منم بین n95 و iphone مطمینآ iphone رو میخرم . پژمان نمیدونم با این گوشی کار کردی یا نه اما من فقط نیم ساعت باهاش ور رفتم . خیلی کار کردن باهاش راحته آخر گوشی هست خیلی فراتر از یه استایل هست این گوشی نسبت به گوشی من (HTC 3400) با وجود اینکه من ویندوز موبایل 6 هم ریختم روش خیلی خداتره اما خوب برنامه براش نسبت به wm کمتره که اونم خود شرکت جبرانش رو کرده و تا تونسته براش برنامه گذاشته دوستمم یه DVD کامل از برنامه هاشو خریده بود پس برنامه هاش کم هم نیست. به نظر من که فقط بخاطر استایل نبود که این همه فروش کرد. جدیدآ هم که 2 مدل زده یکی nano هست یکی هم shuffle که این نانو خیلی خوشکله

البته نزنم توی سر گوشیم که فقط قلمش یه کل گوشی های نوکیا میرزه

. دیگه نوکیا خز شده کسی دستش نمیگیره بهترین دوربینش مال n82 هست که اونم اصلآ نمیشه با مثلآ یه 5 مگاپیکسلی canon مقایسش کرد
خلاصه کلام: برو بخر iphone خیالت راحت باشه بهترین گوشی رو خریدی اما اگر بازم پول داری HTC tytn II رو فراموش نکن چون هنوز htc حرف اول رو توی دنیا ی PPC میزنه من که تابستون میخرم یکیشو هرچند این گوشیمو 3 هفتست خریدم اما وقتی اونو دیدم نظرم عوض شد . دست دومش 500 گیرم اومد نخریدم جاش 480 دادم 3400 الان باید بشینم غصه بخورم البته از این گوشیمم خیلی راضیم فقط سرعتش پایینه