![]() |
|
||||||||||||||||
|
|
#1 (permalink) |
![]()
اعتبار: 2,661,015
تشکر از دیگران : 1,507
از ایشان 2,470 بار در 1,679 پست تشکر شده
|
![]() ورودی به موزیلا فایرفاکس ،بخش ۱ موزیلا فایرفاکس یکی از بهترین مرورگر های وبی است که می توانید در فروشگاه ها بیابید و البته این مرورگر رایگان است. به واسطه ی متد های توسعه ی منحصر به فرد بازمتن که باعث می شوند یک محصول با سرعتی قابل توجه و بدون هر گونه مشکلی طبق متدهای این سنت توسعه پیدا کند ، موزیلا فایرفاکس دارای شماری قابلیت های منحصر به فرد شده ، روی هم رفته این یک محصول خوب است. از این روی من تلاش می کنم تا موزیلا فایرفاکس را به شما معرفی کنم. نصب و تنظیمات واضح است که اولین چیزی که شما نیاز دارید دریافت یک کپی رایگان از مرورگر موزیلافایرفاکس است. شما می توانید برنامه ی نصاب فایرفاکس رادر صفحه ی دانلود های موزیلا پیدا کنید. اگر شما به این http://mozilla.org/products/firefox صفحه مراجعه کنید ، شما همواره می توایند جدید ترین نسخه ی حاضر را پیدا کنید. حالا ، من به شما پیشنهاد می کنم که در صفحه ی حاضر نسخه ای که باید دانلود کنید را پیدا کنید ، از آن جایی که موزیلا فایرفاکس با سرعت بسیاری درحال حرکت کردن است ، این فکرخوب نیست که همیشه آخرین نسخه ی حاضر را دریافت کنید ، این در باره ی اغلب برنامه ها صادق است . : ) من در این جا از نسخه ی ویندوزی و سری فایرفاکس که برای ویندوز طراحی شده استفاده خواهم کرد. با دانلود فایل آماده اید برای شروع کار.برنامه ی نصب موزیلافایرفاکس بعدا ز دانلود حالا وقت آن رسیده که نصب را شروع کنید . فایل نصاب exe. را پیدا کنید (در این جا "MozillaFirefox-0.8.-Setup" نام دارد) و برروی آن دوبل کلیک کنید. امیدوارم که شما پنجره ی زیر را مشاهده کنید : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() موزیلا فایر فاکس این قابلیت را دارد که تنظیمات / کوکی ها / بوک مارک ها (Bookmark) را از مرورگر دیگری وارد کند ،اگر شمامی خواهید از Internet Explorer یا Opera به فایرفاکس مهاجرت کنید به منوی File بروید و از آن جا گزینه ی Import را انتخاب کنید ، شما باید صفحه ی زیر را مشاهده کنید : ![]() ![]() ![]() ورودی به موزیلا فایرفاکس ، بخش ۲ کارکرد کاربرگ ها (Tab) مرورگر موزیلا فایرفاکس خود را بازکنید و دکمه های "Ctrl" و "T" را هم زمان بفشارید . مرورگر شما یک کاربرگ (tab) جدید در همان پنجره باز می کند . ![]() اگر شما می خواهید وقتی مرورگرتان را باز می کنید بیش از یک سایت را مشاهده کنید ،این کار ممکن است. به منوی Tools و سپس Options (در نسخه های جدیدتر Edit و بعد Options) بروید ، شما می توانید این انتخاب را در بخش "General" مشاهده کنید : ![]() راه های بسیاری وجود دارد که نحوه ی کار Tab ها را کنترل کنید ، اگر شما یک کلیک راست روی یکی از Tab ها بکنید ، شما چیزی شبیه به این مشاهده خواهید کرد : ![]() |
|
|
|
| 2 کاربر از fanatic_girl_66 به خاطر این پست تشکر کرده اند | fanatic_boy_61 (03-01-2008), Loner_62 (03-01-2008) |
| تبلیغات | |
|
|
|
|
#2 (permalink) |
![]()
|
ورودی به موزیلا فایرفاکس ، بخش۳
کارهای اولیه ، دستورات و چگونگی متوقف کردن pop-up ها در یک برنامه ی انعطاف پذیر مانند موزیلا فایرفاکس ، این مهم است که شما نحوه ی کاربا موس و صفحه کلید را بدانید. در این بخش از مقاله من در باره ی دستورات ابتدایی صحبت خواهم کرد ، طوری که شما همه چیز را کارآمد تر و بهتر استفاده خواهید کرد. علاوه بر این درباره ی نحوه ی جلوگیری از pop-up ها صحبت خواهم کرد. (pop-up ها پنجره های کوچکی هستند که اغلب وقتی وارد یک سایت یا صفحه می شوید باز می شوند و در بیشتر موارد بنر های تبلیغاتی هستن که مزاحم گشت و گذار شما در اینتر نت می شوند. -مترجم) ![]() ماوس فرمان ها
