم DVDR روی یک DVD جا میگیره پس قیمت کل میشه: 250+6x100 که میشه 850 تومن که اگر خارج از شیراز هستید هزینه ی پست اضاف میشه اگر با پست معمولی بخاید هزینه رو خود گروه میپردازه البته من خیلی پیشنهاد نمیکنم قیمت فیلم هایی که جلوشون DVD نوشته شده فقط 700 تومان میباشد!! یک فیلم با کیفیت DVD فقط 700 که فکر نکنم جایی این قیمت بفروشند حد اقل 2 برابر هست همه جا قیمت فیلم های VCD فقط 600 تومان (2 حلقه CD) جلو بعضی از فیلم ها DVDRx2 نوشته شده که این فیلم ها با پسوند MKV هستند یا 2 تا فایل DVDR که قیمتشون 2 برابر معمولی هست یعنی 200 تومن. اگر فیلم مورد نظرتون در لیست نبود مطرح کنید چون ممکن هست داشته باشم لیست رو هم آپدیت میکنم هر دفعه فیلم Urban Legend به قیمت 1000 تومن فروخته میشه چون بدون سانسور هست و زبان فارسی (فارسی شده توسط شرکت سروش و اضافه کردن صحنه های حذف شده توسط گروه ما) که فیلم زیبایی هم هست و سبک thriller خوب شما ممکنه خیلی از این فیلم ها رو نشناسید برای اینکه اطلاعاتی در موردشون کسب کنید به سایت WWW.IMDB.COM سر بزنید و نام فیلم رو سرچ کنید خودش توضیحات رو بهتون میده 90% فیلم ها در سایت IMDB امتیاز بالاتر از 6 از 10 را دارند یعنی کالکشنی از فیلم های برتر هستند. بعضی از آنها جزو 250 فیلم برتر سینمای جهان هستند که در سایت IMDB لیستش رو میتونید ببینید اکثر فیلم های 2008 موجود است اگر در لیست نبود در پیغام خصوصی از من بپرسید. شرایط خرید : شما هزینه رو به حساب من میریزید من تا 24 ساعت بعد بسته ی شما تحویل اداره پست داده میشه. اگر میخواهید فیلم ها با قاب dvd و تصویر فیلم باشند به هزینه های فوق 500 تومان اضاف میشود.(هیچ سودی از این طریق نصیب ما نمیشه ) |