نمایش پست تنها
قدیمی 01-30-2008, 12:39 PM   #1 (permalink)
farhoode

farhoode آواتار ها

اعتبار: 50,028
تشکر از دیگران : 0
از ایشان 0 بار در 0 پست تشکر شده
پیش فرض فروش بهترین آرشیو mp3 موزیک ایرانی فقط آلبومی 15 تومن و 1900 آلبوم

فروش بهترین آرشیو mp3 موزیک ایرانی فقط آلبومی 15 تومن و 1900 آلبوم در قالب 21 DVD باارزش پس از 2 سال زحمت گردآوری و اخیرا دانلود سنگین آلبوم موزیک ایرانی تصمیم گرفتم تا این پکیج را به شما معرفی کنم شما هم براحتی و بدون هزینه سنگین دانلود میتوانید این آرشیو را با قیمت باور نکردنی تهیه کنیدبعد از تجربه موفقی که در سایت های دیگر داشتم تصمیم گرفتم در سایت sat2dvb هم تاپیک فروش دائر کنماین آرشیو از cd ها و نوار های اصلی خواننده ها تهیه شده است مثلا از فرمت wave بهmp3 با کیفیت عالی 128 همانند کیفیت استریو آلبوم اصلی تنظیم و تبدیل شده استاین آرشیو حتی کنسرت تمام خواننده ها و تک اهنگ هایی که نشنیده اید را دارددارای مشخصات info tag می باشد یعنی سال ساخت ترانه و...این آرشیو با رسیدن آلبوم های جدید آپدیت می شود قیمت این آرشیو 33000 تومان می باشد و آلبومی 15 تومان که خارج از اینترنت آلبومی 50 تومان برای شما محاسبه می کنند در صورت سفارش می توانید با PM من در تماس باشیدتا شماره حساب و آدرس شما ردو بدل شود دی وی دی خام مصرفی را خریداران میتوانند اعلام کنند ولی اگر شخصی خواهان رایت رو دی وی دی مرغوب تر است همانند tdk ,sony. maxell می تواند در پیغام خصوصی اعلام کند در این صورت قیمت پکیج هم با توجه به دیسک خام مصرفی بالاتر می رود.در صورت سفارش با توجه به ترتیب سفارش با پست پیشتاز که هزینه آن بر عهده من خواهد بود جداکثر 48 ساعت پس از سفارش با پست پیشتاز دست شما خواهد رسید.در ضمن ما به فروش ارائه محصول متعهد هستیم مثلا تمام دی وی دی ها تست می شود و با سرعت پایین رایت کپی می شودبه خریداران عزیز پکیج یک DVD هم که شامل شوهای خارجی است هدیه داده میشود.لطفا در صورت سفارش و رسیدن محصول در این تاپیک اعلام کنید دریافت لیست موسیقی mp3 با فرمت pdfhttp://www.4shared.com/file/36175849/e1a46333/list_Archive_music_mp3_iranian.html?dirPwdVerified =342ff5fe
farhoode آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول

تبلیغات