از میان بردن pop-up ها اگر جلوی popup ها را نگیرید می توانند وقت به وقت ظاهر شوند و شما را آزار بدهند. اگر شما به منوی Tools > Options بروید ، (در نسخه های جدید Edit > Options) می توانید از سمت چپ صفحه ی Options گزینه ی "Web Features" را انتخاب کنید ، شما باید چنین پنجره ای داشته باشید.![]() حالا ، وقتی که شما برای بار اول وارد یک سایت وب می شوید که از popup ها استفاده می کند، شما یک نوشته خواهید دید که به شما می گوید popup های این سایت بلوکه شدند و در قسمت راست پایین پنجره ی مرورگر آی******ی شبیه به این را خواهید دید : ![]() ورودی به موزیلا فایرفاکس ، بخش ۴ اکستنشن های موزیلا فایرفاکس برای پیدا کردن محل مدیریت اکستنشن ها به منوی Tools و سپس Extensions بروید ، اگر درست رفته باشید شما باید پنجره ای مانند این را ببینید : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ورودی به موزیلا فایرفاکس ، بخش ۵ |
|
|
|
| 2 کاربر از fanatic_girl_66 به خاطر این پست تشکر کرده اند | fanatic_boy_61 (03-01-2008), Loner_62 (03-01-2008) |
|
|
#3 (permalink) |
![]()
|
ورودی به موزیلا فایرفاکس ، بخش ۵
مروری بر تاریخچه موزیلا فایرفاکس قابلیت های بسیاری را گردهم آورده است ، تعدادی از ان ها قابلیت های ضروری و پایه هستند و تعدادی نیز وقتی بودنشان را احساس می کنید بسیار دلچسب هستند. من در این مقاله به تعدادی از آن ها اشاره خواهم کرد. امیدوارم این قابلیت ها شما را بیش از پیش به فایرفاکس علاقه مند کند. مرور تاریخچه (Ctrl + H) یکی از قابلیت های بسیار جالب برای هر کسی تاریخچه است. با فشردن دکمه های "Ctrl+H" شما پنجره ی زیر را خواهید دید : ![]() در قسمت راست Search شما "View" را مشاهده می کنید ، با کلیک روی View شما می توانید از منوی پاین آمدنی آن سایت های خود را به هر ترتیبی که می خواهید مرتب کنید. می توانید کلک کنید و کمی با گزینه ها بازی کنید ورودی به موزیلا فایرفاکس ، بخش ۶ مدیر دانلود ها ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() لینک "Open " فایل های دانلود شده ی شمارا در برنامه ی پیش فرض سیستمتان باز می کند اگر برنامه ای برای باز کردن آن فایل نباشد فایرفاکس از شما برنامه ای برای باز کردن آن ها درخواست خواهد کرد. ورودی به موزیلا فایرفاکس ، بخش ۷ مرتب کردن ، پیش نمایش چاپ و چاپ صفحات قبل از همه از منوی گوشه ی بالا سمت چپ مرورگر خود ، از منوی "File" گزینه ی "Page setup " یا مرتب کردن برگه “ را انتخاب کنید. شما دو گزینه دارید : ![]() ![]() همان ور که مشاهده کردید گزینه ها ی چاپ مانند یک پردازشگر متن مانند OpenOffice یا Word کامل است . من نمی توانم به شما بگویم چگونه باید تنظیم کنید ، این دیگر با شماست برای ادامه ی عملیات به منوی File و Print Preview یا پیش نمایش چاپ “ بروید. شما گزینه های زیر را خواهیددید.: ![]() |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
![]()
|
ورودی به موزیلا فایرفاکس ، بخش ۸
بوک مارک ها بوک مارکها و عملکرد بوک مارک ها بیشتر مواقع برای کسانی مفید است که به صورت روزانه تعدادی سایت پایه را مرور می کنند. در این مقاله من مقداری بیشتر درباره ی گزینه هاو ملاحظات مربوط به بوک مارک ها در فایرفاکس توضیح خواهم داد. من مطمئن هستم با کمی اطلاعات بیشتر درباره ی نحوه ی کار موزیلا فایرفاکس و چگونگی بهینه کردن بوک مارک ها مهارت و قدرت شما در مرور ورق های اینترنتی بهتر خواهد شد. (بوک مارک به کاغذی گفته می شود که در میان برگه های کتاب می گذارند تا در مراجعه ی بعدی آن برگه را به راحتی پیدا کنند ، ترجمه ی فارسی آن چوب الف است که من برای جلوگیری از تکلف متن از استفاده ی آن خود داری می کنم -مترجم) اگر به تصویر بالا توجه کنید من منویی که به بوک مارک های شما مربوط است را روشن تر کرده ام ، یک کلیک چپبا موس خود روی آن بکنید تا منوی کامل تری به شما نمایش داده شود :
برای پاک کردن یک بوکمارک از لیست کافیست برروی منوی "Bookmarks "در نوار ابزار کلیک کرده و بعد از پیدا کردن بوک مارک مورد نظرتان برروی آن کلیک راست کرده و "Delete" را انتخاب کنید.
