نمایش پست تنها
قدیمی 09-29-2008, 07:11 PM   #1 (permalink)
rafaello

rafaello آواتار ها

B1 Medal Star Red 
اعتبار: 1,853,805
تشکر از دیگران : 2,001
از ایشان 4,544 بار در 2,165 پست تشکر شده
rafaello به MSN ارسال پیام rafaello به Yahoo ارسال پیام
Danger بازی موبایل شاهکار Silent Hill به همراه راهنمایی مراجل و معما ها

این دیگه آخر بازیه.فقط دانلود کنید تا بفهمید چیه.گرافیک و موسیقی و داستان و روند بازی واقعا منحصر به فرده.مخصوصا داستان بازی که پر است از معما.خداییش این بهترین بازی موبایله که تا حالا رفتم.این بازی در دو رسولیشن 220*176 و 320*240 می باشد و رو اکثر گوشی های نوکیا و سونی اریکسون با همین رسولیشن جواب میدهد.انجام این بازی رو شدیدا به همه دوستان و مخصوصا طرفداران Evil و Silent Hill توصیه می کنم و اگه از این بازی خوشتون نیومد اسممو عوض می کنم.فقط توجه کنید که گرافیک بازی به شدت به نوع گوشی شما و قدرت آن بستگی دارد.انجام این بازی به دارندگانN73 توصیه می شود.

تصاویر پیوست شده
File TypeFile Name File SizeDownloads
نوع فایل: gif SilentHill_2.gif 9.2 کیلو بایت 7
:: Note ::
در صورتی که فایل پیوستی را دانلود کردید با کلیک بر روی دکمه تشکر از زحمات ارسال کننده قدردانی کنید
نوع فایل: gif SilentHill_3.gif 6.8 کیلو بایت 4
در صورتی که فایل پیوستی را دانلود کردید با کلیک بر روی دکمه تشکر از زحمات ارسال کننده قدردانی کنید
نوع فایل: gif SilentHill_4.gif 9.0 کیلو بایت 6
فایل های پیوست شده
نوع فایل: jar Silent Hill.jar 466.0 کیلو بایت 79

rafaello's Sig:

[ نرم افزار موبایل ] [ برنامه موبایل ] [ گوشی موبایل ] [ تم موبایل ] [ بازی موبایل ] [ زنگ موبایل ] [ موبایل ]

rafaello آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
5 کاربر از rafaello به خاطر این پست تشکر کرده اند
jannim1 (12-08-2008), mohamad reza (10-28-2008), omidhama (09-30-2008), persian (09-30-2008), Sayrex (09-29-2008)

تبلیغات