نمایش پست تنها
قدیمی 06-06-2008, 11:07 AM   #1 (permalink)
majidnemo

majidnemo آواتار ها

B1 Medal 
اعتبار: 44,350
تشکر از دیگران : 1
از ایشان 80 بار در 27 پست تشکر شده
majidnemo به Yahoo ارسال پیام
پیش فرض فلش گوشي هاي نوكيا سري Bb5 بدون باكس با Usb

آپگرید کردن firmware خانوادهﯼ BB5، فقط با استفاده از همان کابل USB که همراه آن است یعنی DKU2، با استفاده از آخرین فایل firmware و دو نرمافزار دیگر که توسط آنها به قول معروف باعث ترنسفر پچ به گوشی میشود، به علاوه ریسک پذیری و همت.

قبل از هر اقدامی باطری بایست فول باشد. مبادا با باطری کم اقدام کنید، چون باید جنازه اش را به نمایندگی ببرید و ...

از اطلاعات phone memory یک بک آپ روی memory card یا pc بگیرید. به نظرم بهتر است حافظهﯼ نگهداری اطلاعات پیام ها را هم از phone به card تغییر دهید و یک کپی از Contacts ها روی مموری کارد بگیرید. زیرا بعد از آپگرید هر دو را خالی خواهید دید !!!

بهتر است SIM card و Memory card را در آورده و سپس موبایل را در حالت Offline قرار دهید.
هر کدام از برنامه های Diego و یا Phoenix به همراه فولدر نصبشان بایست حذف شوند.

هر گونه برنامهﯼ نوکیا از جمله pc suite و درایور کابل اتصال را از روی کامپیوترتان حذف (uninstall) کنید. حتی فولدر C:\Program Files\Nokia و سپس ریستارت کنید.

براي اينكار برنامه هاي مورد نياز رو دانلود كنيد ..... حتما دانلود كنيد چون فعلا دانلودش فعاله .

من لینک Phoenix 2006 رو دارم براتون می گذارم ....

Diego 3.07 sp2

Phoenix 2006

Crack Phoenix 2006

برای راحتی نصب و یافتن سایتهای دانلود و طریقه کار از نرم افزار زیر استفاده کنید که همچنین شامل درایور کابل یو اس بی و کرک فونیکس است .

BB5 Reaper V2.0.0.1

در آخر لینک مربوط به کلیه نرم افزارهای مربوط به فلاش و آپگرید گوشی های نوکیا رو براتون در اینجا قرار می دم که شامل Phoenix 2007 هم است .

Flashing Tools

(گزارش شده که برای 70 N دیگر نصب Diego لازم نیست و با کابل CA-53 نیز موفق شده اند).

اگر در طول نصب با خطایی مواجه شدید، به این دلیل است که درایورهای نوکیا را حذف نکرده اید. باید از ابتدا شروع کنید.

کامپیوتر را ریستارت کنید.

حالا برنامهﯼ phoenix services 2004 را باید نصب کنید

كه من قبلا دانلودش كرده بودم و حالا آدرسش رو ندارم .

که شامل کرک و خود برنامه است. ابتدا کرک را باز می کنید (ولی اجرا نکنید)، سپس برنامهﯼ

Phoenix 2004 را نصب کنید. در هنگام نصب پیغام No dongle … می آید که بایست Retry و بلافاصله و خیلی سریع فایل برنامهﯼ کرک را اجرا کنید. آنقدر تکرار کنید تا شروع به نصب کند. 2 بار خطای "dskey not found" می دهد OK کنید. (البته فایل کرک به دنبال فولدر C:\windows\system32 می گردد که اگر ویندوز در محل مورد نظر نباشد باید به آن معرفی کرد) 4 تا پیغام جور نبودن با ویندوز داد ok کردم

پس از اتمام نصب، اگر پیغام ریستارت داد جواب مثبت دهید وگرنه ادامه دهید. (در صورت ریستارت دو پیغام خطا می دهد آنها را OK کنید).

اکنون باید درایور کابل اتصال نوکیا را نصب کنید. لازم نبود چون phoenix خودش نصب می کند و قبلی ها را حذف، به هر حال من نصب کردم، شما هم بهتره نصب کنید

سپس Phoenix را اجرا می کنیم. مواظب باشید که در این مرحله برنامه را نبندید و فقط می توانید Minimize کنید.

برای 6630 لازم نیست Phoenix دیگری نصب کنیم، ولی برای 6680 ورژن 2005 و برای N70 و N90 و ... ورژن 2006 را بایست نصب کرد. البته اگر خواستید می توانید. (من 2006 را هم بعد از 2004 نصب کردم، خیلی راحت بود)

آپدیت فونیکس 2004

نبایستی
error بدهد، به پیغام ریستارت هم جواب " start my PC later" را بزنید و ریستارت نکنید.

اکنون آنرا ببندید و مجدد باز کنید. (از منوی help/about چک کنید که ورژن آن درست باشد، بالا می زنه 2004، ولی پایین تر 2006 را نوشته)

حال کابل DKU2 را به پورت USB کامپیوتر و سر دیگرش را به موبایل وصل کنید، درایورها شروع به نصب می شوند، به موبایلتان تا آخر نصب درایورها دست نزنید تا به طور کامل نصب شوند.

از منوFile -> Manage Connections را انتخاب کنید:

الا Add را بزنید:

حال

Manual را انتخاب سپس Next کنید:

از منوی

Media->USB را انتخاب و سپس Next را بفشارید.

Finish

کنید:

پیغام نصب موفقیت آمیز می دهد

حالا اگر کابل

DKU2 را به PC و موبایل وصل کنید، درایورها نصب می شوند:

سپس از

Manage Connection->USB را انتخاب و Apply کنید:

اگر اتصال برقرار شود، در قسمت پایین و سمت راست برنامه بایست اتصال

USB را ببینید وگرنه در منوی File->Scan product کنید:

***توجه*** اکنون در منوی

Tools بایستی حالت Normal mode را انتخاب کنید. در غیر اینصورت مشکل خواهید داشت. (من در 2006 هر چه گشتم ندیدم، خیلی کلافه شدم، چون موکدا گفته شده بود که بایستی روی نرمال باشد، ولی ادامه دادم، و پس از چند لحظه خودش یکه منوی افقی در بالای صفحه آورد و روی نرمال هم بود)

بعد از اتصال موفقیت آمیز، از منوی Flashing->SW Update را انتخاب نمایید:

firmware موبایلتان را باز کنید، با دو گونه فایل مواجه می شوید، یکی Image File که به .COR ختم می شود و دیگری PPM فایل که معمولا به .V02 یا .V03 یا ... ختم می شود. در خط اول Image و در دومی PPM را معرفی می کنیم. سپس Start را می زنیم، (چیزی برای code نیامد و ادامه دادم)

در خلال اولین ارتقای موبایل، ممکن است

Phoenix برنامهﯼ ADL Loader را نصب می کند، ممکن است طول بکشد، روی 6% برای مدتی می ایستد، اینها طبیعی است و در حین نصب نبایست موبایل را جدا کرد. ( در 2006 با این مورد مواجه نمی شوید)

و پایان. همین بود. ساده نبود !!!!!!
majidnemo آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
5 کاربر از majidnemo به خاطر این پست تشکر کرده اند
afkariaus (06-06-2008), safavy2002 (11-29-2008), salarsafa (09-29-2008), Sayrex (06-06-2008), STRANGER (06-07-2008)

تبلیغات