![]() بله ، یک پنجرهی جدید. فکر نمیکنم نیازی به توضیح بیشتر باشد ، همه چیز واضح است. مدیر بوکمارکها را میتوان برای مدیریت مشخصات (نام و محل اشاره) هر کدام از بوکمارکها استفاده کرد. تمام بوکمارک ها به خوبی در شاخهها و بخش های مجزا طبقهبندی شدهاند. من پیشنهاد می کنم برای مدتی با این مدیر بوکمارک کار کنید ، هیچ کار دشواری در پیش ندارید ، با کمی وقت گذاشتن روی مدیر بوکمارکها می توانید یک بوکمارک منظم داشتهباشید.
|
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
![]()
|
دانلود theme فایرفاکس :
برای دانلود تم های فایرفاکس به صفحه FireFox themes بروید. در اینجا بسیاری از تم های این مرورگر قابل دانلود و نصب روی مرورگر است . توجه داشته باشید که بعد از نصب تم و یا اکستنژن باید مرورگر خود را یکبار بسته و دوباره بازکنید تا حالت برنامه نصب شده فعال شود. Extension های فایرفاکس چیست ؟ از کجا دانلود کنیم ؟
اکستنژن های پرکاربرد:
اکستنژن هایی برای گرافیستها:
اکستنژن هایی برای طراحان وب:
اکستنژن هایی برای اجرای اسکریپت تحت فایرفاکس :
اکستنژن های دیگر:
|
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
![]()
|
-استفاده از آی***های کوچک تر برای داشتن فضای بیشتر: برای اینکه هنگامی که پنجره ی فایرفاکس در مقابل شما باز است فضای بیشتری برای مطالعه صفحات وب بر روی مانیتورتان داشته باشید بهتر است از آی***های کوچکتر در تولبار فایرفاکس استفاده کنید برای اینکار کافی است مسیر زیر را طی کنید: View بعد Toolbar بعد Customize و در آخر عبارت Use small icons را تیک بزنید. 2- بهره گیری از کلمات هوشمند برای جستجو های خاص: اگر موتور جستجو یا سایت خاصی است که در آن زیاد جستجو میکنید می توانید بدون مراجعه به آن سایت و یا موتور جستجو و تنها با بهره گیری از کلمات هوشمند از طریق نوار آدرس فایرفاکس جستجو هایتان را بسیار راحت تر در این مورد انجام دهید، از این قابلیت فایرفاکس عده ی زیادی بی اطلاع هستند. روش کار بسیار ساده است کافی است ابتدا در درون باکس جستجوی مورد نظرتان کلیک کنید و گزینه Add a Key Word For This Search را بزنید ![]() و سپس برای آن یک کلمه کلیدی ساده که به خاطر آوردنش ساده باشد را در جایگاه مرتبطی که باز می شود ثبت کنید، مثلا من کلمه ی کلیدی را imdb گذاشتم، از این به بعد کافی است در نوار آدرس فایر فاکس کافی است تایپ کنم imdb Search Query یا ساده تر ای ام دی بی گزینه ی مورد نظر تا آنچه که مورد نظرم هست در سایت imdb مورد جستجو قرار گیرد. ![]() 3- میانبردهای کیبودر: برخی از میانبرهای کی بورد در فایرفاکس بسیار کاربردی هستند و یادگیری آنها کمتر از چند دقیقه وقت می خواهد ولی کار با فایرفاکس بعد از یادگیری بسیار آسان تر می شود. Spacebar (page down) Shift-Spacebar (page up) Ctrl+F (find) Alt-N (find next) Ctrl+D (bookmark page) Ctrl+T (new tab) Ctrl+K (go to search box) Ctrl+L (go to address bar) Ctrl+= (increase text size) Ctrl+- (decrease text size) Ctrl-W (close tab) F5 (reload) Alt-Home (go to home page) 4- تایپ سریع آدرسها با استفاده از میانبرد های کیبورد: یک حقه ی دیگر هم توسط کیبورد می توان پیاده کرد که تایپ کردن آدرس در آدرس بار را راحت تر میکند. اگر کلیدهای کنترل و L را با هم فشار دهید نوارد آدرس فعال میشود و آماده تایپ آدرس میگردد، حال اگر نام سایتی را می دانید ولی پسوندش یادتان نیست کافی است نام آن را در آدرس بار تایپ کنید و کلید Enter را بزنید تا گوگل بگوید آدرس سایت مورد نظر شما با چه پسوندی است در ضمن اگر نام سایت و پسوندش را نیز می دانید باز روش راحت تری برای تایپ آن هست، ابتدا نام سایت را تایپ کنید سپس اگر سایت شما با پسوند com. است کلیدهای کنترل و Enter اگر net. است کلیدهای Shift+Enter و اگر org. است ctrl+shift+Enter را فشار دهید با فشردن این کلیدهای ترکیبی خود فایرفاکس اتوماتیک وار .www و پسوند مورد نظر شما را به کلمه |