عرض سلام وادب
یکی از آشناهام یکی گوشی Glx داره که می خواد به قیمت رفاقتی بفرشه (160 تومن)(نوش فکر کنم طرفا 300 تومن باشد)
توی اینترنت در موردش سرچ کردم همه از مشخصات گوشی تعریف می کردند ولی هر کی خریده بود ناراضی بود.
چند روزیه که خودم امتحانی ازش قرض گرفتم به نظر من گوشی خیلی خوبیه و اون مشکل های آنتن دهی بد و سرعت پایین و ... را که براش گفته بودند نداره.
کیفیت تصویرش خوبه(16 میلیون رنگ)، صداش خیلی بلنده البته در صدای خیلی بلند کمی کیفیت نداره، عکسش شاید بد باشه ولی کیفیت فیلم برداریش حرف نداره، امکانات متنوع دیگه ای هم مثل عوض شدن آهنگ و تصویر با تکان دادن گوشی، بزرگ شدن خودکار فیلم با چرخوندن گوشی صفحه لمسی،قابلیت اتصال به تلویزیون، اتصال مسقیم به کامپیوتر و دسترسی مستقیم به حافظه ها و شارژ با USB و چیزهای دیگه ای که الان یادم نیست از مزایاشه.
فقط چندتا مشکل عمده هم داره :
1- فکر نکنم دیگه این گوشی تولید بشه و طبعا پیدا کردن قطعات و تعمیر و همچنین برنامه های جدیش برای گوشی سخت باشه.
2- روی آهنگ جلو و عقب نمیره.
3- فقط فرمت های معروف MP3 MP4 MP5 , و 3Gp را ساپورت مکنه.
4- ظاهرا رم تا 1 گیگ 2 گیگ رم بیشتر نمیخوره.
5- با فونت فارسی مشکل داره.
شاید با همه اینها بشه کنار امد ولی مشکل اصلی من اینه که:
*
این گوشی جاوا ساپورت میکنه ولی از هر 4 تا برنامه جاوا که روش ریختم یکیش بیشتر کار نمی کنه و وقتی بقیه برنامه ها را اجرا می کنم موبایل ریست میشد می خواستم بپرسم که آیا موبایل ها تنها یک سری خاص از برنامه های جاوا را ساپرت مکنند یا اینکه چون دست دوم هستش این ایراد براش پیش اومده و میشه حلش کرد؟ :nono:
از همه شما اساتید خواهشمندم اگر می تونید مرا راهنمایی کنید و اگر در مورد مطالب بالا چیزی به ذهنتون میرسه اینجا مطرح کنید. :feel:
در ضمن اگر می دونید که کجا برنامه هاش را دارند و مهمتر کجا تعمیر میکنند و قطعاتش موجود هست بگید.(من اهل اصفهان هستم)
mboxir@gmail.com
متشکر میشم اگر پاسخ بدید هرچند مختصر